reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

nanulika ej no faktycznie masz spory brzuszek:D no niezle!!
dzewelajna a cos Cie martwi kochana??

mamolinka90 kurde skarbie!!!! Trzymaj sie!! A jakie to krwawienie jest??Silne bardzo?? Boli Cie brzuch?? Brałas dodatkowy duphaston?? Moze zadzwon do innego ginekologa albo jedz do szpitala. Ja mialam usg na poczatku 6 tyg i bylo wszystko widac.

Noelle to jest poje**** Holandia dla nich do 12 tyg to nie dziecko i nic nie robia. Tutaj zadnych lekow nie daja i nawet nic nie mam :( Hmmm.... w nocy jak wstalam siuku zobaczylam malutka plamke na bieliznie a teraz jak sie obudzilam i poszlam siku to tak jakbym okres dostala :-( Brazowo-czerwone plamienie i jest go dosc sporo... Brzuch mnie nie boli i nawet piersi przestaja mnie bolec ...

reklama
dzewelajna ja coprawda tyłozgięcia nie mam. Aczkolwiek z przypadkow tego typu co mialam do cynienia,to tyłozgięcie moze utrudniac zajscie w ciaze.Co do utrzymania ciązy i porodu znaczenia nie ma. Owszem,jak zawsze zdazaja sie przypadki jakis patologii.Nie martwilabyum sie na twoim miejscu. A o spaniu na brzuchu pierwsze slysze.

mamolinka90 kurde zapomnialam ze Ty skazana jestes na sluzbe zdrowia w Holandii:;/' Co za chory kraj:/ Miejmy nadzieje ,ze to jakies krwawienie typu ewakuacja jakiegos krwiaczka albo cos w tym stylu. No nie moge,poprostu oburza mnie fakt,ze zostawiaja cie samej sobie i masz czekac tydzien!!!

A jakas chociaz nospe masz???? Powinna zadzialac na te bole brzucha.

Mamolink-Duzo wypoczywaj moze to fakt plamienie implantacyjne :tak:i przyspiesz termin jak sie da powiedz lekarzowi co sie dzieje .
Dzewelajna-. to widze ze ty tez meczysz sie z zawrotami glowy i tym muleniem myslalam ze ja jedna tylko
:-)

Kinga28 ej no co Ty!! Moim pirwszym objawem ciązy byly zawroty głowy. Jesze przed testowaniem mialam straszne zawroty głowy, ktore utrzymuja sie nadal. A mulenie to juz mi towarzyszylo dobrych pare tygodni, Ale ale...:D Kolejny dzien bez objawow!

Mamolinka -szukaj jakiegos Polskiego lekarza!

Szukam dziewczyny i znalazlam Polskiego gina, ale najpierw zadzwonilam do mamy bo moja mama kobieta z doswiadczeniem (poronienia, ciaze pozamaciczne,nieuleczalne wady plodu) i powiedziala, ze oni tu w NL maja jeden system dzialania i niewazne czy polski gin czy holendesrski... Moja mama byla w 16 tyg. Jak powiedzieli jej naturalna selekcja przykro mi :( A brzuch mnie nie boli

Kinga28 ej no co Ty!! Moim pirwszym objawem ciązy byly zawroty głowy. Jesze przed testowaniem mialam straszne zawroty głowy, ktore utrzymuja sie nadal. A mulenie to juz mi towarzyszylo dobrych pare tygodni, Ale ale...:D Kolejny dzien bez objawow!

Mamolinka -szukaj jakiegos Polskiego lekarza!
Wczoraj tak siedzialam i mysle ze z corka w ciazy taka bylam jak flak :tak:spanie, mulenie calymi tygodniami dopiero w 12 tygodniu mi przechodzilo o matko mam nadzieje ze sytuacja sie nie powtarza bo to 5 tygodni jeszcze :-D.Przegryzam ciastkiem to pomaga na 3 minuty:-D

reklama
Do góry