reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

u nas w sumie nic poważnego się nie działo ale był stan podgorączkowy i trochę kaszlu więc wolałam żeby w domu posiedziały bez antybiotyku.

Anik zakupów zazdroszczę, też powinnam zainwestować w siebie :-p wstępnie na piątek planuję wypad zakupowy bo w sobotę idziemy na imieniny mojego taty i muszę jakiś prezent zorganizować. Oczywiście brak mi koncepcji ale cóż zrobić.

Paulinka- ja tydzień temu byłam na zebraniu u Uli i się nasłuchałam o jej charakterku- oj potrafi dać do wiwatu.
A w duecie z Alką są potworzaste- strach pomyśleć co by było jakby miały jeszcze braciszka ;-) ;)

reklama
Katasza dla mnie wymyślanie prezentów to tez zmora... ja sobie kupilam trochę kosmetyków, jeszcze jakieś spodnie musze kupić.
U nas bez gorączki za to kaszel mokry. Na szczęście osluchowo czysto. Za to włosy mi zaczęły wypadać. Kupiłam dzisiaj wcierke

z moimi rodzicami mam ten problem, że im się "imprezy" kumulują o tak w przypadku taty w grudniu gwiazdka, w styczniu dzień dziadka a w lutym imieniny. U mamy w kwietniu urodziny, w maju dzień matki a w lipcu imieniny :/ No ale coś wymyślę- opcji innej nie ma ;)
ja muszę sobie jakieś w miarę płaskie półbuty kupić na wiosnę bo mam tylko wysokie a w teren w nich nie bardzo.

Ha. Widzisz Twój mąż wraca, a mi chociaż marzy się trzecie to mąż nawet myśleć nie chce.

My znów zaziębione. Emilia z przedszkola wszystko przynosi.

Btw. ale mnie czeka czytania, żeby się dowiedzieć co u Was.

Teraz w lutym teść miał urodziny.
W kwietniu tata ma imieniny.
Maj - mąż, teściowa i synuś...

No juz się ciesze na wymyślanie prezentów

Anik widze u Was tez maj imrezowy:)
Katasza a uz bedzie syn- kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:)
Ewusia a Tobie tez syn sie marzy czy obojetnie?

Paulinka- nic z tego. Ja parcia na 3 nie mam, dom zaplanowany na 2+2, i tak niech zostanie. Moje dwa diabełki dostarczają mi odpowiednią dawkę rozrywki ;-) ;)

reklama
Do góry