reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Dzien dobry.Jak minal weekend?
Ja wstaje codziennie z mezem i szykuje Mloda do przedszkola.A on zajmuje sie naszym pierwszym sniadaniem i wyprowadza piesa na spacer.System oparty na podziale obowiazkow wedle kompetencji panuje u nas od samego poczatku i jak daotad sie sprawdza :tak:
Tez dzisiaj troszke poprasuje teraz.Pozniej maz wroci i chcemy lozeczko juz ustawic zeby sie przyzwyczaila reszta rodziny.Bo teraz w miejscu lozeczka jest poslanko psie.Musi zostac przesuniete tak zebysmy nadal mogli swobodnie funkcjonowac...Ciuszki wszystkie poprane.Czas na spiworki,kocyki,przescieradla i inne takie :-) Takze zaraz zapakuje pierwsza ture i zejde nastawic.Wyschnie mi akurat zanim brygada wroci.
W przerwie poleguje.Powstane po swietach a po wizycie bede juz w pelni aktywna.Zero oszczedzania sie!I zobaczymy czy mala rzeczywiscie jest juz taka chetna na swiat :-)

reklama
witajcie,

Znów zimowo, moje dziecko właśnie liczy dokładnie wszystkie moję żebra, aż ciężko mi się siedzi.
Noelle trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, ciekawe jak się ma Twoja córa ile waży, pewnie już pannica z niej :)
Framama takie sny pod koniec ciąży to ponoć normalne sa, bardzo to przeżywamy
Noirel mam nadzieje, że to co myślimy nie ma wpływu na charakter bo wole nie myśleć jaki moja mała będzie miała charakterek

Ja biorę się za ogarnięcie mieszkania a później fitnesik :)

dzień dobry :)

weekend minął mi leżąco :) objadłam się co skończyło się ogromną zgagą :( Też wyszykowałam córeczkę do przedszkola i nadal leżę. Przez weekend mąż złożył kołyskę i poznosił resztę ze strychu i obecał, że dziś dokończy resztę. No i fajnie, będę spokojniesza.
Mdła fajnie się masz....35 tc :) zazdroszczę Tobie

wikki tez jestem ciekawa,i zarazem panikuje...Bo brzuch nie urosl wcale przez ostatnie 3 tygodnie!!Tyle mi wystarczy zeby znowu zaczac swirowac ze nie rosnie mala:confused2: chyle czola dla Twojej kondycji....Dla mnie fitness to mycie naczyn:dry:

mdla piekny tydzien:)

usmiechnieta u mnie weekend podobnie spedony:-)

Dzień dobry,

dla mnie niedobry od 2.00 nie śpię i mam ochotę kogoś uszkodzić. W sobotę spakowałam torbę do szpitala i pouczyłam mojego K. co ma jeszcze dopakować jak się zacznie, oczywiście nie liczyłam na jego pamięć tylko napisałam mu to na kartce :-p Kupiłam nawet przekąski w razie czego, żeby nie zemdlał w trakcie porodu z głodu.
Tak mi się dłużą te ostatnie tygodnie...

wikki tez jestem ciekawa,i zarazem panikuje...Bo brzuch nie urosl wcale przez ostatnie 3 tygodnie!!Tyle mi wystarczy zeby znowu zaczac swirowac ze nie rosnie mala:confused2: chyle czola dla Twojej kondycji....Dla mnie fitness to mycie naczyn:dry:

mdla piekny tydzien:)

usmiechnieta u mnie weekend podobnie spedony:-)

hej,
nie martw się brzuchem. Tak nie jest :) na pewno wszystko jest dobrze. Z brzuchem to jest tak że nie rośnie a potem nagle w jeden dzień jak wywali to masakra :) ja tak miałam

z tym fitnessem to się uśmiałam....bo dla mnie fitness to pójście do WC :) marzę o weekendzie w ruchu :)

to co dziewczyny może kawusia?

mąż na mnie krzyczy mówi, że za bardzo się forsuje z tym fitnesem ale jak ja się po nim lepiej czuję, no i postanowiłam jeszcze chodzić przez 3 tygodnie do połowy kwietnia a póżniej dam sobie spokój.

Noelle ja też wariowałam jak brzuch nie rósł i całkowicie Cie rozumiem ale uśmiechnięta ma racje, nie rośnie, nie rośnie a później w 1 dzien widać róźnice, także będzie dobrze. Czuję że Twoja już ok 2,500 wazy.

Torbe do szpitala pakujecie jedną czy dwie ( dla siebie osobno i dla dzidzi czy wszystko razem? )

Dzień dobry,

dla mnie niedobry od 2.00 nie śpię i mam ochotę kogoś uszkodzić. W sobotę spakowałam torbę do szpitala i pouczyłam mojego K. co ma jeszcze dopakować jak się zacznie, oczywiście nie liczyłam na jego pamięć tylko napisałam mu to na kartce :-p Kupiłam nawet przekąski w razie czego, żeby nie zemdlał w trakcie porodu z głodu.
Tak mi się dłużą te ostatnie tygodnie...

hahaha padłam...To tak jak u mnie. Dopakowalam torbe,spakowałam rzeczy dla malej i ....napisalam kartke!!!hahaha..Pouczylam mojego co gdzie jest i po co tam lezy.Ale i tak czuje ze do konca nie zalapal...faceci:dry:

usmiechnieta oby oby!!!:) Widze ten sam fitness uprawiamy:-D

wikki obyyy!!! Co do torby ja pakuje jedna.Bo u mnie w szpitalu dla maluszka potrzebne sa tylko pampersy i chusteczki.Reszta dysponuje oddzial-ubranka,tetrowe pieluchy,kosmetyki i wszystkie inne akcesoria.Na start dostaje sie taka mini wyprawke wiec naprawde nie iele trzeba.Ja spakowalam pampersy,chusteczki,no i ubranka na wyjscie(ktore maz ma zabrac jak nas odbierac bedzie-i tu wroze katastrofe)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki,
U mnie weekend był bardzo intensywny, w piątek byliśmy w Lądku na zakupach, zabawne, poszłam do NL na Tottenhamie i przy kasie zagadałam z faciem który tam pracuje. Okazało się że to dobry kumpel mojej szefowej :D i też wybiera się na jej wesele we wrześniu :p Świat mały :p Tak się zagadaliśmy że zapomniał mi połowe zakupów skasować i dopiero w domu się kapnęłam haha
Pogoda u nas prawie równie beznadziejna co u was, śnieg z deszczem, szaro i zimno.
Mała tak rozrabia u mnie w brzuchu że obawiam się iż niedługo wykopie mi wyjście awaryjne.
Zaraz spadam na badanie krwi a później trzeba sprzątać bo się tego nazbierało przez cały tydzień. A gości mam dość na następne pół roku :no:

Ostatnio zmieniły mi się smaki, mianowicie wszystko wydaje mi się przesolone:confused: i strasznie dużo pije.

reklama
a ja mam takie ciśnienie na sex,że spać nie mogę tylko myślę,wspominam,wyobrażam sobie,aż się boję że to moje dziecię jakieś zboczone będzie...myślicie że dziecko wie o czym myślimy?że to ma jakiś wpływ na jego charakter? mój R. zabronił mi oglądać W11 bo powiedział "czym Ty tego Kacpra karmisz,jakimiś zabójstwami"...

z tego co wiem to Twój stan psychiczny ma znaczenie dla dzidzi...Ty jesteś nerwowa ono też, Ty jesteś radosna ono też, ale wg mnie to o czym myślisz raczej nie :) tym bardziej jeśli to o czym myślisz jest miłe :) a chyba raczej jest :)
inną sprawą jest to czy Cię to podnieca...wiesz endorfiny itp. wtedy może twardnieć brzuch.

Do góry