reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Anik, chyba faktycznie Cię pomyliłam, przepraszam. U nas noc kiepska, jestem nieprzytomna. Mała śpi od pół godz, muszę iść obciąć jej paznokcie, bo jedynie przez sen jest to możliwe.

Wikasik, bardzo zazdroszczę lata.

Wczorajszy dzień skończyl się kiepsko, a dzisiejszy równie kiepsko zaczął. Oby później było lepiej.

Ali, &&&&&&&&&&&&& i inne chorowitki.

Alarm musze to wiedzieć w miarę szybko bo jednak wybiorę się z gąsienicą -córuś do lekarza znów rzygała:eek:I teraz dziewczyny pomóżcie do dzieci zdrowych czy chorych bo ona oprócz gorączki i rzygania raz na około 12 godzin(rzyganie) nie ma innych objawów chorobowych.A z dziećmi chorymi może się czymś zarazić ,a z dziećmi zdrowymi ,a co jak jednak jest chora i to ona z kolei może być dla innych źródłem zakażenia:crazy:

Hej :)

Ratujcie mnie bo pozabijam otoczenie swym złem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie daje już rady fizycznie i psychicznie... nie wiem co się dzieje ale dom stoi do góry nogami, Gabrych sieje zniszczenie w okół siebie... Nie chce zwalać wszystkiego na zęby bo to ewidentnie nie jest przyczyna... on po prostu wszedł w ten okres w którym sobie próbuje na co może sobie pozwolić... nie powiem uciążliwe to jest a zwłaszcza gdy mamy niezabezpieczone jeszcze wszystkie schody i stopnie :/

Jutro idę po skierowanie do kardiologa dla małego... licze na termin w marcu :eek: zobaczymy co z tego wyjdzie...

:***** dla chorutkich

Buziam :*****

Mysio
a czemu do kardiologa? bo chyba przeoczylam?
cierpliwosci- bedzie jeszcze gorzej:-p:-p:-p

Azula ja bym poszla do zdrowych bo mi to widzi si eobjawy na zeby- zreszta nie kaszle to nawet nikt nie zauwazy w poczekalni i nie bedzie ci gadal;-)

Justyna- mam jak ty- jak sobie pomysle o pakowaniu mlodego w te stosy ubran, siebie to mi sie odechciewa spacerow- no ale si epo obiedzie zmuesze bo taki fajny bialy snieg chyba dlugo nie polezy:-)

Zanetaa: nie ma idealnego czasu na dziecko :) zawsze cos nie tak :) hehe :) moje drugie bedzie na jesien :) zobaczymy :) smiac mi sie chce bo tez zawsze sprzatam ja sie wkurze albo pokloce z P :) wtedy lece jak burza i robie wszystko w pol h :) hehe :)

Dziewczyny z mroznej Polski- pytanko :) uzywacie kombinezonow dla maluchow!? Bo jak do Polski polece to takiego nie mam! Chyba zakupie bo tu nie jest potrzebny :) a w Polsce zima :)

Ostatnia edycja:
reklama
jeanta - co nas jeszcze łączy? :-)

azula - też bym poszła na zdrowe, bo nawet jak Amisia jest chora to raczej zaszkodzisz jej tymi wszystkimi grypami, które są na chorych, a ona prawdopodobnie niezaraźliwie...

jeanta - Nuta ma kurteczkę i spodnie, w komplecie, jak mroźno to komplet, a jak tylko zimno to kurtka i np jeansy. czekam na większe mrozy bo nadchodzi na nie czas, u nas zawsze na przełomie stycznia i lutego po -30:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry