reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Suzi 1 - a co się dzieje, że dostałaś to skierowanie? Trzymam mocno kciuki - wszystko będzie ok.
Ja dalej w takiej kiepskiej formie jak od dobrych kilku dni więc nie będę Wam tu zasmucać...
Jutro o godz. 11 ma wizytę u ginekologa - trzymajcie proszę kciuki.
Dusia kochana kciuki z calych sil zacisnięte:tak::*
Mam duze skoki cisnienia, ale przyjmuje juz leki wiec powinno byc ok:tak:

Cześć Dziewczyny:)
Wkońcu otrzymalam wyniki w sprawie moich badań krwi na syndrom Downa.Przezierność wyszla 3,0mm a wynik z krwi 1:1425...troche mi ulżyło...ufffffffffffffffffffff
Bardzo sie ciesze że odechnęłaś z ulgą :tak:
Wszystko bedzie dobrze, ZOBACZYSZ :*:*:*

A odnośnie sexu to ja juz nie wiem co to jest :eek::confused2::zawstydzona/y:

Suzi &&& Dusia idem
Witajcie.
Dzis dziwny dzien,bo noc nie przespana.Zasnelam przed 21 a wstalam o 1:30.Do tego troche problemow mamy,ale przejda.
Przepraszam,ze sie nie udzialam.Ciagle o Was mysle i staram sie codziennie wpasc i przeczytac co piszecie.Pozwolcie,ze wybrne z tych "problemikow" i poczuje sie troche lepiej,bo tez sie boje zeby nie bylo gorzej.
Milego popoludnia i trzymajcie sie cieplutko!!!

Suzi a pytam bo moj mąż jest z Bytomia właśnie:-D i teskni mu sie troche za rodzinnymi stronami,teraz mieszkamy w świętokrzyskim.Trzymam &&&&& zeby bylo wszystko ok.
As ja również witam!
Karis ja tez sie strasznie cieszę,że bedą bliźniaki i do tego dwie panienki:-D
Ja sie jeszcze malo znam ale ponoc lepiej kiedy dzieci przechodza ospe w dziecinstwie ale współczuje maluchom bo to bardzo nieprzyjemne.:crazy:
Martaik spokojnie,na pewno lekko sie naelektryzowałaś jedynie:)
Rurka bardzo sie ciesze i ja,ze wszystko jest ok:-)
Fiore współczuje problemow,ja tak czasem mysle,że w najmniej spodziewanym momencie nawarstwai sie tyle,że czlowiek sie straszie martwi. Trzymam &&& zeby Ci sie wszystko ulozylo po Twojej mysli:tak:

Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie gratuluję blizniaczek :-) Ja w pierwszej ciąży też chciałam bliżniaki , bo zawsze chciałam dwójkę dzieci a wiedziałam że ciężko mi będzie się zdecydować szybko na drugie więc myślałam o bliżniakach no ale wyszedł jeden synek :)

Co tu tak cicho dziewczynki ?

Żadna nie ma siły ;)

Ja dzisiaj troche lepiej, musiałam sie ruszyc na badania i wyniki odebrać. Naaadal w normie, ale naaaadal czuje sie zaniepokojona mocno. Zaraz za dolną granicą normy mam. Ale panikuje ;););)

hej Majóweczki! czytam was regularnie, tylko ostatnio wróciłam trochę do aktywnego życia, zrobiłam praktyki w przedszkolu do których zbierałam się już od września, a teraz się udzielam społecznie i pomagam dzieciakom logopedycznie, więc zaczęłam działać lokalnie skoro już jestem na chodzie.

witam wszystkie nowe mamusie, które do nas dołączyły.

u nas wszystko dobrze, dzidziuś rośnie, a ja czuję się o niebo lepiej niż w pierwszym trymestrze. już niedługo święta...:-)

rurka bardzo się ciesze,że wszystko ok. Ja też ostatnio dostałam list bez dokładnych wyników ale napisane jest,że "low risk" więc się cieszę.
dusia kciuki zaciśnięte.

Co do sexu w ciąży to ja o tym wogóle nie myślę. W poprzedniej faktycznie może bardziej uważałam i wolałam też delikatniej ale teraz to już lecimy po całości na co i jak mamy ochotę ;-) A libido to mi tak zwrosło,ze mi TŻ już czasem mówi,że wymięka przy mnie. Za to przyjemność jaką teraz czerpie z sexu jest mega,aż tak to jeszcze nigdy nie miałam,nawet w poprzednie ciąży, TŻ aż ostatnio skomentował, taki dumny z siebie :-D że chyba jakoś intensywniej niż dotychczas to wszystko odczuwam i przeżywam. Nie narzekam-chciałabym aby tak zostało :-D

reklama
tez bym chciała żeby tak zostalo, bo normalnie to libido mam minimalne a teraz calkiem, cąlkiem i jeszcze wzmożone odczucia no ale niestety to tylko w ciązy. Może jeszcze iedys dla super sexu się na 4 zdecyduję ;-)

nadal walczę z jelitówka mlodego. jutro do lekarza, bo gorączka się pojawila, a później do pracy niestety,wezwali mnie grr dzien na wariata, w dodatku jutro sama jestem, bo A na pozegnalną impreze kolegi uderza, więc i sobotę pewnie sama na polu walki zostanę

Do góry