reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Fiore trzymaj się dzielnie! :):):)
Heh a ja właśnie weszłam w 19 tydzień i 5 miesiąc (choć tu to różnie podają) ciąży. I rozweseliło mnie to, co przeczytałam w naszym kalendarzu - To, że często myślisz o swoim nienarodzonym maluszku mogą świadczyć Twoje sny. Widzisz w nich siebie i różne codzienne sytuacje, podczas których głównym bohaterem jest właśnie Twoje dziecko.
A mi się dwie ostatnie noce pod rząd śniła moja Kruszynka - pierw poród - jakże piękny i bezbolesny ;) i córcia najśliczniejsza na świecie gdy ssała mojego cyca, i dzisiaj też mi się nasza Niunia śniła :) I coraz przyjemniej czuję jej obecność - jak 'przepływa' mi w brzuszku. Mój mąż codziennie z nią rozmawia i dziś gdy przestał, poczułam, że mała się wierci, jakby zaczęła go przywoływać, bo gdy znów zaczął do niej mówić uspokoiła się. Dzięki tym wszystkim snom i odczuciom czuję się taka szczęśliwa..:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry dziewczyny! ja tylko na chwile z krotkim pytaniem - czy opryszczka ktora mi wlasnie wyskoczyla w nosie moze miec wplyw na moja dzidzie? i co moge z tym zrobic? :szok: nie mam pojecia a do lekarza naraie nie moge sie dodzwonic. moze ktoras z Was wie? bede wdzieczna za odpowiedz!
buziaki i do pozniej!

anetka witaj,zapraszam do pisania:tak:
she nie znam sie na tym dobrze ale chyba w nosie to taka sama jak na ustach:tak: Mi wylazi opryszczka przed choroba:baffled:
agushka fajnie ze Twoj m tak rozmawia z brzuszkiem:tak: Moj czasami tez ale to Misia mu mowi zeby np.pocalowal dzidzie itp:tak: On chyba czeka az bedzie juz czul kopniaczki:tak:
Mala dzis zostala w domu,bo rano taka pogoda byla nie chcialo mi sie z nia jechac:tak:.Padal deszcz ze sniegiem i wialo, a ja musze 4 przystanki przejechac autobusem i jeszcze kawalek podejsc,wiec stwierdzilam ze nie ma sensu moknac:tak:

Ostatnia edycja:
Musisz wejsc na swoj profil,edytowac go i tam jest taka zakladka edytuj sygnature, tam wlejasz link URL http:/:tak: Ja tak robie moze dziewczy inaczej to niech sie wypowiedza:tak:

reklama
Do góry