reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka teraz je gdzieś schowałam Amelia od brata dostała na chrzciny nie będę teraz szukać do tego baterie (akumulatorki w aparacie już wysiadają zrobi.ę ze dwa trzy zdjęcia trzeba ładować aby zgrać na kompa zamówiłan nowe na allu i czekam aż dojdą to może potem poszukam tych kolczyków cyknę i mi powiesz czy to te z tych bezpiecznych bo ja to nie wiem:eek: ),a ile w ogóle to przebicie kosztuje ???

Witajcie,
na szybko i egoistycznie.
Leo ma sie dobrze.Powoli zaczna mu w koncu wychodzic kolejne zabki,daje mu jakies max.1,5tyg.Noce sa lepsze,juz tylko 1 pobudka nad ranem,a raczej rano ok.6-7.W dzien nie idzie opanowac jego woli stania,raczkowania biegowego i prob chodzenia przy czym sie da.Jest wiec ok.
Reszta sie jakos trzyma,nowosci zadnych.
Bylam dzis u neurochirurga.No niestety mam nieciekawie zniszczone dyski i przepukline na 75%,na razie dostalam skierowania na rehabilitacje.Kolejna wizyta za 3msc,chyba ze mnie "polamie".Mam odstawic biezace leki,bo przy dzieciach ich brac nie moge(to juz wiedzialam),dostalam tylko relaksujce miesnie,ale na wieczor bo dzialaja nasennie.No i jak to powiedzial lekarza "kregoslup juz nigdy nie bedzie w pani wieku,trzeba sie tez nastawic ze moze byc zagrozeniem jezeli chcialaby miec pani kolejne dziecko".End.
Uciekam,postaram sie wpasc w kolejnych dniach! &&& za Was wszystkie!!!

Zbieram się od rana żeby coś na głównym napisać i jakoś wen brak. Za to zrobiłam już pranie, poukładałam męża ciuchy w szafie przy okazji poddając je drobiazgowej selekcji, poodkurzałam podłogi i zastanawiam się co by tu jeszcze. Maruda śpi ale to już ostatnie minuty. Może nawet zanim skończę posta to się obudzi. Pogoda taka, że nawet jakby Ula zdrowa była to zostałybyśmy w domu bo zima po raz kolejny zaskoczyła drogowców, miasto od rana sparaliżowane. Masakra jakaś. A dopiero co się śmiałam do Czarnuli, że u nich śnieg to apokalipsa. Przewrotne to życie ;-)

Chyba przejrzę wątek kulinarny bo szukam inspiracji na obiad :-)

Katasza to Ty dzis tak samo jak ja zabieralas sie za pisanie.:-)
Fiore oby rehabilitacje choc troszke pomogly.
Zaneta o kontakty sie nie boje bo tutaj sa zabezpieczone przed dziecmi wiec jeden problem z glowy ale najgorsze kable od kompa i kominek :wściekła/y:(dookola niego jest jakies kanciaste cos polozone) okrywam to kocem bo glowa mogla by byc rozbita.

Dziewczyny Jasko jak wczoraj usnol po 19 to spal do 8:30 z dwoma karmieniami (o23 i o 4:30) wiec nocka cudowna a ja wyspana.
Teraz mlody buszuje po pokoju, tylko raczkowanie juz go nie bardzo cieszy wszystko robi ze wstac :szok: musze go bardzo pilnowac. Na chwilke wyszlam do kuchni nalac mu herbatki a mlody juz stal przy sofie:szok::szok:.
Wczoraj moj synus dostak od znajomych miseczke na chrupki i kubek niekapek firmy NUBY i powiem wam ze kubek jest super.
Duzo zdrowka dla chorych szkrabkow i ich rodzicow

reklama
Witajcie:-) dawno mnie nie było bo pojechałam do rodziców na trochę żeby się wnusiem nacieszyli:-)
nie nadrobię bo za dużo naskrobałyście;-)
u nas wszystko dobrze, po staremu mały jeszcze nie raczkuje więc na razie mamy spokój:-p

dla chorowitków zdrówka
i nadal &&&& za Aliego!!:*

Do góry