reklama
colon c też jest dobry al drogi,więc chyba siemię i tańsze i zdrowsze.
a jeśli chodzi o jogurty i kefiry,to co powiecie na temat grzybka tybetańskiego? ja w lato uwielbiam,na zimę zamrażam.
jak patrze na nie które suwaczki to zazdroszczę,26-27 tydzień,a ja dopiero 24 zaczęłam ...:O
a jeśli chodzi o jogurty i kefiry,to co powiecie na temat grzybka tybetańskiego? ja w lato uwielbiam,na zimę zamrażam.
jak patrze na nie które suwaczki to zazdroszczę,26-27 tydzień,a ja dopiero 24 zaczęłam ...:O
Ostatnia edycja:
hmm to takie coś co wygląda jak kawałek kalafiora,ale jest miękkie jak gąbka,zalewa się mlekiem i po 24 godzinach otrzymuje się kefir,grzybek się rozrasta więc nadmiar oddaje się innej osobie.a uzyskany kefir można pić sam,dodawać do sałatek,używać do placków czy jako tonik do twarzy
kolorowa20
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale tu w Krakowie ciągle pada i pada śnieg i już mam dość
Ciągle zimno, szaro-buro, chyba zaczynam wpadać w depresję pogodową :-( Marzy mi się już wiosna, słonce i zieleniące się drzewa i kwiaty

dziewczyny nawet nie zauważycie a będzie i u Was 27 tydzień 
Ja tez nigdy nie słyszałam o takowym grzybku, ale chętnie poczytam jeśli któraś ma doświadczenie w stosowaniu/jedzeniu
Buraczkowa nastawiona teraz biorę się za robienie ciasteczek owsianych
Ja tez nigdy nie słyszałam o takowym grzybku, ale chętnie poczytam jeśli któraś ma doświadczenie w stosowaniu/jedzeniu
Buraczkowa nastawiona teraz biorę się za robienie ciasteczek owsianych
Kochane moje, zeby nie było, że o Was zapomniałam to wpadłam się przywitać. Podczytuje Was ale brak chęci na pisanie...zresztą pewnie tylko bym jęczała i uzalała się;/ Problemy ze zdrowiem, giga problemy z kasa tak mnie dołują, że tylko beczeć się chce;/
Jestem z Wami duchem;-)
Jestem z Wami duchem;-)
reklama
Podziel się: