reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Framama ja jestem anty taksówkowa,zbyt chytra na taką rozrzutność:baffled: powściekam się powściekam i mi przejdzie,może jutro mi się uda...jutro mam też dentystę...

dorwałam ciastka chyba z biedronki "sasanki" zjadłam pierwsze i rozczarowanie,wyglądały na owsiane a są sezamowe...nie lubię sezamu...nie mogę się oderwać a jak zjem całą paczkę R. będzie mi dokuczał...:eek:

reklama
Witajcie dziewczyny! Jakoś nie mam nastroju do pisania.

Nanu - jakbyś czytała w moich myślach i przeniosła to na "papier" ;-)Mój suwaczek za Tobą 1 dzień wiec też nie czuję jeszcze TEGO co reszta dziewczyn.

Wczoraj byliśmy na zakupach w centrum handlowym i wszyscy oglądali się za mną tzn za moim wielkim brzuchem. :szok: dziwne wrażenie... Szukaliśmy koszuli czarnej dla A. na piątkowy pogrzeb.

Moja psica nadal wymiotuje :no: żal mi jej strasznie bo już skóra na niej wisi. Ma za swoje śmieciuch jeden - u moich rodziców dorwała się do kompostownika a u teściów wyciągnęła ze śmieci kości. Dzisiaj ugotuję jej ryż. Jak myślicie? Zazwyczaj dostaje suchą karmę (taką specjalną dla Labradorów z Royal Cannin) :eek:

Dzisiaj USG i podejrzymy małego :-D Tak się cieszę....

Sembo - szalona jesteś że masz tyle sił i energii :tak:

Ja tez slyszałam o malinach i wytworach z nich same pozytywy jesli chodzi o skracanie szyjki i skurcze:-) hmmm..jeszcze troche i przetestuje:-)

Kartagina a kiedy ty wizytujesz??

Objadłam sie gofrów i umieram teraz......

Ja tez slyszałam o malinach i wytworach z nich same pozytywy jesli chodzi o skracanie szyjki i skurcze:-) hmmm..jeszcze troche i przetestuje:-)

Kartagina a kiedy ty wizytujesz??

Objadłam sie gofrów i umieram teraz......

Kiedy można zacząć pić te herbatki z liści malin? Ja słyszałam że od 33 tygodnia dobrze też wiesiołek łykać...

Gofry.............................. ale mi ślinka poleciała...................... :rofl2:

reklama

Ja własnie pije pierwszą szklaneczke tej herbartki i zobaczymy jak to bedzie za ok. 4 tyg:D
Mi koleżanka poleciła pierwszy poród jej 3 dni trwał jak poszła w poniedziałek do szpitala miala 2 cm rozwarcia i bóle, tak na trzeci dzien miała dopiero 6 cm i urodziła w środe. Przy drugiej ciazy od 32 tyg piła tą herbatę i ledwo trafiła do szpitala miała pełne rozwarcie i 10 min poźniej dziecko.. wiec warto spróbować tym bardziej ze ja tez miałam problem z szyjką i z rozwarciem. Bóle miałam na maksa a rozwarcia brak i tak czekałam w cierpieniu. Teraz spróbuje wszytkiego !!!!!!!!

HERBATE KUPIŁAM W ZIELARSKIM, taki sklepik z ziołami

Ostatnia edycja:
Do góry