reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
No ja nie lubię słodkiej herbaty i piłam na żywca. I pamietam, że musiałam kombinować, bo mi w gardle stawała :-D
Najważniejsze, żeby działała.

Przykimalam z młodym,a śniło mi sie,ze chlop jakieś pyszne ciasto z brzoskwinia upiekl. W śnie już je zaczęłam jeść a tu budze sie i nie ma...:zawstydzona/y:

Citrus kochana jak dobrze, że mi przypomniałam o otrębach, akurat miałam w domu i jogurt i otręby więc zjadłam, w ciągu 15 minut byłam na kibelku:-) dziękuję!

Ullana ale miałaś poród, super, tylko pozazdrościć, ach jakbym chciała żeby mnie też to spotkało.

Kartagina
masz rację korzystaj z tego, że wszyscy za Ciebie wszystko robią, bo niedługo się to skończy.

George81 tylko nie przepracowuj się w tej pracy, skoro już musisz.

Nanulika, PolaTola ja też nie czułam to piątkowej wizyty jak mi Gin zakomunikowała, że mam skrócona szyjke.

Jak leże tak w łóżku to pierwszy raz od początku ciąży podsypiam w dzień. Obudziłam się bo zachłysnęłam się własną śliną!:baffled:

Mdła jak ja Ci zazdroszę pogody, krokusów itp kiedy u nas to nastąpi.

Łiiiiiiiiiiiii, właśnie przybyła do mnie przesyłka od BabyBoom :-) W ich konkursie na FB udało mi się wygrać kosmetyczną niespodziankę (nagradzali każdego, kto wziął udział, więc się opłacało :-D) iiiii dostałam przed chwilą. Paletę cieni do powiek Avonu w neutralnych odcieniach, a właśnie takich mi brakowało, bo choć cieni nie używam, to chciałam skompletować beże :-) Od razu mam lepszy humor! :-)

Ja o tej herbatce duzo dobrego juz na SR slyszalam.Ciekawe czy gdzies tu nabede?Zapytam w aptece i sklepie "naturalnm".
Dziewczyny u nas coraz piekniej!Juz krokusy,zonkile,sasanki kwitna.I te niebieskie "gwiazdki" tez!Od razu samopoczucie lepsze...
O spaniu sie nie wypowiadam.Dzisiaj mi sie snilo,ze siara mi fontanna leciala.Zadne wkladki nie pomagaly i kombinowalam zeby pampersem owinac :eek:

Jedyne co mi przychodzi do glowy to...DALEKO JESZCZE?

u mnie też są krokusiki i inne kwiatki, nawet moje lilijki wychodzą w ogrodzie, ale dziś w nocy znowu był przymrozek i boje się że wszystko pójdzie w ciul.

citrus powinnaś zobaczyć moja kolekcje cieni do powiek :D mogę bezpiecznie stwierdzić że nie brakuje mi żadnego odcienia, żadnego koloru :>

Citrus ciesze się razem z Tobą!
ja nie mam żadnych cieni, poprostu ne używam.
o tej herbatce z liści malin też słyszałam, ale czy to działa nie wiem. a smak (jak dla mnie) jest nie do przejścia.
sprzątnęłam tylko częśc domu i już nie mam siły. buuu

Bo Ty umiesz te wszystkie ładne rzeczy makijażowe, a mnie jedyne co wychodzi, to równa kreska eyelinerem i szminka na usta :-D :-(

Mówię Wam, to może śmieszne i żenujące, ale ucieszyłam się jak głupia, bo od samego rana tylko pochlipuję sobie ze złości, a tak to od razu minęło, jak ręką odjął! :-D

citrus - gratuluję :happy:
Ja nie wiem, co jest, ale jakich bym cieni nie użyła, to swędzą mnie powieki. Chyba mam jakieś uczulenie.

Framama - ja pranie powiesiłam i też padam...

Zazdroszczę Wam tych wszystkich kwiatków... U nas w ogródkach przyblokowych są przebiśniegi, ale takie marne jakieś.
Cały dzień dziś leje i leje i leje...ale pewnie to lepiej, niż gdyby sypało, bo pewnie byłoby ze 30 cm.
Rany, jak mi się chce spać:baffled:

reklama
Do góry