reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja ale wspaniałe jest Twoje podejście,że potraficie się przyjaźnić,mój były mąż też teraz jest prawie przyjacielem,gorycz minęła a żyje się dalej,o co mój R. trochę chyba jest zazdrosny bo jego była jest straszna!!! wczoraj był fajny odcinek uwagi z ...oooo rany uciekła mi z głowy,ta z kabaretu,taka szalona,była żona Gąsowskiego,powiedziała że ze swoimi byłymi partnerami i obecnym razem spędzają święta bo prawdziwie się przyjaźnią.myśkę że to jest piękna i dojrzała postawa ludzi cywilizowanych,niestety tak rzadko się zdarza:-(

coś wiosennego znalazłam
526487_10151408224889629_1248886539_n.png

Ostatnia edycja:
A ja nie uważam, by utrzymywanie kontaktów z byłymi partnerami było właściwe dla związku. Inna rzecz, jeśli są dzieci.

WRÓCIŁAM OD GINEKOLOGA!
Na 100% chłopiec :-D

A ja nie uważam, by utrzymywanie kontaktów z byłymi partnerami było właściwe dla związku. Inna rzecz, jeśli są dzieci.

WRÓCIŁAM OD GINEKOLOGA!
Na 100% chłopiec :-D

wiemy stara:-D

wyluzuj gaciory, ja pisalam o bylych zonach mojego ojca, z ktorymi mam bardzo dobry kontakt, jedna jest mi o tysiac kilometrow blizsza od wlasnej matki...ktora apropos tez jest z kosmosu:szok::-D..ale to juz zupelnie inna historia:-D

reklama
Do góry