reklama
Kitka głowa do góry, zobaczysz wszystko się ułoży jak tylko przyjdzie wiosna wszystkie smutki i zmartwienia zostaną w tyle
Nie ma czym się chwalić ale kucharka ze mnie żadna, tak wyglądają moje ciasteczka owsiane haha nie wiem dlaczego tak sie stało, tydzień temu robiłam z tego samego przepisu i wyszły super a dziś... egh co tu dużo gadać i takie się zje
Nie ma czym się chwalić ale kucharka ze mnie żadna, tak wyglądają moje ciasteczka owsiane haha nie wiem dlaczego tak sie stało, tydzień temu robiłam z tego samego przepisu i wyszły super a dziś... egh co tu dużo gadać i takie się zje
Załączniki
a ja spragniona słodkiego zrobiłam tą tarte z jabłkami co tutaj przepis ostatnio się pojawił...niebo w gębie...tylko najpierw chwile sam spód podpiekłam:-)
trzeba by zacząć coś na Walentego szukać...ja nie umiem kupować prezentów,zawsze brak pomysłów
trzeba by zacząć coś na Walentego szukać...ja nie umiem kupować prezentów,zawsze brak pomysłów

PolaTola
Fanka BB :)
a ja spragniona słodkiego zrobiłam tą tarte z jabłkami co tutaj przepis ostatnio się pojawił...niebo w gębie...tylko najpierw chwile sam spód podpiekłam:-)
trzeba by zacząć coś na Walentego szukać...ja nie umiem kupować prezentów,zawsze brak pomysłów![]()
jeżeli robiłaś ten "mój" przepis to zazdroszczę

My w Walentynki będziemy na urlopie.... więc muszę coś kupić wcześniej

nie pamiętam czyj bo spojrzałam i dodałam w zakładki,jeśli Twój to wielkie dzięki,boska jest
Blog Madame Edith: Tarta z jabłkami
Blog Madame Edith: Tarta z jabłkami
reklama
kolorowa20
Fanka BB :)
kolorowa dobrze że nie depresja poporodowa![]()
na tą to jeszcze za wcześnie i oby w ogóle

Podziel się: