reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Citrus pewnie kazdy przezywa na swoj sposob.Ale jest niesamowicie.Czlowiek zako****e sie bez pamieci!Ja patrzylam caly dzien na nasza mala i pozniej pol nocy tez nie spalam tylko patrzylam...bo sie napatrzec nie moglam!Cudowna,jak Fiolek napisal-magiczna chwila...Juz sie nie moge doczekac!

Zrobilam na jutro mezowi salatke(i sobie pewnie tez) a teraz zabieram sie za sniadanie do przedszkola!

Jesli chodzi o wyczyny gimnastyczne to zachecona paznokciami ogolilam sobie takze nogi,i miedzy nogami i peeling zrobilam calego ciala,i balsam wklepalam...I myslalam,ze mi to wszystko pomoze ale dalej sie czuje jak slon morski na pustyni :dry: W koncu niby taka pikna mialam byc,wlos ladnie zlaal,nozki,pazurki(kolor dobrany pod japonki szpitalne-a jakze hahahahaha) i nawilzona taka i jeszcze sukienunie zalozylam.Nic nie pomaga.Ja po prostu jestem sloniem...:baffled:

Eljar doczytałam że już w domku,GRATULACJE!!! teraz czas na Kaję no i Zapo,a potem kolejne i kolejne:-) fajnie się zaczyna robić:-)

czynności na "s" wracają,mojemu R. wraz z wiosną wróciły potrzeby,więc sobie już poczynamy,dwa dni temu i dziś też zapowiedział,jeszcze nie na całego,ale ważne że ochota jest:-D

teść przyniósł dziś lody,ja kupiłam makowca więc wieczór na słodko:-)

a paznokcie:szok: moje rosną jak oszalałe,nie nadążam ich piłować,chociaż nigdy nie narzekałam,zawsze długie i twarde to teraz już mam czasami dość...ale trzymam na komunie :-D

aaa i wyjaśniła się sprawa z grouponem...zjadłam literkę w mailu i dlatego kupon nie dotarł,ale już mam,już zamówiłam!

Ostatnia edycja:
nanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja też chcem:-) mąż pojechał w delegację i nie ma mi kto kupić świeżych:wściekła/y::-(

za to na pocieszenie zrobię sobie na podwieczorek koktajl truskawkowo-bananowy, niestety truskawki z zamrażary:sorry2:

Ło, moje paznokcie u rąk też ładne, jak nigdy. I włosy, które przez ponad ostatnich dziesięć lat myłam codziennie, teraz, gdy jestem w domu, myję co dwa dni i nazajutrz po myciu nie widać, by były choć odrobinkę nieświeże! Ale i tak po powrocie do "normalnego życia" zamierzam myć codziennie.
Cerę mam bardzo gładką, bez żadnych pryszczy i innych niespodzianek (nawet mi się pory zmniejszyły!), ale czuję, że to długo nie potrwa... :-D

fiołkowa nie narzekaj, ja przez pół ciąży tak mam, nawet mąż chciał mi w Endo tshirt kupić "Nie karmić niedźwiedzia po 18" :cool2:

noirel ja męża też po lody wysłałam, a do tego mam jeszcze w szafce czekoladę :-)

natalia narobiłaś mi chęci na koktajl bananowo - truskawkowy, w sumie wszystko mam, więc zaraz polecę sobie zrobić :D

mi włosy bardzo szybko rosną i mniej się przetłuszczają z czego jestem szalenie zadowolona ;-) paznokcie niby też mi rosną szybko, ale jakieś takie kruche się zrobiły, ledwo odrosną to się zaraz łamią :baffled:

reklama
Cytrynkpo, zobaczyc wlasne dziecko po raz pierwszy jest tak niezqpomniane i cudowne...Tzn jesli nie lezy w inkubatorze okablowane ze az go nie widac...choc i w tym cos jest.. Zal mi troche, ze nie bylo tak jak powinno.. Chyba sprawie sobie jeszcze jedno...ahahaha:-D

Żart...:-D

Do góry