reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

martaik, ja wlasnie dzisiaj o Tobie myslalam i zastanawialam sie co tam u Ciebie :) dobrze ze wszystko ok :)
fiore, Ty sie nie przejmuj tym ze nie czytasz tylko jak najwiecej odpoczywaj i odezwij sie od czasu do czasu :*

reklama
Cześć Kochane!
Ja właśnie zasiadłam by Was poczytać i tak się zastanawiam co tam u Żanety, czy wszystko ok, nie odzywa się od kilku dni - tak mi się przynajmniej wydaje, mam nadzieję, że wszystko ok.

U nas dziś strasznie wiało, W zabrał małego na basen więc myslałam, że uraczę się spokojem ale przyjechała do mnie kuzynka z mężem i 2 dzieci i tyle było z leniuchowania ale co tam, pogadałyśmy, wypiłyśmy kawkę i zrobił się wieczór.

Ja już się stresuję bo we wtorek jedziemy z Mateuszkiem do Poznania do szpitala na usunięcie migdałków.

Dobrej nocy...

dusia80 o jej to trzymam kciukasy zeby wszystko przebieglo pomyslnie no i mamuska nie denerwuj sie za bardzo, bedzie wszystko dobrze. Ponoc takie maluchy zdecydowanie lepiej znosza usuniecie migdalkow niz dorosli. Zobaczysz 4godziny po usunieciu Mateuszek bedzie chciał wstać i sie bawic, a ty bedziesz musiala go uspokajac zeby sie nie biegał. Chrzesniak mojego meza tez mial w tym samym wieku usuwane migdaly to szagierka bigala za nim bo nie mogl usiedziec na pupie tylko go nosiło. Wszystko bardzo ladnie i szybko sie zagoilo teraz to nawet juz tego nie pamieta. Badz dobrej mysli

Pieszczoszka - mnie jest ciepło, a duszno robi mi się tylko wtedy jak się zapomnę i położę na plecach. Jest mi na tyle ciepło, że po mieszkaniu śmigam w bluzce na ramiączkach :-D może to od ciśnienia? zmierz sobie :tak:

cieplo mi tez jest a co do dusznosci to czesto mi sie zdarzaja takie plytkie oddechy i nie moge tak spokojnie sobie oddychnac i zlapac powietrza tylko pufam jak lokomotywa

tak a propo chodzenia to najlepszy tekst mojej siostry wczoraj to......"wiesz co Paula tak patrze na ciebie jak sie czlapiesz i musze powiedziec ze jeszcze nie chodzisz jak kaczka" powalilo mnie to totalnie

reklama
hej
doczytałam was bardzo pobieznie ale juz strasnzie mzęczona jestem. Miałam dziś ciękzi dzień. Skłuciłam sie z mamą. Długo i zajęlo dojście od sibie. eh szkoda słow. Popatrzę co tam jeszcze na innych watkach i zmykam do spania

Do góry