reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
jak często ruszają się wasze dzieci w brzuszku? ja od kad zaczęłam 37 tydzień to praktycznie w ogóle mi się nie rusza, a od wczoraj to ruszyła mi się tylko kilka razy...
elajar - ale grubaski takie fajne pyzuchy mają !!!
elajar - ale grubaski takie fajne pyzuchy mają !!!
ALG
Dziewczyny a jak to jest z wizytami w szpitalu po porodzie
Będziecie przyjmować, nie bedziecie Ja dziś stwierdziłam że od razu po porodzie to rodzice i szwagier co najwyżej. Reszta jak chce to niech wita małego ale jak już w domu będziemy i to też nie łubudu wszyscy na raz i po godzinie siedzieć... tylko po troszku...
Czy ja dobrze rozumuję ???
Będziecie przyjmować, nie bedziecie Ja dziś stwierdziłam że od razu po porodzie to rodzice i szwagier co najwyżej. Reszta jak chce to niech wita małego ale jak już w domu będziemy i to też nie łubudu wszyscy na raz i po godzinie siedzieć... tylko po troszku...
Czy ja dobrze rozumuję ???
Elajar - fajne pyzolki Mają przekochane minki
eklerka - moja w ogóle nie słynie z ruchliwości, ale od niedzieli właśnie (skończony 37) mało rusza się w dzień, ale nadrabia wieczorem - teraz buszuje. Ale podejrzewam, że to zupełnie normalne, bo już miejsca ma malusieńko.
ALG - do mnie na pewno się nie zjedzie rodzina, ewentualnie już do domu. A w szpitalu można odwiedzać w specjalnym pomieszczeniu, więc jeśli nie dojdę, to nikogo nie przyjmę Chociaż na pewno Małż i rodzice moi i teściowa pewnie się zjawi.
eklerka - moja w ogóle nie słynie z ruchliwości, ale od niedzieli właśnie (skończony 37) mało rusza się w dzień, ale nadrabia wieczorem - teraz buszuje. Ale podejrzewam, że to zupełnie normalne, bo już miejsca ma malusieńko.
ALG - do mnie na pewno się nie zjedzie rodzina, ewentualnie już do domu. A w szpitalu można odwiedzać w specjalnym pomieszczeniu, więc jeśli nie dojdę, to nikogo nie przyjmę Chociaż na pewno Małż i rodzice moi i teściowa pewnie się zjawi.
Ostatnia edycja:
natalia_bis
Framama jestem pewna niestety. Ja przez sprzątanie przedświąteczne wylądowałam w łóżku. Zwolnij teraz tempo zeby chociaż spokojnie jeszcze 2tyg wytrzymać.
Eklerka moja cały czas szaleje a dzisiaj to już samą siebie przechodzi. Normalnie przez pępek chciała wyjść
A takie osłabienie ruchów dziecka nie oznacza, ze poród już niedługo?
Eklerka moja cały czas szaleje a dzisiaj to już samą siebie przechodzi. Normalnie przez pępek chciała wyjść
A takie osłabienie ruchów dziecka nie oznacza, ze poród już niedługo?
eklerkaa
kurde ja sie juz denerwuje bo na prawdę ją w ogolę nie czuje jak reke przystawie to poczuje BARDZO DELIKATNY RUCH...i to wszytko od wczoraj może z 5-7 razy ;/ chyba ze znajdę jej noge i tak przesunę to sie ruszy postawi z powrotem w to samo miejsce.
reklama
Eklerka spokojnie , mój też nie słynie z ruchliwości ,ale jak już się ruszy to porządnie,ze chodzić nie mogę. myślę ,że spokojnie do tego podejdź im bardziej zaawansowana ciąża tym mniej miejsca w brzuszku i ograniczone ruchy dzidziusia.
Kaja chyba generalnie w PL jest tendecja do obwijania dzidziusia tak ciasno ,że to jest jak w brzuszku mamy i dziecko czuje się bezpieczniej.
ALG do mnie pewnie będą przychodzić, tylko ,że ja rodzę w prywatnej klinice i tam nie mają nic przeciwko ,że tłumy walą do matki i dziecka.
aaa dziś dobrze spałam i nic mnie nie bolało ani nie sikałam.
Kaja chyba generalnie w PL jest tendecja do obwijania dzidziusia tak ciasno ,że to jest jak w brzuszku mamy i dziecko czuje się bezpieczniej.
ALG do mnie pewnie będą przychodzić, tylko ,że ja rodzę w prywatnej klinice i tam nie mają nic przeciwko ,że tłumy walą do matki i dziecka.
aaa dziś dobrze spałam i nic mnie nie bolało ani nie sikałam.
Podziel się: