fiore
Fanka BB :)
Pieszczoszka,jak zawsze nie zrozumialas,ale nie mam zamiaru sie sprzeczac,przeciez masz zawsze racje Sam Twoj nick mowi o Tobie.To tyle.Teraz chcesz sie klocic ze mna?Bo ja nie mam zamiaru i to nie o tym bylo.Zacznij przyjmowac pozytywne krytki,a nie sie zloscic za prawde.Bo prawda w oczy kole(sama dobrze o tym wiem)
Ja wiem co pisze i zdaje sobie z tego sprawe,czesto egoistycznie i negatywnie,ale wiesz co ja kiedys juz pisalam,ze wole byc szczera niz piszaca slodkie slowka,a myslaca inaczej.Tak samo w zyciu,stad mam tylko grono przyjaciol nie wielkie,ale za to przyjaznie wieloletnie i szczere.Niektore moje przyjaznie maja wiecej lat od najmlodszych z Was ;-)
Majoweczki smutne,potrzebujace snu i zaganiane,zycze Wam zeby bylo spokojniej.
Ja wiem co pisze i zdaje sobie z tego sprawe,czesto egoistycznie i negatywnie,ale wiesz co ja kiedys juz pisalam,ze wole byc szczera niz piszaca slodkie slowka,a myslaca inaczej.Tak samo w zyciu,stad mam tylko grono przyjaciol nie wielkie,ale za to przyjaznie wieloletnie i szczere.Niektore moje przyjaznie maja wiecej lat od najmlodszych z Was ;-)
Majoweczki smutne,potrzebujace snu i zaganiane,zycze Wam zeby bylo spokojniej.