reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Heja Dziewczyny!!!!

Opisze na wlasciwym watku o wizycie ale musze sie tu pochwalic - BEDZIEMY MIEC DZIEWCZYNKE!!!!!! :-)

reklama
A ja właśnie wróciłam od Rodziców. Kuba tam szaleje z psem jak jakiś nienormalny:-D

Brzuch mnie boli jak cholera, zażyłam właśnie 2 nospy, chociaż nie jestem przekonana, czy to pomoże.

Zapominajka na pewno schudniesz:-D:-D:-D
Ja u gina nie mam jeszcze problemów ubraniowych (zawsze chodzę w spodniach, bo nie trawię sukienek ani spódnic), ale mam problemy z butami:dry:

mam pytanie głównie do tych leżących, ale nie tylko: czy Wy nie macie problemu ze zgagą jedząc na leżąco? bo ja w zasadzie nie leżę cały czas, ale staram się sporo polegiwać i od kilku dni dopada mnie taka zgaga, że w mostku zaciska, nawet jak wodę piję! już nie wiem co można z tym zrobić:-( wczoraj nawet starałam się kilka godzin po posiłku dopiero położyć i też mnie męczyła...zasnąć nie mogłam bo mi w przełyku ściskało.. i tak myślę że to może od przyjmowania zbyt często pozycji horyzontalnej po posiłkach:hmm:

mam pytanie głównie do tych leżących, ale nie tylko: czy Wy nie macie problemu ze zgagą jedząc na leżąco? bo ja w zasadzie nie leżę cały czas, ale staram się sporo polegiwać i od kilku dni dopada mnie taka zgaga, że w mostku zaciska, nawet jak wodę piję! już nie wiem co można z tym zrobić:-( wczoraj nawet starałam się kilka godzin po posiłku dopiero położyć i też mnie męczyła...zasnąć nie mogłam bo mi w przełyku ściskało.. i tak myślę że to może od przyjmowania zbyt często pozycji horyzontalnej po posiłkach:hmm:
Najlepszy pomysl brak zeladka :-D(Zart) .Ja mam tez taki problem :-(
Jak radzić sobie ze zgagą w ciąży? - Zdrowie w ciąży - Ciąża i poród - Wieszjak.pl

o matko, alez drukujecie:-D
czesc brzuchatki:)

pewni jesteście czarnych płytek? nie żebym zniechęcała - bo sama uwielbiam czarne łazienki, ale nawet ostatnio na swoim blogu pisałam o czarnych łazienkach i pytałam o ich praktyczną stronę użytkowania - zgodnie komentujący orzekli,że niełatwa sprawa (zacieki z wody itp)

czarne plytki dookola tpo masakra, mielismy w poprzedniej lazience, co kapanie, to szmata..
teraz zrobilam sobie podobnie, tylko z czarnymi meblami i kurzem, jakas franciszka jestem , z asyzu:-D

Ludzie gadają bzdury i to się chyba już nie zmieni. Ja w ogóle się nie przejmuję. Spływa po mnie i tyle. A już najbardziej opinie ludzi których spotkam przypadkiem, albo z którymi właściwie nic mnie nie łączy. Po co oni się odzywają czasem :confused:

amen:-)

haha mnie jak zwykle spotkała miła sytuacja w Polskim sklepie. Stałam w kolejce ja jakąś baba która cztery lata wybierała najlepszy ser żółty, i nagle Larcik dostał szału i zaczął mi tak w brzuchu wywijać że myślałam że zejdę. Próbowałam ją uspokoić więc zaczęłam sofie chodzić w kółko i masować brzuch. Na to serowa pani się odwraca do mnie i mówi: 'no ja bardzo przepraszam ale będziesz musiała poczekać.' Na co ja odzwyczajona od ludzkiego chamstwa odparłam że nic nie szkodzi. Na to baba się pyta: 'na kiedy termin', to odpowiadam a ona 'aaa to jeszcze masz kupę czasu' i się odwróciła.

nienawidzę ludzi.

padlam...czarnogrod:szok::-D

nadrobilam...:-D

SEMBO, Soni dzisiaj zrobili komplet badan..i doszli do tego , ze nie miesci sie w zadnych normach dla wczesniakow, skrajnych wczesniakow..chociaz dzisiaj bylby koniec 29 tyg, wiec juz mozna mowic wczesniakow..wszystko ma tak na plusie, serce, narzady, mozg, ze wykracza poza tabelki:-Dnawet zoltaczki nie miala;-)

Fabian ma jutro nastepne usg glowki, trzymajcie rano kciukasy, niespiochy na trzezwo, a spiochy przez sen:-)

rosna , jak na drozdzach, a mnie rozpiera duma, pekne niedlugo:-D

reklama
Kaja kciuki mocno zaciśnięte &&&& daj jutro znać jak wyniki, cieszę się, że Sonia ma tak dobre wyniki po mamie silna dziewuszka i Fabianek wyjdzie na prostą :)

Do góry