reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

witam wieczornie
oj i pieszczoszka chyba się obraziła.
Wczesniej nie wypowaiadałam się na ten temat bo to w końcu jej sprawa co robi i jak , ale zdażały się sytuacje ,że panikowałaś , bałaś sie chyba chodziło o początkowe ruchy dziecka , radziłysmy abys jechała na IP robiłas po swojemu , ogólnie można bylo cię odebrac jako osobę panikującą , wiadomo pierwsze dziecko , itd....teraz gdzie powinnaś się bać wszystkie dziewczyny ci mówią ,że to ważne badanie od wyniku zależy zdrowie dziecka nie bałaś się ani chwili , zawierzyłas lekarzowi OK to jest rozsadne , tylko w sytuacji naprawde stresowej dla ciebie radziłas sie Nas a nie lekarza ...

Co do kasy ok rozumiem możesz nie mieć , tylko,że to badanie nie jest drogie a z tego co pamiętam ostanio się pytałaś czy radzimy ci opłacić cesarke? a ona chyba nie kosztuje ok 20 zł tak jak to badanie ???

Sorki jesli cię uraziłam albo kogokolwiek ale musiałam powiedzieć co pomyślałam , nie wydaję mi się żeby ktoś chciał ci tu żle doradzić przecież wszystkie jesteśmy w takiej samej sytuacji , dziewczyny ci dobrze radziły bo wydaję mi sie ,że jednak martiwmy się o siebie nawzajem

dobrej nocy

Patina zgadzam się z tobą całkowicie.Ostre ale szczere i prawdziwe, napisałaś dokładnie to co myślę.
Dobranoc.

reklama
no z tą ocieżałościa to już też mam problem:no: i myślę co będzie dalej ale jak w sumie już tyle przeleciało to te 3 miesiące to już końcówka
najgorsze te ubieranie swetry, kurtka ,szaliki itd , bedzie cieplej bedzie lepiej , przynajmniej buty zakladac, bo już mam problem się schylać :szok:

jedno badanie a tyle zamieszania wywołało....:baffled: pieszczoszka nie masz się co gniewać nikt tu nie chce Cię denerwować itd tylko pomóc i doradzić:tak: S tak zaplanował jutrzejszy dzień że pójdzie rano ze mną na tą glukoze:-) cieszę się że te 3 godz nie będę siedzieć sama. Trzymajcie kciuki żebym wytrwała:baffled: cytrynka już uszykowana:tak:

Patina, najgorsze wlasnie to ubieranie sie teraz, kurtki kozaki itp, masakra jakas :) ale wyczytalam ze jeszcze niecale 2 tygodnie i ma byc 9 stopni na plusie w dzien, oby!!! ;)
Martusia, bedzie dobrze!

ja dzisiaj słyszlam, ze jesczez 3 tygodnie takiej zimy.
Też nie wyrabiam z tymi ciuchami, znaim poubieram towarzystwo to jestem wykonczona

Wracając do pieszczoszki .
Pieszczoszka zgadzam się z dziewczynami.
Zastanawiasz się nad płatną cesarką ,a szkoda Ci 20 zł ...
Ale pomijając ten fakt ..
Mam wrażenie ,ze to nie chodzi o pieniądze .
Wydaje mi się ,że się boisz ,tylko zastanawiam się czego ?
Czy chodzi o to ,że ciężko wypić glukozę ?
Czy może o to ,że to 2 lub 3 wkłucia?
Czy może 3 opcja -że wynik może być nieprawidłowy i będziesz musiała przejść na dietę ...:baffled::baffled::baffled:
Już sama nie wiem co o tym myśleć ...
Wcale Cię nie potępiam ,a jedynie próbuję namówić na bardzo ważne badanie .:tak::tak:

Dzień dobry:) No to widzę, że jestem dziś pierwsza. Wyprawiłam W do pracy na 6 i już się nie kładłam, zaraz budzę Mateuszka, zawoże go do przedszkola i jadę do sądu. Jak tak latam od rana w poniedziałek to pewnie cały tydzień taki będzie, hi,hi. Oj chyba dobry humor dzisiaj mam:tak:, oby tak dalej.

Tym co będą dziś piły glukozę życzę powodzenia - jest to do przeżycia:)

Żaneta, życzę wytrwałości i cierpliwości - przed nami też to ciężkie zadanie ale dopiero jak W upora się z góra - będę wtedy korzystała z Twojego doświadczenia:-)

As, mam nadzieję, że skurcze się wyciszyły?

Miłego dnia, Kochane:)

Dzień dobry :)
Ja się właśnie nastrajam na glukozowy poranek. Książka naszykowana, słuchawki do telefonu też no i oczywiście cytrynka. W do pracy a ja do laboratorium. Ach i jeszcze jakieś jedzonko muszę sobie naszykować, co by zjeść zaraz po drugim pobraniu bo inaczej do domu nie dojdę a to tylko 10 minut spaceru.
Miłego dzionka wszystkim życzę. Odezwę się po badaniu.

reklama
Dzien dobry i powodzenia komu trzeba :) Ja jeszcze pare minut i zmykam do domu. Dzis dzien jakos szybko minal. Rano maz nie mogl mnie dobudzic! Po sobotniej nocce... W dzien w niedziele nie spalam w ogole, ale jak padlam jakos po 20, to dopiero, jak maz naslal na mnie psa i kazal mnie lizac po twarzy, to sie obudzilam - byla 8:37! Szybka akcja poranna i o 9:05 bylam w pracy. Cudownie jest mieszkac tak blisko :)

Do góry