reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry moje dziewoje:-)
Kaja &&&& myślami jestem z Tobą

Z tego co ja się orientuje to z bliźniakami często tak bywa, że najpierw pęka jeden worek płodowy, a dopiero po niedługim czasie drugi.
Nie wiem czy pozwalają na to by urodzić jedno dzieciątko, a drugie np w terminie... z rozwarciem tyle czasu nie można funkcjonować, bo jest ryzyko wdania się bakterii...bynajmniej tak mi mówili ale to było 5 lat temu więc mogło się to zmienić.

Cytrynko śniłaś mi się dzisiaj:-) Miałaś piękny wypaśny dom z bajecznym ogrodem...miałaś jakieś problemy z noga (skręcona?) Mój kociambr to wyczuł i biegł do Ciebie przez całe Trójmiasto:-D żeby Cię uzdrowić:-D
Dzwoniłaś do mnie wydzierając się do słuchawki, że mam zabrać tego szalonego kota, a ja Cię błagałam, żebyś go wpuściła, bo on Cię uzdrowi:-D
Za Ciebie rybko też mocno trzymam &&&&

Matulu jedyna wolę nie myśleć co by było gdybym ja miałą urodzic szybciej.... więcej jak połowa rzeczy do kupienia, a kasy brak;/

Ostatnia edycja:
reklama
kitka u mnie też kryzys finansowy :baffled:, masakra jakaś. Liczę cichutko na zwrot podatku w marcu i cały mam zamiar przeznaczyć na wyprawkę dla siebie i juniora.
Trzeba się trzymać, jakby nie było, będzie dobrze ;-)

Aisha głowa do góry. Dasz sobie radę z tą dietą. Może na tym forum faktycznie znajdziesz jakieś pomocne informacje.

Kita ty to masz ale sny.

Nic madrego nie przychodzi mi do glowy.Nie wiem co napisac.Siedze od rana i czytam co chwile.Walentynki,ze k..wa m...c!

Dziewczyny trzymajcie sie dzielnie.Bardzo,bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&!

Kaja czekam na dobre wiesci!

Mam to paskudne uczucie wykrakania.Bo to przeciez ja pisalam ze mam mieszane uczucia dotyczace watku szpitalnego.Masakra....:baffled:

Aisha z cukrzyca da sie zyc.Ale lekarza nie ma z toba caly dzien i wlasny organizm musisz sama poznac.Jak i kiedy.Wszystko sie unormuje i bedzie dobrze!Glowa do gory :-)

Kochane!Bez przygod juz prosze...

Aisha głowa do góry. Dasz sobie radę z tą dietą. Może na tym forum faktycznie znajdziesz jakieś pomocne informacje.

Kita ty to masz ale sny.

To to pikuś kochana;-) czasami mam takie, że ło matko i córko....
;-)wczoraj śniło mi się, że głaskałam się po brzuchu i nagle mała złapała mnie za palec i zaczęła ciągnąć. Krzyczałam do męża i do mamy, żeby zobaczyli ile nasza kruszynka ma siły...za chiny ludowe nie chciała puścić mojej ręki.

Kurcze ale sie dzieje!!! Trzymam kciuki za Was dziewczyny, wszystko bedzie dobrze- musi być!!! Wszystkie czekamy na dobre wieści. Ja tez wczoraj wieczorem dostałam jakichś boli i twardnien brzucha az sie ledwo ruszac mogłam, to chyba przez te Wasze wczorajsze historie.
Zapo nie wiem czy doszla wczoraj prywatna wiadomosc, wiec pisze tu jeszcze raz, czy moge prosic o zaproszenie do grupy?

Kaja kciuki trzymam cały czas za Ciebie i Maleństwa!

Citrusku jak to dobrze, ze do lekarza poszłaś.to serio może z dnia na dzień się tak stać ,że się skróci szyjka?

Aisha ja na codzień obcuje z osobami chorymi na cukrzyce ,z tym można naprawdę dobrze żyć i dobrze się odzywiać.

i już w sumie nie wiem co pisać dalej bo tyle piszecie.

Doszła, odpisałam.

Kitka dobrze, że za palec a nie za włosy :-D

Ja dziś młodego w domu zostawiłam, bo jakiś dziwny jest. Niby nic się nie dzieje :baffled:

Nia a jak u was po tej nocce?

reklama
Ja mam w ogole problem dzisiaj zeby wykrzesac cos sensownego.

Stres i niepokoj.Obstawialam kwiecien-ze sie zacznie.Sama przewiduje sie raczej na kwiecien bo wg OM data jest kwietniowa a Mloda rosnie ladnie.I tak "sie czuje" na kwiecien...Ale w ksiazeczce 1.05. jak byk wpisany.Zaczynam sie cieszyc,ze wizyty mam juz co 2 tyg i chcial-nie chcial sprawdza wszystko.I KTG przed kazda wizyta.

Bosz...taka ciezarowka to naprawde ma przerabane.Nie dosc ze zupelne odmozdzenie i niedyspozycja umyslowa(przynajmniej u mnie.ale w pierwszej ciazy poza wzruszeniami nie mialam objawow.teraz nie ma wzruszen :p ) to jeszcze musimy sie wspiac na prawdziwe wyzyny i:nie bagatelizowac ale tez sie nie nakrecac i nie panikowac.I badz madry....

Do góry