reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

A JA WAM SMAKA ZROBIĘ !!!!!
WŁASNIE JEM LODA ROŻKOWEGO WANILIOWO-CZEKOLADOWY Z ORZESZKAMI :D
mmmmmmniam :DD

Zobacz załącznik 544560

Hmmmm ja właśnie wrąbałam
5907439112180.jpg
i zaraz chyba pęknę :p

Chyba was nie lubię :-(
Nie mam w domu loda i co ja teraz mam zrobić?!?

Ewelinkam powiem ci, że mam podobnie. 2 tydzień próbuję kupić kocyk dla małej i albo zamykam, albo nie umiem zdecydować.
Dobija mnie, że te, które mi się podobają kosztują powyżej 100 zł. Wkurzam się na siebie, że nawet nie umiem zdecydować, czy wydać tyle, czy nie.

A jeszcze teraz ryczę, bo nie mam loda.

reklama
Dzień dobry,

ja dopiero wstałam, ale nie nie nie.... nie dlatego, że mi się spało tak dobrze, a dlatego, że zasnęłam o 7 , bo w nocy nie mogłam oka zmrużyć :-( jestem klapnięta...

dzisiaj czeka mnie wizyta o 15, 30 :) i oby doktorek mi zrobił usg, bo jeśli znowu wykombinuje, że jeszcze nie czas, ( a ostatnie miałam w 24 tygodniu), no to mu powiem wprost , że ktoś inny zarobi.

Dzisiaj mam humorek jak ciężarna lwica...

A i chciałam wyjść z nowatorską propozycją :-) Co Wy dziewczęta na to, aby na facebooku stworzyć jakąś naszą grupę ( oczywiście dla tych które chcą się troszkę ujawnić ) , będzie fajnie jak już dzieciaczki się urodzą oglądać sobie nasze zdjęcia itd..?

Citrus aleś mnie pocieszyła:wściekła/y:;-)rany ja chyba wpadłam w ta moja depreche bo az plakac mi sie chce z tej mojej bezsilności a mialam dzisiaj wkoncu zakupy wyprawkowe zrobic ale nawet na to nie mam sily zeby strony na allegro przegladac:wściekła/y:

Ja mam kryzys 8 miesiaca chyba...nie wyrabiam...żebra mnie tak napieprzaja ,ze zaraz zaczne chodzic po ścianach...

styczniówki i lutówki miały lepiej!!! czekały tylko do stycznia i lutego a my aż do maja!!!!:crazy:
pożarłam 2 kromy z pasztetem i ogórkiem i chyba spać pójdę...

Noelle ja już po ścianach łaziłam- nic to nie daje!!:no:

M się pyta co ostatnio o nim napisałam a ja mu mówię: "M. my nie mamy czasu na pierdoły!! my tu się cieszymy że któraś po 3 dniach kupę zrobiła!!!!", żebyście widziały jego minę!!!:szok:

półtora tysiaka stron mamy babeczki! trzeba się cieszyć!!!

Zapo dobre:p

co do grupy na fb to w takiej czerwcowej jestem (mimo że tak szybko ciążę straciłam to na maxa się skumplowałam z dziewczynami), super to śmiga, łatwiej być na bieżąco niż na BB, a to chyba się przyda jak już się nam te nasze pisklaki wyklują!

kartagina, Mój S też nieraz pyta co tam o nim bazgrole:) Twój M musiał mieć niezła minę:) hahhahahaha

Kartagina mój już nie pyta ;-) kilka razy też mu tak powiedziałam i zwątpił w mój rozsądek ;-)

Dziołchy mam tonę prasowania i zero chęci żeby się za to zabrać a już wstawiłam kolejne pranie, za chwilę nie będziemy mieli w co ubierać :cool2:

Chyba was nie lubię :-(
Nie mam w domu loda i co ja teraz mam zrobić?!?

Ewelinkam powiem ci, że mam podobnie. 2 tydzień próbuję kupić kocyk dla małej i albo zamykam, albo nie umiem zdecydować.
Dobija mnie, że te, które mi się podobają kosztują powyżej 100 zł. Wkurzam się na siebie, że nawet nie umiem zdecydować, czy wydać tyle, czy nie.

A jeszcze teraz ryczę, bo nie mam loda.

Ja loda w zamrazalce mam ale nie chce małemu checi robić bo chory zreszta i sama gdzies nie mam chceci:-(a co do zakupow tez tak mam ze niby juz najwyzsza pora torbe pakowac a ja nie mam nic,a sama niedawno mojego m wyzywalam ze dla niego to jeszcze jest czas a teraz sama mam takie poglady:szok:

Dzień dobry,

ja dopiero wstałam, ale nie nie nie.... nie dlatego, że mi się spało tak dobrze, a dlatego, że zasnęłam o 7 , bo w nocy nie mogłam oka zmrużyć :-( jestem klapnięta...

dzisiaj czeka mnie wizyta o 15, 30 :) i oby doktorek mi zrobił usg, bo jeśli znowu wykombinuje, że jeszcze nie czas, ( a ostatnie miałam w 24 tygodniu), no to mu powiem wprost , że ktoś inny zarobi.

Dzisiaj mam humorek jak ciężarna lwica...

A i chciałam wyjść z nowatorską propozycją :-) Co Wy dziewczęta na to, aby na facebooku stworzyć jakąś naszą grupę ( oczywiście dla tych które chcą się troszkę ujawnić ) , będzie fajnie jak już dzieciaczki się urodzą oglądać sobie nasze zdjęcia itd..?
Ja za strona facebookowa jestem jak najbardziej za:-)

Ja mam kryzys 8 miesiaca chyba...nie wyrabiam...żebra mnie tak napieprzaja ,ze zaraz zaczne chodzic po ścianach...

No własnie to chyba kryzys 8 miesiaca nas dopadl,a teraz sie zastanawiam jak bedzie wygladal kryzys 9 miesiaca:sorry::szok:

Ciekawe, czy jak się nasze pisklaki wyklują to też takie marudne będziemy, że kolki i mało snu i niech wchodzą do brzuchów jeszcze :-D

reklama
Hahahahahhahahahahahahahahahaha Kartagina, to o kupie, to rozumiem, że o mnie? Spieszę więc poinformować, że dzisiaj były dwie tak potężne, że chyba z kilogram schudłam! :-D :-D :-D No kurna, nie wyrobię z wami! (Też chcę kromkę z pasztetem i ogórkiem kiszonym!!!!!!!!!!!! Niech mi tylko się śniadanie ułoży w żołądku...)

Co za obłęd. Zapominajka płacze, bo nie ma lodów (pokaż te koce, babo!), Noelle jest Spidermanem (skoro po ścianach chodzi...), Marciosz chce USG i grupę na Facebooku, a ja łkam ze szczęścia, że mogłam się dzisiaj w końcu porządnie wysrać :-D Kuźwa, nas któregoś dnia zaproszą do Rozmów w toku, inaczej to się skończyć nie może :-D

Też jestem za grupą na Facebooku! Kto zakłada? Jak się nazywamy? Może "Matki Dzierlatki" lub coś równie żenującego? :-D Oczywiście rozumiem, że dla publiki zamykamy? Co ma ktoś czytać o naszych głupotach...

Ostatnia edycja:
Do góry