reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Czekamy do jutra, bo trzeba zrobić krzywą cukrzycową czy jakoś tak sie to zwie żeby dobrać odpowiednią dawkę insuliny. Dlatego jutro czeka nas prawie cały dzień u lekarza, bo o 8 rano na czczo badania, pierwsza próba insuliny, po 3 godzinach badania i tak w koło do wieczora, ale nie ważne, aby mu pomóc. Teraz zachowuje się jakgdyby nic, przeszło mu. Prawdopodobnie to co wydarzyło się na spacerze to Hipoglikemia cukrzycowa. Oczywiście bardzo się stresuje i cały czas go obserwuje.

reklama
Mdła tak jak anaczek biotę terdyferon i mam mdłości po tabletkach ale jak wezme na czczo i poczekam godzinę zamiast pół to mogę nawet spokojnie zjeść bo jak jadłam wcześniej to od razu pawiowałam :-p do tego wcinam buraki i zielenię ....

Aniaczek u mojego piesa cukryca spowodowała slepotę (nie wiedzieliśmy że ma cukier dopiero jak zaczął słabnąć i obijać się o różne rzeczy co stało się z dnia na dzień to okazało się że jest tak poważnie chory). Pomimo prób ratowania umarł 2 mce później :sad: Mam nadzieję, że Twój będzie się czuł szybko lepiej...

dziekuje:)-Asia
.Co do zwierzat to ja jestem bardzo wrazliwa jak dzieje im sie cos zlego dla mnie sa jak czlonek rodziny ,pieski maja takie same choroby jak ludzie ile ja sie naogladalam jak pracowalam w schronisku dla zwierzat :-(dla pocieszenia powiem ,ze mozna cukrzyce leczyc i bedzie ok tylko trzeba trafic na dobrego weterynarza .

Aniaczek - no to kciuki za twojego psiaka;)

Aśka - no prosze bardzo:

pizza.jpg

Autentyczna pizza z mojej pizzerii ale jeszcze przed upieczeniem;-)

Wlasnie mnie naszla ochota na starte jablko z bananem:confused: Pochlonelam cala miche:-D

Hej dziewczynki:) Czy przyjmiecie do siebie kolejna szczesliwa majowa mamusie ?:)

:tak: witaj, rozgość się:)

Jednak bedzie mala krolewna juz wiem na 100% dzis pokazala cala swoja myszke:), wazy 820g:).

gratuluję:) to mozesz rozpocząć zakupowe szaleństwo:tak:

a ja jutro wizytuję u onkologa... ale bez stresu, chyba ze pani doktor, która robiła badanie co innego mi powiedziała, a co innego napisała w wyniku....

reklama
Do góry