reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus, co się stało?? jaki ból?? gdzie?? oby nie rozwarcie!!!

marciosz,
normalka:-) mi sporadycznie też poleci kropla, dwie, na tym etapie to nic nadzwyczajnego-podobno:tak:

Ostatnia edycja:
Kuźwa, Julka, NIGDZIE mnie nie boli do cholery! :-D Zastanawiam się po prostu, czy mój chłop będzie musiał bić lekarzy, jeśli poród będzie mnie boleć KOSMICZNIE :-D

o matko! to mój mózg takie fale odbiera nie bardzo zrozumiałe chyba...:szok:

eeee, taka panika to zdrowa na jelitka, co by się przeczyściły:-D
jak będzie cię bolało, to ma dwie opcje: albo ucieknie, albo dostanie odpowiednie środki, co by lekarzowi się nie oberwało.. tak sobie wydedukowałam z tym moim mózgiem-niemózgiem:tak:

Ostatnia edycja:
Siara-norma :)Niektore dziewczyny juz pare miesiecy mlekiem plynace :-)

Citrusku jak juz sie zacznie to i tak nie bedzie powrotnej drogi!Nie ma szans zeby sie wycofac niestety.:laugh2: Takze spokojnie.Dacie oboje rade oboje!

a u mnie mleka nie widać ... o_O na dodatek biust wcale tak nie urósł jak się spodziewałam.
jak ja dostaje bólowej paniki to zawsze ide poczytać opinie kobiet na temat epiduralu i spokój powraca ;)
ja dostaje natomiast ataku paniki na temat zdrowia dziecka...

julka - niestety nie, bo lodówka ma już (tylko) 5 lat i gwarancja się skończyła:dry:
Zaszło słońce i wystawiłam jedzenie za okno. Oby zaraz nie zlał go deszcz:sorry:
citrus - ja też panikuję, ale trzeba się jakoś trzymać :tak:

Ja siare mam juz jakis czas, ale tylko wtedy kiedy scisne sutek - samo z siebie nie leci.

I dojrzalam mega rozstepa na (.) - na szczescie od spodu;]

Nie panikowac baby:-D Z dziecmi bedzie wsjo okej a bolec was i tak bedzie:-D

reklama
Do góry