reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja - pokój wygląda jakby stały tam wielkie banie mleka;-):tak:

Elajar - super, że jesteście już w domu! Dawaj znać od czasu do czasu:-)

Dajcie spokój biednej Zapominajce. Ja wprawdzie miałam cc w nocy, więc może dlatego byłam tak strasznie senna, ale podejrzewam, że ona po prostu śpi:tak:

Boże, a ja dziś jestem non stop głodna:baffled::no::wściekła/y:

Ooo, są wieści :happy: No i wiadomo, że jest dobrze, bo jak by miało być? :happy:

acchh jakie to musi być niesamowite i magiczne zobaczyć dzidzie po raz pierwszy poza brzuchem, niby znacie się całe życie a dopiero pierwszy raz patrzycie sobie w oczy... Raaany aż mi świeczki w oczach stanęły :) Zapo gratulacje ;)) nami się nie przejmuj spędzaj czas z Matydzią :))))

Masakra mała mi tak ciśnie na krocze że chodzić się nie da...

ja po dzisiejszym lataniu,ledwo żyję,jak leżę jest git ale jak wstanę to mnie skręca,tak mnie spojenie łonowe boli że wytrzymać się nie da:szok: jutro leżę cały dzień...tylko chyba w domu,bo ogrodnicy będą tuje ciąć :baffled:

No to ZAPO - gratulacje :D cieszę się bardzo, że już jesteście po i że wszystko w porządku :D wracajcie szybko do siebie i do nas :) A ja sobie przed chwilą nadrabiałam zaległości na wątku i nagle mi się tak dziwnie słabo zrobiło, coraz ciemniej przed oczami - A SIEDZIAŁAM! mówię do Mili - szybko mi daj torebkę! (bo w niej telefon) ale zanim młoda zareagowała i ją przyniosła to już mi się lepiej zrobiło. Ups.

jejku wszystkie ze skurczami i twardnieniami a żadna nie rodzi :-pmnie też brzuch pobolewa, i mam wrażenie że mnie "pali" blizna po cc, tak w pachwinach, a jak stoję to mam "bączki" w pipce jakby mała już była na wylocie..... ehh

właśnie przyszła paczka t shirtów z Endo dla starszego :-) pierwszy raz się skusiłam bo w sumie faktycznie promocja była całkiem ok i uważam że są super, do tego jakie milutkie w dotyku :tak: aż sama bym ubrała

reklama
Do góry