reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Martusia no właśnie dlatego moge karmić :p ale ten endokrynolog jest tez ginekologiem i mi powiedział że on zna takie leki i umie dobrać takie dawki że karmic tez bym mogła :D
Pieszczotka ostatnio jak mi rosa ósemka to nie wiedziałam czy mnie boli glowa, ucho czy oko :O byłam w takiej desperacji że z miejsca na rwanie chcialam iśc... Jedz lody na tą opuchliznę może zimno pomoże
Azula kompa jak sie załapie to już reszta do przodu :p Mój tata sam nauczył się taakiego oprogramowania że w pracy byli w szoku i postawii go bez szkoleń na takiej maszynie że szok :p Mama pogina w gierki że już którąś klawiature popsuła :p a teście 10 lat młodsi przychodzą do nas żeby im włączyć kompa :O

UMYŁAM OKNA :p jedno nie myte od wstawienia czyli od istopada zeszłego roku o_O teraz się świecą jak psu jojca :D poza tym wszędzie indziej burdel do kwadratu :p
Także żadna nowość IDĘ SPRZĄTAĆ DALEJ

BUziaki :****

reklama
jestem ciekawa czy za pare lat tez bede taka niekumata z technika:) nie wiem co moze byc w kompie skomplikowane :) chociaz dvd czy ustawienia pilota mnie nie interesuja i nie mam zielonego pojecia co, gdzie i jak- wiec jednak wszystko zalezy od tego czy cos sie chce i czy cos sie czesto uzywa :sorry::tak:

Bosch tak piszecie o tych rocznikach,ze mi sie wlosy na glowie jeza.Mam meza w wieku wiekszosci waszych rodzicow :-p i Azuli ;-) Ale tez mlody jest duchem,ogrania wszystko,na o wiele mlodszego wyglada i jest super,ze mam jego :-)
Witam ja sie tylko z Wami,dzis nie ograniam,bo jestem zabiegana...w zolwi sposob,ale zawsze.
Milego weekendu!!!

Moja mama rocznik '53 a to u niej widzialam pierwszy komputer, 20 lat temu:) Jest ksiegowa i od 20 lat w pracy tylko komp, w domu tez śmiga, od 20 lat rachunki placi przez internet, leczy sie u doktora Google - juz wszystkie choroby jej wynalazl:))

Tata też sie przy niej wyedukowal i pocinal w gierki nalogowo - w pewnym momencie w domu byly 4 kompy - nic dziwnego, ze ja i brat poszlismy na Informatyke;))

Mlody w czwartek byl na szczepieniu, pediatra go zbadala i nie szczepila, bo mial zaczerwienione gardlo. Od czwartku marudny, ale da sie ogarnąć. Nie chce jeść, zaciska usta. No i dzis rano sie budzi a cale usta biale, w ustach bialo czerowno - pleśniawki jak cholera. Szlag mnie trafil natentychmiast, bo w czwartek Leszek mowil lekarce, ze maly sie krztusi jak pije i ma chrypkę - ona go zbadala i stwierdzila, ze ok, ale lepiej nie zaszczepi i mamy obserwowac. A w sobotę juz plesniawki az do ran... W aptece babka mowi, ze jest Aftin, teoretycznie od 1 roku życia a przy takich rozleglych zmianach pewnie nie pomoże za wielke. Reszta na recepte. I co robic - na pogotowie ze zdrowym dzieckiem to idiotyzm, bo tam dzis pewnie ze trzy grupy przedszkolne z kichawkami czekaja... Wezwalismy prywatnie do domu, zabolalo nas to 80,00 pln i dostal mały receptę na lek - juz go mazam, mam nadzieje, ze mu przejdzie.

Leszek byl troche na mnie zly, ze w ten czwartek go z malym wyslalam, w sumie z niczym, bo maly ani kataru, ani kaszlu, tylko ta chrypka i niechęć do jedzenia. A teraz czytamy, ze to objawy plesniawek wlasnie. Szkoda, że pediatra nie czytala...

Mysio - ja bym takiego pracownika jak Ty to w trybie przyspieszonym zwolnila;))) Czytam juz ktorys dzien, że sprzatasz a caly czas masz burdel - spinaj poslady mała, bo Wielkanoc Cie zastanie;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny napiszcie mi prosze jaki macie model tego termometru microlife ktory polecacie- bo chce zeby mi ktos w pl kupil ( tu ich nie ma) - patrze w internecie i sa rozne rozniste!

Flaurka ja wiem że Ty pedantka :p wpadaj do mnie na kawe a może i POSPRZĄTAMY razem :p:p bo coś czuje że masz jeszcze czasu trochę :p

Młody pad mi na kanapie... wsadził se dyda w pysk, odwrócił się dupką i słyszę że chrapie :eek: no to nam teraz zaśnie po 22.00

reklama
Do góry