reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja tez mojego bede musiala zatrudnic..ale u nas kurcze wszelkie tego typu zabiegi koncza sie ...hmmm, jakby to powiedziec:-D , zapominamy po co do tej lazienki poszlismy:-D

a cos mnie dobieglo , smazac racuchy, slyszalam piate przez dziesiate ze ministrowie i kopacz postanowili swoje premie przekazac na jakies szczytne cele..

aha, NANU, super z ta premia, nasze kciukasy sa magiczne:-D

reklama
kilka godzin mnie nie było i produkcja na wielka skale. Laptop mi odmówił posłuszeństwa, znów muszę go dac do naprawy a ledwo pół roku temu 500 zl wydałam w serwisie egh nie włancza sie i tyle.
Małżonkowy poszedl spac to mogłam zasiąść. W ogóle coś zaczął chorować, żeby tylko na mnie nie przeszło.

Co do depilacji to nie wyobrazam sobie, żeby M zbliżył maszynkę do mojego ciała, on nie chce włożyc mi kolczyka do ucha, bo boi się, że mnie skrzywdzi. Także bedę radziła sobie sama póki co źle nie jest. A strasznie nie lubie zarastać, wszystko mnie wtedy swędzi.

Moja mała dziś cały dzień spała, już się wystraszyłam, ale na szczęście po 18 dała o sobie znać wieć mi ulżyło

kaja
pewnie że magiczne - dały radę!
a Matylda z tej okazji zyskała 2 pieluszki i 2 kocyki:p

wikkii
3mam kciuki coby mąż nie zaraził! I nie zazdroszczę humorków laptopa!
Moja mała dziś miała chyba swój najaktywniejszy dzień - prawie cały dzień ją czułam... Teraz pod wieczór jakoś cicho, może w końcu zasnęła...

Matka więc może też w jej ślady pójdzie... poczytam może jeszcze coś i już:)

Tematy kosmetyczne hmmm Ja regularnie chodze do kosmetyczki (jednej i tej samej od 8 lat) na depilacje bikini, pach i nog. Raz na 2 m-ce kosmetyczka robi mi tez pedicure - dla mnie to super relaks!!!
Jakie rok temu zafundowalam sobie depilacje laserem i teraz wloski na nogach moglabym depilowac raz na 2 m-ce ale poniewaz raz w m- cu wizyta u lekarza to depiluje czesciej....

ciekawe jak bedzie z czasem po porodzie... Pewnie szkoda mi bedzie zmarnowac 2 godz w salonie....

Mówię Wam "siema" z rana i spadam za sekund osiem na uczelnię, bo muszę zebrać ostatnie wpisy (dwa rano i jeden po południu). Humor dopisuje, ponieważ wczoraj w skrzynce zastałam dwa awizo (odmienia się na "awiza"?), co oznacza nowe książki na półce! :-D Uwielbiam, to takie miłe, dostać co miesiąc kilka książek w zamian za recenzję :rolleyes2:

Teraz czytam "Króla szczurów" Clavella. Mocne takie... :blink:

dobry z rana :)

Citrus "Król szczurów" to chyba o 2 wojnie światowej jak się nie myle? Słyszałam, że książka dobra. Faktycznie fajnie, tak dostać książki ale gdzie Ty je trzymasz? Ja dlatego przerzucilam się na Kindle, bo kompletnie nie miałam juz miejsca na książke, które tak kocham czytac.
Miłego dnia kochane :)

Zapominajko własnie zobaczyłam na Twoim suwaczku 7 miesiąc ale fajnie :) Już z góreczki

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki
ja po melisie wreszcie przespałam noc:-) wracając do kosmetycznych zabiegów...czy hybryda jest zdrowa w ciąży?jakoś mam opory,że to jest jakieś tam naświetlanie,miałam na wakacje pedicure hybrydowy i byłam bardzo zadowolona,więc jak urodzę też zrobię.jeszcze planuje zrobić permanentny,kreski na górnych powiekach i brwi,muszę też wymienić koronki,zastanawiam się też nad wybielaniem zębów,choć zawsze byłam przeciwna,ale mój R. zawsze przeżywa w tv "jak one to robią że mają takie białe zęby":angry:

na śniadanie zjadłam pół chałki z masłem :-)

reklama
dzien dobry laleczki:-)

wlaczylam tv, tam majdan i sexafera, wlaczylam kompa, a tam goszcz, dziesiec lat od smierci, ach jaka ja bylam w nim zakochana..pamietacie "adam i ewa":-D?
generalnie masakra, taki mlody chlopak, w zoladku mi sie przewraca..

a w ogole, kolejna noc durnych snow, snilo mi sie , ze ktos porwal mi dziecko i w jakies rozmowie telefonicznej slysze , ze ten ktos wrzeszczy na nia, ze "od dzisiaj ja jestem twoja mama, masz do mnie mowic mama:szok:" az wstalam z tego szoku, do bani z takim spaniem:wściekła/y:

Do góry