Dzisiejszą noc ja rowniez zaliczam do bardzo udanych w koncu sie wyspałam Stas nie spał dzis w swoim śpiworku więc spał pięknie spiworek idzie w odstawkę nie biegałam ani razu siusiu a Kazik boksował wieczorem, a w nocy spał z mamusią przed chwilką sie obudził
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Hej majówki !
Dzisiaj o dziwo tez pospałam dluzej bo az do 9.30 z jedna przerwa na siku o 7 bo juz nie moglam wytrzymac
Tez czasami spie na boku z poduszka miedzy nogami i faktycznie mi sie lepiej zasypia ale pozniej jak sie budze to poducha na podlodze a ja albo na drugim boku albo na plecach ale poki co przesypiam całe noce wiec nie jest źle
Ale dzisiaj mróz ! zrobilam sobie mały spacerek do lumpka zeby zobaczyc czy sa jakies ciuszki dla małego ale niestety na nic ciekawego nie trafiłam ale za to dla wiekszych dzieciaczków było dużo . Przynajmniej spacer juz zaliczony a ja porzadnie sie przewietrzylam No ale konczac to JA CHCE JUZ WIOSNE
Miłego dnia majóweczki :-) &&&& za wszystkie wizyty dzisiaj i dobre samopoczucie wszystkich mam
Dzisiaj o dziwo tez pospałam dluzej bo az do 9.30 z jedna przerwa na siku o 7 bo juz nie moglam wytrzymac
Tez czasami spie na boku z poduszka miedzy nogami i faktycznie mi sie lepiej zasypia ale pozniej jak sie budze to poducha na podlodze a ja albo na drugim boku albo na plecach ale poki co przesypiam całe noce wiec nie jest źle
Ale dzisiaj mróz ! zrobilam sobie mały spacerek do lumpka zeby zobaczyc czy sa jakies ciuszki dla małego ale niestety na nic ciekawego nie trafiłam ale za to dla wiekszych dzieciaczków było dużo . Przynajmniej spacer juz zaliczony a ja porzadnie sie przewietrzylam No ale konczac to JA CHCE JUZ WIOSNE
Miłego dnia majóweczki :-) &&&& za wszystkie wizyty dzisiaj i dobre samopoczucie wszystkich mam
Martusia22267
u mnie z tym spaniem też nie ciekawie... tzn jedynym problemem jest to że i lewy i prawy bok ciągle cierpnie więc wieczne przewracanie się i ja też często budzę się na plecach co najgorsze jest mi w tej pozycji bardzo wygodnie, martw mnie to coraz częściej żeby dzidzi tym nie zaszkodzić ale przez sen nie panuje nad tym:-( a co do wstawania to ja rzadko wstaję wcześniej niż o 10 dziś raczyłam się podnieść o 11.20 ale to też zasługa późnego chodzenia spać tak między 1-2 a poza tym korzystam bo od maja skończy się błogie lenistwo;-)
zupka się gotuje S zaraz powinien być w domku nigdzie się nie ruszam dzisiaj odpuszczam sobie w ten mróz przechadzki.
zupka się gotuje S zaraz powinien być w domku nigdzie się nie ruszam dzisiaj odpuszczam sobie w ten mróz przechadzki.
Kochane Majóweczki,ja takze staram sie spac na boku, ale sądze iz spanie na plecach to nie koniec swiata kiedys kobiety nie wiedzialy ze najlepiej spac na lewym boku a mimo to dzieci rodziły sie zdrowe nawet jesli chodzi o spanie na brzuchu to opinie sa policzone, lekarka ktora prowadzila moja ciaze ze Stasiem zakazala mi spania na brzuchu, ale lekarz do ktorego chodze teraz uwaza ze spiac na brzuchu niesposob zrobic krzywde dziecku poniewaz jest dobrze chronione w pewnym momencie robi sie to jednak niewygodne dla mamy, to tak jakby spac na pilce ja do spania w poprzedniej ciazy kupilam takiego dlugiego rogala do spania w ciazy i karmienia po porodzie. spi mi sie na nim doskonale, jeden koniec klade pod glowe a drugi miedzy nogi, jest mi w takiej pozycji niesamowicie wygodnie podusia ta pomaga w lezeniu na boku
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny jak myślicie rozstępy na brzuchu po ciąży zejdą ?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to masakra... bo na brzuchu mi powychodziły straszne rozstepy a wczesniej nic nie miałam ;(
na rozstepy ktore juz sie pojawiły ponoc najlepsza jest Mustela, nie zejda calkowicie ale zrobia sie na tyle blade ze nie beda przeszkadzały. krem ten kosztuje okolo 100zł ale ponoc jest wydajna po pierwszym porodzie dostałam taki kremik, ale nie miałam ani jednego rozstepu, oddałam wiec kolezance ktora rodziła krotko po mnie i walczyla z tym problemem, teraz ma rzeczywiscie duzo bledsze.
reklama
WIOLKA1509
ja ogolnie slyszalam same dobre opinie o mustelli podono ,,dziala cuda". ale wiadomo ze zaden preprat nie zlikwiduje zupelnie rozstepow
Podziel się: