reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

A to dziwnie jakoś, dla mnie 10tydz i 1 dzień to wciąż był 10tydzień.
Myślałam, ze jak pojawia mi sie 11 tydz to dopiero wtedy zaczyna się odliczać kolejny.
Trochę tu brak logiki jak dla mnie, a Wy od razu się zorientowałyście?

reklama
Czesc kobietki!
Rzadko bywam,ale wkrótce na pewno się to zmieni. Mam pewien problem-od trzech dni boli mnie krzyż.Bardzo się niepokoję, bo wyczytałam gdzieś,że moze to byc objaw ciąży obumarłej :( Spanikowałam:-(

Dzizazz, przeraziłaś mnie- aż mi łza poleciała :( Oprócz tego nie mam żadnych objawow, które by mogły świadczyc o tym,że coś jest nie tak - jedynie kłucie w jajnikach,ale to przecież naturalne.. Boję się...

no to zadzwoń do lekarza albo na IP

A ja kurcze mam plamienie :-( leciutkie, różowe ale jest. Narobiłam się dzisiaj za bardzo. Bolała mnie troche szyjka a teraz to. Leże plackiem, zobaczymy co dalej

jeśli podał numer prywatny to wypada, taki zawód. Może nie odebrać najwyżej.
Jak się u mnie plamienia powtórzy to też będę jutro dzwoniła

edit: albo pojadę do spzitala tylko, że mam pieruńsko daleko i generalnie pod pod górkę

reklama
Carol nie panikuj Kochana,ja mialam takie bole krzyza pare tygodni temu,az mnie wyginalo i nie moglam ani lezec,ani siedziec i nic sie z ciaza nie dzialo.Zadzwon do szpitala i sie poradz,od tego sa,a w razie czego jedz i niech Cie zbadaja od tego sa i za to placicie co miesiac skladki!!!
Martusia bedac na miejscu kogos innego,przestraszylabym sie i dostala taku paniki-prosze o troszkee wiecej "taktu"-wiem,ze chcialas dobrze,ale na spokojnie.
Sam bol krzyza wcale nie oznacza obumarcia ciazy.
Carol jakie masz inne objawy?

Ostatnia edycja:
Do góry