reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Heeej :) Wesołych świąt Majóweczki. Mam nadzieję, że ten śnieg stopnieje, bo nas totalnie zasypało :szok: Ja nie wiem, czy ta zima nigdy nie odpuści? :wściekła/y::wściekła/y: Teraz zbieramy się w gości, a na dworze zadymka normalnie :no::no: Ja mam dość...

aga - mam nadzieję, że z córcią to nic poważnego, zdrówka dla niej!

azula - ja dziękuję za takiego zajączka, co to na sankach prezenty rozwozi :wściekła/y: chyba mu się święta pomyliły :-p

kattul - gratki dla synusia! zdolny chłopak! :tak:

Miłego świątecznego popołudnia :-):-):-)

reklama
Majóweczki zdrowych, radosnych spędzonych w rodzinnym gronie świąt, smacznego jajeczka oraz mokrego dyngusa.

kattul gratulacje dla synka,zdolniacha z niego :-).

aga
zdrowia dla córki.

My wczoraj mieliśmy gosci,a dzisiaj świętujemy w domu.Dobrze że przyjechał kuzyn Ł,to nie jesteśmy tak całkiem sami w te święta. Miałam wyjśc z dzieciakami na spacer,ale jest zimno i nie mam nastroju w taką pogodę wychodzić, więc zostajemy w domu.

"Wesoły nam dziś dzień nastał..."
Oby Wasze dni były wesołe
- szczęścia, radości i nieustającej wiosny!

th

Witajcie .A co tu nikogo nie ma?
Wszyscy jeszcze świętują ?
Jak dziewczynki po świętach?

U nas oki.Wszyscy zdrowi i to najważniejsze .
Mała raczkuje coraz lepiej i za nic nie rozumie ,że okres porządków przedświątecznych już dawno minął .
Karolinka nadal po mamie wszystko poprawia wyciągając z szafek co tylko sięgnie .
Kochana malizna :-D:-D:-D:-D

As ja dopiero teraz ciut czasu mam .Niestety też przez zimową aurę jestem nie bardzo żywa,żwawa i żywotna.Niestety też muszę dziewczynę zamieszkującą z upodobaniem szuflandie ratować bo jedną łapką otwierała ,a drugą zamykała i rączka w środku pozostała:confused:.Poza tym zima,zima i zima się trzyma:wściekła/y:

Azula moja też już łapkę przycięła ...;-)

U mnie też zima .Wczoraj od rana do 17 nie mieliśmy prądu ,bo pod ciężarem śniegu 3 słupy przesyłowe pękły :szok::szok::szok:
Masakra była normalnie ...
Śniegu jest pod dostatkiem ,a gdzie słonko?

Piękną zimę mamy tej wiosny :angry::angry:

Pogoda nam zrobiła prima a prilis ,bo ja taką zimę zamawiałam na Boże Narodzenie ,a wtedy była dosłownie pogoda wielkanocna ....
Ech szkoda gadać...

Nic to jakoś przebrniemy:tak:teraz jakiś obiadek przygotuję kasza gryczana + pieczeń + surówka dla mnie i Amelce coś skapnie ,a wieczorem to samo dla M ale kaszę ugotuję mu na świeżo ,a pieczeń podgrzeję .Mój Boże toż my lada moment pierwsze roczki będziemy na maju obchodzić ależ ten czas leci:szok::szok::szok:.Pieszczoszka fakt słabo zęba widać ale ja to ślepowron więc może tylko ja nie dowidzę ale wierzę na słowo i gratki dla Lali:-)

Hej,

my już dzisiaj wróciliśmy do porządku sprzed świąt, Maciek w pracy a my z Krzysiem urzędujemy we dwoje. U nas paluszki też już były przycięte szufladą :-( o upadkach, urazach, guzach i ogólnym poobijaniu już nawet nie będę pisała... Dzisiaj zaczyna się odwilż, mam nadzieję, ze nic nowego już nie dopada :no: Ja miałam dzisiaj gulasz robić, ale w ostateczności zjemy jakiegoś gotowca ze słoika, nie mam kompletnie ochoty na stanie przy garach, w ogóle na nic nie mam. :no: Młody załapie się na rosół teściowej i tyle.

Bu...napisalam tak duzo i mi wcielo :-( Kobietki,jedyne i ostatnie moje marudzenie :tak:
Kattul congrtulejszon!
Aga jak corcia?
Azula,As niebawem nadejdzie lato,na wiosne juz nie liczcie.Zima i lato,to nasze pory roku.
U nas dobre wiesci,bo narzekac mi sie nie chce.
Leo je za dwoje,noce coraz spokojniejsze tylko 1 popitka nad ranem,lek przed chodzeniem nadal panuje-ale mlody jest,ma jeszcze czas,kiedy bedzie chcial zacznie.
V jutro zaczyna przedszkole,dwa dni po pol i od poniedzialku pelna para na 8h ;-) Anemie zaleczymy syropkiem,ma hemoglobine prawie wporzadku,wiec ominela nas wizja zastrzykow i kroplowke z zelaza.No i panna zaczyna mowic ludzkim jezykiem.Chociaz wolalabym nie slyszec wszystkiego...jak np.mama grubasek ;-) z palcem indykujacym "strefy zagrozenia".
Nie chce Was w zazdrosc sprowadzac,ale u nas wiosna jest.Nie taka jak byc powinna,bo o wiele chlodniejsza i pada od tak dawna,ze naprawde czlowiek ma sie ochote zapisac na kurs plywania,ale jest.Nie zazdroszcze zimy,tym bardziej w kwietniu.No niestety,nie mozna miec wszystkiego.
Uciekam,bo dzis ostatnie przygotowania przedszkolne.Wczesnie zaczynam,ale kiedy jak nie teraz? :o* Milego dnia!

reklama
Witam się i tutaj.

Siedzimy do końca tygodnia z Ulą w domu. Niby już jest lepiej ale widzę, że jest jeszcze osłabiona. Od wczoraj zaczęła w miarę normalnie jeść i nie wymiotuje. Ja wzięłam urlop bo i tak muszę wykorzystać a szkoda mi było brać L4 bo wiadomo- mniej płatne.

Wczoraj złożyłam wypowiedzenie w pracy. akurat był zarząd i szczęśliwie podpisali mi za porozumieniem stron więc 30 kwietnia kończę z pracą na WTZ-ach a od 2 maja zaczynam pracę w sądzie. Jestem aktualnie na etapie załatwiania badań, psycholog już właściwie odhaczony, jeszcze lekarz zakładowy został ale to może w poniedziałek.

No i tyle u nas.

Fiore- a może napar z pokrzywy dla V? Działa krwiotwórczo i zawiera dużo żelaza.

Do góry