reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Czy ja wiem czy jest czego? Spać 12-14 godzin dziennie?A najlepsze jest to że mam pokopany cykl dobowy i spać mi się chce dopiero nad ranem i moge cały dzień przespać ;)

reklama
Witam!
Anetka witaj na Majówkach!
U nas pogoda angielska, wieje i jest zimno. Przygotowania do świąt można uznać za rozpoczęte. Część prezentów zakupiona, girlanda z lampkami czeka na zawieszenie na balkonie, trzeba wyjąć resztę świątecznych bibelotów. Choinka dopiero przed świętami - żywa :-D R. dziś wyjeżdża na szkolenie, więc mam dwa dni, żeby przygotować się na weekendowy zjazd w szkole. Pocieszam się, że ostatni w tym roku.
Brzuszek rośnie, czuję się dobrze, tylko straszliwie bolą mnie nogi, szczególnie łydki. Może łykać magnez???
Ruchów konkretnych jeszcze nie czuję, ale coś już chyba było. Wyczytałam, że jak dziecko ma czkawkę, to wtedy podskakuje i wyraźnie można to wyczuć, może to było to???
Pozdrowienia dla wszystkich majóweczek i miłego początku weekendu!

witam wszystkie Majóweczki, a szczególnie nową Anetkę25. witamy wśród nas.

ja też dzisiaj obudziłam się o 11:szok::szok:. dawno tak długo nie spałam, a dzisiaj jeszcze jadę na 15.30 na zjazd, więc mało czasu mi zostało. pogoda pod psem.

reklama
hejka
z Xavierek wszystko juz ok, w poniedzialek do przedszkola idzie.
mi dalej katar nie mija, nos sie nie chce odetchac i uszy mi sie zablokowały, jak Mąż wroci z pracy jedziemy do lekarza. pewnie antybiotyk dostane na te uszy. a tak pozatym to wszystko ok

Do góry