reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

u nas w sumie nic poważnego się nie działo ale był stan podgorączkowy i trochę kaszlu więc wolałam żeby w domu posiedziały bez antybiotyku.

Anik zakupów zazdroszczę, też powinnam zainwestować w siebie :-p wstępnie na piątek planuję wypad zakupowy bo w sobotę idziemy na imieniny mojego taty i muszę jakiś prezent zorganizować. Oczywiście brak mi koncepcji ale cóż zrobić.

Paulinka- ja tydzień temu byłam na zebraniu u Uli i się nasłuchałam o jej charakterku- oj potrafi dać do wiwatu.
A w duecie z Alką są potworzaste- strach pomyśleć co by było jakby miały jeszcze braciszka ;-) ;)

reklama
Katasza dla mnie wymyślanie prezentów to tez zmora... ja sobie kupilam trochę kosmetyków, jeszcze jakieś spodnie musze kupić.
U nas bez gorączki za to kaszel mokry. Na szczęście osluchowo czysto. Za to włosy mi zaczęły wypadać. Kupiłam dzisiaj wcierke

z moimi rodzicami mam ten problem, że im się "imprezy" kumulują o tak w przypadku taty w grudniu gwiazdka, w styczniu dzień dziadka a w lutym imieniny. U mamy w kwietniu urodziny, w maju dzień matki a w lipcu imieniny :/ No ale coś wymyślę- opcji innej nie ma ;)
ja muszę sobie jakieś w miarę płaskie półbuty kupić na wiosnę bo mam tylko wysokie a w teren w nich nie bardzo.

Ha. Widzisz Twój mąż wraca, a mi chociaż marzy się trzecie to mąż nawet myśleć nie chce.

My znów zaziębione. Emilia z przedszkola wszystko przynosi.

Btw. ale mnie czeka czytania, żeby się dowiedzieć co u Was.

Teraz w lutym teść miał urodziny.
W kwietniu tata ma imieniny.
Maj - mąż, teściowa i synuś...

No juz się ciesze na wymyślanie prezentów

Anik widze u Was tez maj imrezowy:)
Katasza a uz bedzie syn- kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:)
Ewusia a Tobie tez syn sie marzy czy obojetnie?

Paulinka- nic z tego. Ja parcia na 3 nie mam, dom zaplanowany na 2+2, i tak niech zostanie. Moje dwa diabełki dostarczają mi odpowiednią dawkę rozrywki ;-) ;)

reklama
Do góry