reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Powodzenia

DARUJ SOBIE.
I wlasnie dlatego ż zyciu nie oddała bym na ciebie glosu jako na MODA:tak:
Zaraz, zaraz :confused: czy to czasem nie ty wczoraj pisalas ze nie bedzie Ci zal jesli zostaniesz usunieta:confused::-D Zdacyduj sie babo!!!!!
Jeszcze raz napisze: GUBISZ SIE:-D

Dla mnie koniec tematu:tak:
Ależ mi absolutnie nie jest żal,mam swój zamknięty ,więc w czym problem :confused:
Ano problem w tym,że nie pozwoliłaś mi pousuwać z zamkniętego moich rzeczy.:-(
Mi o to tylko chodzi.
W tym celu chciałam wejść na grupę .:tak::tak:
Okazało się ,że nie mogę :baffled:

I wcale się nie bubię .
Doskonale wiem co piszę .

A jeśli chodzi Ci o ścisłość.
Kogo tym razem wyrzucisz z zamkniętego :confused:
ALe to że ktoś jest starszy i przeszedl w zyciu nie znaczy ze ma prawo do bezkarnej krytyki!
:/ Ja tez swoje przeszlam ale jakos sie tym wcale nie szyce, nie daje mi to żadnych dodatkowych praw...
czarnula
ooo i wlasnie teraz nie wiem co mam napisac hahaha
Suzi spokojnie swieta ida i nie ma sie co kłócic :) zakopcie tobór czy jak to tam sie pisze bo nie ma sensu sie kłócic o głupoty :)
To tylko fragment .:-D:-D:-D:-D:-D
A mówiłam ,że internet nie jest bezpieczny :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
I tym akcentem gorąco pozdrawiam.

reklama
A tak powiedzcie mi przestajecie brać kwas foliowy? Bo mi właśnie minął 12 tydzień napewno będę brać tabletki dla kobiet w ciąży i pewnie i tak tam jest ale póki co biorę go osobno
karis mi lekarz powiedzial ze juz nie musze brac kwasu foliowego - do konca 3ciego miesiaca bralam tylko kwas foliowy a teraz biore juz tylko witaminki- w witaminach dla ciezarnych jest tez kwas foliowy wiec lepiej nie dublowac dawek.

Dziewczyny przejdźcie na priva bo psujecie atmosfere na ogólnym.

Dzisiaj u mnie nie ma wymiotów ale to pewnie dlatego ze nic nie jem tylko bezwartościową herbatę z miodem i cytryną - co mi tam - przynajmniej po niej nie ląduje w kiblu.
Dzisiaj wieczorem jade na usg - coś mam zle przeczucia ale mam je od samego początku więc nie chce zanudzac :)

A co do wybuchów - ostatnio wybuchłam na poczcie - czekam z 15 min aż moja kolejka będzie, mam sporo paczek (prowadzę sprzedaż internetową więc trochę się uzbiera - max 5 min obsługi) a wpada starszy facet widzi, że podchodze do okienka z paczkami a on, żebym go przepuściła bo on tylko ma liścik do wysłania no i bardzo mu się spieszy.
Ja na to, że w ciąży jestem, że kiepsko się czuje i też mi się spieszy. A on, że dlaczego ja wybucham bo przecież on grzecznie poprosił - na co ja: ja mam prawo grzecznie odmówić więc odmawiam. ;/
A co do wysyłek to podaje stronę internetową mojego sklepu - mam nadzieję, że się nie pogniewacie a może skorzystacie clue.waw.pl

Pozdrawiam serdecznie

QUOTE=As 76;7759011]Ależ mi absolutnie nie jest żal,mam swój zamknięty ,więc w czym problem :confused:
Ano problem w tym,że nie pozwoliłaś mi pousuwać z zamkniętego moich rzeczy.:-(
Mi o to tylko chodzi.
W tym celu chciałam wejść na grupę .:tak::tak:
Okazało się ,że nie mogę :baffled:

I wcale się nie bubię .
Doskonale wiem co piszę .

A jeśli chodzi Ci o ścisłość.
Kogo tym razem wyrzucisz z zamkniętego :confused:
ALe to że ktoś jest starszy i przeszedl w zyciu nie znaczy ze ma prawo do bezkarnej krytyki!
:/ Ja tez swoje przeszlam ale jakos sie tym wcale nie szyce, nie daje mi to żadnych dodatkowych praw...
czarnula
ooo i wlasnie teraz nie wiem co mam napisac hahaha
Suzi spokojnie swieta ida i nie ma sie co kłócic :) zakopcie tobór czy jak to tam sie pisze bo nie ma sensu sie kłócic o głupoty :)
To tylko fragment .:-D:-D:-D:-D:-D
A mówiłam ,że internet nie jest bezpieczny :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
I tym akcentem gorąco pozdrawiam.[/QUOTE]
Wiec skoro tam bylas to mogłaś pousuwać swoje posty:baffled:
Widać Twoja dwulicowość nie zna granic:tak: i stosujesz ciosy poniżej pasa:sorry2:

Ostatnia edycja:
macie inny system i dlatego tak jest .
Jak lekarz zrobi pomiar w połowie to widocznie na podstawie innych danych odczyta wynik i też on będzie zapewne prawidłowy.
Nie martw się .

Mleko,z masłem i miodem to fikcja lecznicza .Jedyne co ma to właściwości rozgrzewające od wysokiej temperatury.:baffled:

Czosnek też w ciąży można ,ale nie w dużej ilości ,bo rzeczywiście powoduje skurcze.
Jest jednak głównym składnikiem syropu na przeziębienie dla kobiet w ciąży *spam*.
*spam* syrop 150g | Przeziębienia, grypa | Przesiębienia, grypa | i-Apteka.pl

dzieki as- juz sie zaczynalam niepokoic dlaczego u mnie jest inaczej? a co do mleka z miodem i maslem to to taki babciny sposob jak bylam chora:-) ja to sobie jeszcze wciskam zabek czosnku do tego- pychota:tak: maselko pomaga przy bolu gardla- naoliwia :tak: a nawet jak to tylko plasebo to przynajmniej smakuje i ulecza wiara :-):-D:-D:-D
ja tez mam ten syrop dla kobiet w ciazy i wiem ze tam jest czosnek- dlatego bylam zaskoczona jak kolezanka mi powiedziala ze czosnek moze wywolywac skurcze:confused: ale to pewnie jak sie zje cala glowke anie jeden zabek :-)

As 76 moje wypowiedzi nie są przeciwko Tobie, ja lubię Ciebie i Suzi. Dla Suzi chciałam przetłumaczyc ze nie macie powodu zeby się kłócic bo to jest bezsensowne. ja lubie Wasze wypowiedzi czytac i do zadnej z Was nic nie mam. macie we 2 silne charakterki i widac ze zadna z Was nie chce ustapic :) no ale tak jak napisałam na zamknietym kiedys musi Wam sie znudzic najezdzanie na siebie :)

Wiec skoro tam bylas to mogłaś pousuwać swoje posty:baffled:
To wlaśnie świadczy jak jesteś falszywa bo na priv pisze mi :

Widać Twoja dwulicowość nie zna granic:tak: i stosujesz ciosy poniżej pasa:sorry2:
Zapytałam kogo teraz usuniesz ?
Bo ja tam nie byłam.
Ale mam treść od kogoś ,kto tam jest.:tak::tak::tak:
Mnie tam nie ma ,bo nie mam dostępu.Sama mnie wywaliłaś .
Pokazałam Ci tylko,że internet nigdy nie jest bezpieczny.:rofl2::rofl2::rofl2:
Wiadomości prywatnych nie można kopiować .
Złamałaś regulamin BB

Ostatnia edycja:
suzi- as to jest na prawde niesmaczne ja wiem ze jestesmy w ciazy, ze drazliwe ale to nie jest tylko wasze forum a wiekszosc nie chce czytac tej dziecinnej przepychanki!:angry:

Zapytałam kogo teraz usuniesz ?
Bo ja tam nie byłam.
Ale mam treść od kogoś ,kto tam jest.:tak::tak::tak:
Mnie tam nie ma ,bo nie mam dostępu.Sama mnie wywaliłaś .
Pokazałam Ci tylko,że internet nigdy nie jest bezpieczny.:rofl2::rofl2::rofl2:
TO zę Ktoś Ci przekazał tą tersć to jużn nie moj problem tylko tego kogoś...:tak:
Nikogo nie zmuszam alby sie tam udzielal:tak:
Nikogo nie bede usuwala , ktos ma ochote sie wypisac sam to zrobi :tak:

A swoja drogą jestes beznadziejna skoro wywlekasz sprawy tu na forum,nie chodzi o mnie tylko o szacunek do całej grupy:tak:

reklama
AS i suzi - nasza społeczność forumowa ma serdecznie dość Waszych przepychanek!
Obie nie potraficie uszanować wielokrotnie pojawiających się tutaj próśb o to, by zaprzestać tych kłótni lub przenieść je na pole wiadomości prywatnych.
Nie mamy zamiaru z każdym zaglądnięciem tutaj czytać kolejnej odsłony tego przedstawienia.
Jesteśmy kobietami, które spodziewają się dziecka. Najpiękniejszy czas w życiu każdej z nas. Czas radosny, o którym chcemy tutaj pisać. Proszę nam go nie psuć swoimi dziecinnymi zagrywkami, bo nikt prócz Waszej dwójki nie jest nimi zainteresowany.
Proszę o uszanowanie tego, iż forum jest wspólne i w tej konkretnej sprawie publicznie zamilknąć (a na privach możecie sobie szaleć dowoli..:/)

Do góry