reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Przemyślałam te ciastka.
Za te stresy co ja tu z Tobą miałam i bliźniakami to chcę piwo. Urodzę i czekam na piwo! Albo inne %
Za te stresy co ja tu z Tobą miałam i bliźniakami to chcę piwo. Urodzę i czekam na piwo! Albo inne %
Przemyślałam te ciastka.
umowa
ale ja sie zbieram do tego spania, poczytalam Was, dojechalam z dziekuje do pewnego momentu, ale pompa mnie konczy pompowac i chyba serio drzemne...nie zeby mi sie chcialo bardzo, ale jak drzemne to pojde do dzieckow;-)
apropos ch...pojechal S, ale on chyba bardzej zakrecony niz ja, sztokholm skomplikowany.. nie znalazl sklepu z suszarkami...
musialam go nakarmic bo mi tu sie przez palce przelewal, z wrazenia i w ogole
no i pojechalismy razem w koncu, trafilismy do media markt m.in.. a tam zawrot glowy, znalazlam suszare, w bonusie dorzucilam prostownik, bo w super cenie jakies promo...zrobilismy zakupy w spozywczym...
ja patrze , a tam jakis dzieciak z takim rykiem, zgubil mame swoja i nikt nie reagowal, no to zostawilam S przy kasie i z tym bidulem szukac matki, znalezlismy, uffff:-)
ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli troche, bo ja przeciez okablowana, wenflony w lapach, opaski z nazwiskiem, czub uciekl z psychiatrowa
ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli troche, bo ja przeciez okablowana, wenflony w lapach, opaski z nazwiskiem, czub uciekl z psychiatrowa
wiesz co Kaja,bo Ty serio jesteś czub,tylko taki pozytywny dobrze że pogotowia na Ciebie nie wezwali.ale te Twoje dzieciaki twarde!!!
camel
Fanka BB :)
wiesz co Kaja,bo Ty serio jesteś czub,tylko taki pozytywny dobrze że pogotowia na Ciebie nie wezwali.ale te Twoje dzieciaki twarde!!!
ja też się już zastanawiam czy ona aby na pewno leży na dobrym oddziale.... ;-) Spać i odpoczywać a nie szaleć....
sembonzakura
Fanka BB :)
kajuchna, ja cie podziwiam po takich dramatycznych przejściach masz tyle energii, w sumie to trochę ci zazdroszczę dzieciątka są już z Tobą a przed nami długa droga jeszcze 9/10 to świetny wynik aż sie wierzyć mi w to wszystko nie chce!! Wczoraj robiłam pod siebie w strachu o twoje dzieciaki a dziś się okazuje że one są zupełnie zdrowiutkie )) Ach aż ciepło się na serduchu robi
reklama
ja to się nerwowo wykończę już nawet nie z tą ciążą jak przez nią a dokładnie przez to leżenie,nic nie mogę sama zrobić przypilnować...co mam zrobić z tym moim psem któremu na starość odbija,14 lat ze mną i mam ją do schroniska oddać? no drabie drzwi i rysuje,już drugie zniszczyła,a jak ją wiąże na smyczy to łapy plącze i skomle...to mój pies a R. już nie wyrabia nerwowo bo ciężko pracuje i dba o dom a tutaj pies przyszedł ,jeść dostaje,a niszczy Mu wszystko...Kur...m..ć
Podziel się: