reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Padam dzisiaj- niby w pracy źle nie było ale jakaś wykończona jestem. Do tego dzieć nie bardzo chciał zasnąć i trzeba było w chuście usypiać. Po 15 minutach zaczęło się marudzenie ale jakoś udało się uśpić.

Za to w żłobku kolejny świetny dzień. Spędziła tam 6 godzin i obyło się bez płaczu i marudzenia. A jak ją mąż odbierał to się dowiedział, że Ula jest gwiazdą swojej grupy- ulubienica wszystkich Pań :-)

Suse- gratulacje z okazji wszystkich 3 "rocznic".

Czarnula- życzę Ci/ Wam aby udało się podjąć decyzję najlepszą dla waszej czwórki.

Już w domu, mały zasnął sam:eek: odwrócił się ode mnie bo mu normalnie przeszkadzałam w pokoju i zasnął!:eek::eek::eek:

Kugela, Suse - :********************* dla solenizantów :)

Suse - moje gratulacje :-) Widze, ze swietujesz na drinkujaco :-) Ten pomnik to niech Ci maz wyrzezbi ;-)

She - no to sie wzbogacilas :-D Dawaj zdjecie psiuty!!!!!!! Hyzo!!!! :-) Jak jej daliscie na imie?

czarnula &&&& oby jednak udało się dogadać i wszystko było dobrze:*
little ja ubieram body z długim, rajstopki, skarpetki i buciki (bo stópki ma często zimne), spodenki, cieplejszą kurtkę, czapeczkę i przez to że musi już jeździć w spacerówce to wkładam go w śpiwór. Co do spacerowania to my codziennie wychodzimy no chyba że leje to wtedy nie ale tak to codziennie.
suse udanego świętowania!:-)

co do niekapka to my mamy ten Kubek Niekapek Avent 6m+ 200 ml KOLORY (2780998652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. niebieski, Oliwierkowi odpowiada:tak:

miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam:zawstydzona/y: zmykam chlebek z piekarnika wyjąć.

kugela, jutro strzele fotke i pokaze psinke. jak narazie jest bezimienna :) tesc wolal na nia dzis Pusia, moj mezus mowi Fifi a mi sie podoba Roxi, no i trzeba bedzie cos wybrac bo nam sunia zglupieje :) a moze Wy mi podpowiecie ktores z tych lub inne propozycje? ;)

Martusia, ja mam ten niekapek co Wy i tez Malemu bardzo pasuje

she - zeby skladac propozycje to trzeba psa zobaczyc :-p Czekam zatem jutro na fote :tak:W kazdym razie na pewno nie Pusia!!!!!! Z tych trzech Fifi podoba mi sie najbardziej. Ale tylko dzwiekowo, bo czy do psa pasuje bez fotki nie ocenie ;-)

ok, jutro pokaze :) bo to jest piesek podworkowy i aktualnie w garazu stacjonuje dopoki mezus mu budy i kojca nie wykombinuje. Pusia tez dla mnie odpada a tesc tak wola na wszystkie zwierzaki ;)

reklama
Kugela - wszystkiego naj dla synka :-)
Andav - moja mała jak jeszcze raz dziennie dostaje cyca też gryzie i też boli jak cholera chociaż zębów brak :-) dodatkowo sobie jeszcze żuje sutka ;-)
Mysiochomis - kiedyś się wyśpisz, zobaczysz ;-)
Azula - moja mama mówi na moją Amelkę calineczka ;-)
Pieszczoszka - śliczną masz dziewczynkę, i słodko wygląda w kolczykach. Co do tabletek anty - kiedy brałam i nigdy więcej - co za świństwo :wściekła/y:
Czarnula - &&, żebyście doszli z mężem do porozumienia...
Niuska, jak Twoja mała?
Fiore && obyś szybko doszła do zdrowia
Martusia - w jakiej części Poznania mieszkasz? (jeśli mogę zapytać)
She - my mamy kotkę Fufu - podobne do fifi więc może? ;-):-D
Little_nina - uśmiałam się z tych skarpetek :-D ogólnie nie mogę narzekać na mojego męża jeśli chodzi o opiekę nad córeczką czy bycie dojrzałym (gorzej ze sprzątaniem... ;-)) Tyle tylko, że w tygodniu pracuje od 8-18 więc czasami nawet jej nie widzi wieczorem - za to rano bierze ją ze sobą z sypialni o 6 i przynosi z powrotem o 7.30 jak wychodzi do pracy ;-)No i nadrabia w weekendy. Co do ubierania - aktualnie - bodziak z długim, na to bluzeczka z długim, rajstopki lub legginsy, czapka (wiadomo) i kombinezon - dzidzia ciepła, grzecznie śpi na spacerku więc chyba nie marznie. Czasem zdarza się przerwa w spacerach :-) Przyznaję - z powodu mojego lenistwa.
Joasia && za cierpliwość do dzieci ;-) Za jakieś dwa tygodnie też zacznę czytać Greya. Koleżanka kazał mi mieć męża pod ręką w czasie czytania ;-)
Suse -wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznic

Do góry