reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2012

ja rozumiem gdyby tam mnie objechano za awanture ale rozmowa toczyła się o całkokształt mojej osoby...

Jestem jaka jestem ale nigdy żadnej z was nie obsmarowałam tak jak "wy" to zrobiłyście na fb... czy ja nie mam uczuć? jestem jakimś popychadłem? a szkoda gadać... i nie wiem co miała wspolnego afera z tym jaką jestem matką? bo nie uważam żebym była złą mamą a tam pisano o mnie ,że jestem cytuje " matką psychopatką" na prawde ja mam swoje granice i jestem człowiekiem a nie cyborgiem bez uczuć ... i takie cos nie jest mi obojętne tylko rani mnie tak jak by zraniło każdą z was .

reklama
Jak ktos zna dobry oddzial psychiatryczny i ma wolne miejsce dla mnie to poprosze.
Witajcie,
Leo wlasnie spi,ale to nie nowosc.Nowosc to to,ze zjadl malo,ale zjadl i nawet w nocy sie obudzil na jedzenie.Nadal trzyma go rozwolnienie,ale w mniejszej ilosci.Nie wiem czy do jutra bedzie lepiej,bo musi inaczej powrot na oddzial,jak juz pisalam.
V czuje sie lepiej,ale ona zawsze chora tylko chwile.Pediatra nadal nie dal nam skierowania do logopedy,powiedziala ze mowi lepiej i zeby dac jej czas,ale dostala skierowania na badania krwi i moczu.Jak dojdzie do siebie to jakos za tydzien,dwa robimy badania i zobaczymy jak sie trzyma fizycznie.
Moj maz wlasnie pojechal do szpitala na e.r. Mial fatalna noc z wymiotami do krwi,rozwolnieniem i slabnieciem.Nie chcial wezwac karetki,pojechal sam.Ja go kiedys udusze.Czekam teraz co mi powie.
Nie wiem jakim cudem jeszcze ciagne moj zywot i to nawet nie w jakims dole.Nic trzeba byc silnym,bo teraz wszystko zalezy ode mnie.F.A.N.T.A.S.T.Y.C.Z.N.I.E.!!!
Milego dnia!
ps.dieta poszla w sina d..al.

Dzień dobry!

Fiore - współczuję i cały czas trzymam mocno kciuki, żeby było u Was lepiej - limit nieszczęść na ten rok już dawno wyczerpaliście!

Mały świruje, bo przegapili sobie z tatusiem porę drzemki i teraz ma problem zasnąć... Jęczy, przysypia, płacze, ale zasnąć nie może... Teraz będzie robił wszystko, chodził, stawał, skakał i płakał, bo nie śpi... :baffled:

Syllwia no proszę Ty już nie czytaj :tak:Mnie na FB nie ma i nie żałuję:no: bo może o sobie bym się czegoś dowiedziała.Ale myślę,że o sobie wiem już wszystko od wariactwa po nieobliczalność :-);-).I pieszczoszka jest takie przysłowie co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr .Ja Cię lubię i mam nadzieję na letnie spotkanie w ZOO tam chyba będziemy obie doskonale pasować;-):tak::-D

Eee o ZOO :-Dto w jakimś jest czy była klatka z człowiekiem z kamerą i opisem"Homo sapiens" więc na pewno pasować będę;-):-)Anik zapraszam(do mojej klatki też;-)) :-D:tak::tak::tak:Krzysia zobaczyć tak w realu bajka:-D i inne dzieciaczki:-):-):-).Lala pieszczoszki pewnie duża przy Amelince:tak:

Dobre:-)ale myślę,że homo sapiens jednak nie do przebicia;-):-Dno może jako Królowa lemurów bym się jeszcze nadała;-):szok::cool:(zagrywki i teksty jak król Julian) uwielbiam:tak:

reklama
Do góry