reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Przemyślałam te ciastka.
Za te stresy co ja tu z Tobą miałam i bliźniakami to chcę piwo. Urodzę i czekam na piwo! Albo inne %

Przemyślałam te ciastka.
Za te stresy co ja tu z Tobą miałam i bliźniakami to chcę piwo. Urodzę i czekam na piwo! Albo inne %

umowa:-D

ale ja sie zbieram do tego spania, poczytalam Was, dojechalam z dziekuje do pewnego momentu, ale pompa mnie konczy pompowac i chyba serio drzemne...nie zeby mi sie chcialo bardzo, ale jak drzemne to pojde do dzieckow;-)

apropos ch...pojechal S, ale on chyba bardzej zakrecony niz ja, sztokholm skomplikowany.. nie znalazl sklepu z suszarkami...

musialam go nakarmic bo mi tu sie przez palce przelewal, z wrazenia i w ogole:-D

no i pojechalismy razem w koncu, trafilismy do media markt m.in.. a tam zawrot glowy, znalazlam suszare, w bonusie dorzucilam prostownik, bo w super cenie jakies promo...zrobilismy zakupy w spozywczym...
ja patrze , a tam jakis dzieciak z takim rykiem, zgubil mame swoja i nikt nie reagowal, no to zostawilam S przy kasie i z tym bidulem szukac matki, znalezlismy, uffff:-)

ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli troche, bo ja przeciez okablowana, wenflony w lapach, opaski z nazwiskiem, czub uciekl z psychiatrowa:-D

2.jpg1 (2).jpg8.jpgZobacz załącznik 5395099099160-party-balloons-multicolor-shiny-colorful-birthday-celebrate-decoration-positive-joyful-h.jpgimages.jpgjak_upiec_idealne_ciasto1.jpgl.jpg

tenterenten:-D

kajuchna, ja cie podziwiam po takich dramatycznych przejściach masz tyle energii, w sumie to trochę ci zazdroszczę dzieciątka są już z Tobą a przed nami długa droga jeszcze ;) 9/10 to świetny wynik aż sie wierzyć mi w to wszystko nie chce!! Wczoraj robiłam pod siebie w strachu o twoje dzieciaki a dziś się okazuje że one są zupełnie zdrowiutkie ;))) Ach aż ciepło się na serduchu robi ;)

reklama
ja to się nerwowo wykończę już nawet nie z tą ciążą jak przez nią a dokładnie przez to leżenie,nic nie mogę sama zrobić przypilnować...co mam zrobić z tym moim psem któremu na starość odbija,14 lat ze mną i mam ją do schroniska oddać? no drabie drzwi i rysuje,już drugie zniszczyła,a jak ją wiąże na smyczy to łapy plącze i skomle...to mój pies a R. już nie wyrabia nerwowo bo ciężko pracuje i dba o dom a tutaj pies przyszedł ,jeść dostaje,a niszczy Mu wszystko...Kur...m..ć:wściekła/y:

Do góry