reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka: a widac jakies oznaki zebow? Uspakaja sie jak posmarujesz dziasla?? Moja tez spi!! Czas na kapiel i tv :)

reklama
czy ja wiem.. trze mocno rączkami po buzi i trze też nosek. Jest nerwowa.. bawi sie a za chwile kopie w zabawki.Kupki raczej twardsze.. Do buzi nie da sobie zaglądnąć ale palcem nic nie wyczuwam .Jak posmaruje żelem jest na chwile spokoj.Wczoraj na noc dałam czopek ale i tak nie spała dobrze..

znów tylko na chwilkę, nawet nie próbuje doczytać. Pomór na maxa. Wszyscy z gorączka, biegunka, wymioty... Wczorajszej nocy nawet nie zmrużyłam oka. Zuza płakała, Kubie nie moglimy zbic gorączki a Michal wymiotował. Dlatgeo dzisiaj tylko dzieńdobry i ide do łóżka póki się jeszcze da.

Zaglądam pokazać się, że żyję. Czasu brak bo kontrola w pracy się zbliża wielkimi krokami. Noc paskudna bo Młodej się katar przyplątał, ale rano i w ciągu dnia był spokój więc sama nie wiem co o tym myśleć.

Pieszczoszka- Ula śpi dalej bez poduszki nawet płaskiej, nawet jak śpi ze mną to staram się położyć ją niżej. Tym bardziej, że ona lubi spać na brzuchu i często się w nocy właśnie tak układa.

Kilolek i inne z chorymi maluchami- dużo zdrówka wam życzę. Jakieś nowe wieści od Suzi?

Przyznaję bez bicia, że nie pamiętam co jeszcze i której chciałam odpisać ale myślę o Was wszystkich.

reklama
u nas pierwszy ząbek będzie się przebijał, czy którys malszek nie ma ząbka, czy my ostatni?:-D
pieszczoszka oby noc była przespana, nie załamuj się:tak:
kilolek łącze się z tobą w bólu, tylko u nas nie było wymiotów tylko ten okropny kaszel, oby jak najszybciej choróbsko was opuściło
mój alex wieczorami się często wybudza zaczyna około godziny po zaśnieciu i tak ze dwa trzy razy a wdzień niewiele śpi:wściekła/y: zdjęcie na fb dałam mojego brudaska:tak:
miłej nocy

Do góry