reklama
A ja właśnie wróciłam od Rodziców. Kuba tam szaleje z psem jak jakiś nienormalny
Brzuch mnie boli jak cholera, zażyłam właśnie 2 nospy, chociaż nie jestem przekonana, czy to pomoże.
Zapominajka na pewno schudniesz

Ja u gina nie mam jeszcze problemów ubraniowych (zawsze chodzę w spodniach, bo nie trawię sukienek ani spódnic), ale mam problemy z butami

Brzuch mnie boli jak cholera, zażyłam właśnie 2 nospy, chociaż nie jestem przekonana, czy to pomoże.
Zapominajka na pewno schudniesz

Ja u gina nie mam jeszcze problemów ubraniowych (zawsze chodzę w spodniach, bo nie trawię sukienek ani spódnic), ale mam problemy z butami

j-ulka
Fanka BB :)
mam pytanie głównie do tych leżących, ale nie tylko: czy Wy nie macie problemu ze zgagą jedząc na leżąco? bo ja w zasadzie nie leżę cały czas, ale staram się sporo polegiwać i od kilku dni dopada mnie taka zgaga, że w mostku zaciska, nawet jak wodę piję! już nie wiem co można z tym zrobić:-( wczoraj nawet starałam się kilka godzin po posiłku dopiero położyć i też mnie męczyła...zasnąć nie mogłam bo mi w przełyku ściskało.. i tak myślę że to może od przyjmowania zbyt często pozycji horyzontalnej po posiłkach

Najlepszy pomysl brak zeladkamam pytanie głównie do tych leżących, ale nie tylko: czy Wy nie macie problemu ze zgagą jedząc na leżąco? bo ja w zasadzie nie leżę cały czas, ale staram się sporo polegiwać i od kilku dni dopada mnie taka zgaga, że w mostku zaciska, nawet jak wodę piję! już nie wiem co można z tym zrobić:-( wczoraj nawet starałam się kilka godzin po posiłku dopiero położyć i też mnie męczyła...zasnąć nie mogłam bo mi w przełyku ściskało.. i tak myślę że to może od przyjmowania zbyt często pozycji horyzontalnej po posiłkach![]()

Jak radzić sobie ze zgagą w ciąży? - Zdrowie w ciąży - Ciąża i poród - Wieszjak.pl
o matko, alez drukujecie
czesc brzuchatki
czarne plytki dookola tpo masakra, mielismy w poprzedniej lazience, co kapanie, to szmata..
teraz zrobilam sobie podobnie, tylko z czarnymi meblami i kurzem, jakas franciszka jestem , z asyzu
amen:-)
padlam...czarnogrod

nadrobilam...

czesc brzuchatki
pewni jesteście czarnych płytek? nie żebym zniechęcała - bo sama uwielbiam czarne łazienki, ale nawet ostatnio na swoim blogu pisałam o czarnych łazienkach i pytałam o ich praktyczną stronę użytkowania - zgodnie komentujący orzekli,że niełatwa sprawa (zacieki z wody itp)
czarne plytki dookola tpo masakra, mielismy w poprzedniej lazience, co kapanie, to szmata..
teraz zrobilam sobie podobnie, tylko z czarnymi meblami i kurzem, jakas franciszka jestem , z asyzu

Ludzie gadają bzdury i to się chyba już nie zmieni. Ja w ogóle się nie przejmuję. Spływa po mnie i tyle. A już najbardziej opinie ludzi których spotkam przypadkiem, albo z którymi właściwie nic mnie nie łączy. Po co oni się odzywają czasem![]()
amen:-)
haha mnie jak zwykle spotkała miła sytuacja w Polskim sklepie. Stałam w kolejce ja jakąś baba która cztery lata wybierała najlepszy ser żółty, i nagle Larcik dostał szału i zaczął mi tak w brzuchu wywijać że myślałam że zejdę. Próbowałam ją uspokoić więc zaczęłam sofie chodzić w kółko i masować brzuch. Na to serowa pani się odwraca do mnie i mówi: 'no ja bardzo przepraszam ale będziesz musiała poczekać.' Na co ja odzwyczajona od ludzkiego chamstwa odparłam że nic nie szkodzi. Na to baba się pyta: 'na kiedy termin', to odpowiadam a ona 'aaa to jeszcze masz kupę czasu' i się odwróciła.
nienawidzę ludzi.
padlam...czarnogrod

nadrobilam...

sembonzakura
witaj kajtek
pisz co u mini kajątek 
SEMBO, Soni dzisiaj zrobili komplet badan..i doszli do tego , ze nie miesci sie w zadnych normach dla wczesniakow, skrajnych wczesniakow..chociaz dzisiaj bylby koniec 29 tyg, wiec juz mozna mowic wczesniakow..wszystko ma tak na plusie, serce, narzady, mozg, ze wykracza poza tabelki
nawet zoltaczki nie miala;-)
Fabian ma jutro nastepne usg glowki, trzymajcie rano kciukasy, niespiochy na trzezwo, a spiochy przez sen:-)
rosna , jak na drozdzach, a mnie rozpiera duma, pekne niedlugo

Fabian ma jutro nastepne usg glowki, trzymajcie rano kciukasy, niespiochy na trzezwo, a spiochy przez sen:-)
rosna , jak na drozdzach, a mnie rozpiera duma, pekne niedlugo

sembonzakura
a jakie rokowania dla nich?
reklama
Podziel się: