reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Padam dzisiaj- niby w pracy źle nie było ale jakaś wykończona jestem. Do tego dzieć nie bardzo chciał zasnąć i trzeba było w chuście usypiać. Po 15 minutach zaczęło się marudzenie ale jakoś udało się uśpić.

Za to w żłobku kolejny świetny dzień. Spędziła tam 6 godzin i obyło się bez płaczu i marudzenia. A jak ją mąż odbierał to się dowiedział, że Ula jest gwiazdą swojej grupy- ulubienica wszystkich Pań :-)

Suse- gratulacje z okazji wszystkich 3 "rocznic".

Czarnula- życzę Ci/ Wam aby udało się podjąć decyzję najlepszą dla waszej czwórki.

Już w domu, mały zasnął sam:eek: odwrócił się ode mnie bo mu normalnie przeszkadzałam w pokoju i zasnął!:eek::eek::eek:

Kugela, Suse - :********************* dla solenizantów :)

Suse - moje gratulacje :-) Widze, ze swietujesz na drinkujaco :-) Ten pomnik to niech Ci maz wyrzezbi ;-)

She - no to sie wzbogacilas :-D Dawaj zdjecie psiuty!!!!!!! Hyzo!!!! :-) Jak jej daliscie na imie?

czarnula &&&& oby jednak udało się dogadać i wszystko było dobrze:*
little ja ubieram body z długim, rajstopki, skarpetki i buciki (bo stópki ma często zimne), spodenki, cieplejszą kurtkę, czapeczkę i przez to że musi już jeździć w spacerówce to wkładam go w śpiwór. Co do spacerowania to my codziennie wychodzimy no chyba że leje to wtedy nie ale tak to codziennie.
suse udanego świętowania!:-)

co do niekapka to my mamy ten Kubek Niekapek Avent 6m+ 200 ml KOLORY (2780998652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. niebieski, Oliwierkowi odpowiada:tak:

miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam:zawstydzona/y: zmykam chlebek z piekarnika wyjąć.

kugela, jutro strzele fotke i pokaze psinke. jak narazie jest bezimienna :) tesc wolal na nia dzis Pusia, moj mezus mowi Fifi a mi sie podoba Roxi, no i trzeba bedzie cos wybrac bo nam sunia zglupieje :) a moze Wy mi podpowiecie ktores z tych lub inne propozycje? ;)

Martusia, ja mam ten niekapek co Wy i tez Malemu bardzo pasuje

she - zeby skladac propozycje to trzeba psa zobaczyc :-p Czekam zatem jutro na fote :tak:W kazdym razie na pewno nie Pusia!!!!!! Z tych trzech Fifi podoba mi sie najbardziej. Ale tylko dzwiekowo, bo czy do psa pasuje bez fotki nie ocenie ;-)

ok, jutro pokaze :) bo to jest piesek podworkowy i aktualnie w garazu stacjonuje dopoki mezus mu budy i kojca nie wykombinuje. Pusia tez dla mnie odpada a tesc tak wola na wszystkie zwierzaki ;)

reklama
Kugela - wszystkiego naj dla synka :-)
Andav - moja mała jak jeszcze raz dziennie dostaje cyca też gryzie i też boli jak cholera chociaż zębów brak :-) dodatkowo sobie jeszcze żuje sutka ;-)
Mysiochomis - kiedyś się wyśpisz, zobaczysz ;-)
Azula - moja mama mówi na moją Amelkę calineczka ;-)
Pieszczoszka - śliczną masz dziewczynkę, i słodko wygląda w kolczykach. Co do tabletek anty - kiedy brałam i nigdy więcej - co za świństwo :wściekła/y:
Czarnula - &&, żebyście doszli z mężem do porozumienia...
Niuska, jak Twoja mała?
Fiore && obyś szybko doszła do zdrowia
Martusia - w jakiej części Poznania mieszkasz? (jeśli mogę zapytać)
She - my mamy kotkę Fufu - podobne do fifi więc może? ;-):-D
Little_nina - uśmiałam się z tych skarpetek :-D ogólnie nie mogę narzekać na mojego męża jeśli chodzi o opiekę nad córeczką czy bycie dojrzałym (gorzej ze sprzątaniem... ;-)) Tyle tylko, że w tygodniu pracuje od 8-18 więc czasami nawet jej nie widzi wieczorem - za to rano bierze ją ze sobą z sypialni o 6 i przynosi z powrotem o 7.30 jak wychodzi do pracy ;-)No i nadrabia w weekendy. Co do ubierania - aktualnie - bodziak z długim, na to bluzeczka z długim, rajstopki lub legginsy, czapka (wiadomo) i kombinezon - dzidzia ciepła, grzecznie śpi na spacerku więc chyba nie marznie. Czasem zdarza się przerwa w spacerach :-) Przyznaję - z powodu mojego lenistwa.
Joasia && za cierpliwość do dzieci ;-) Za jakieś dwa tygodnie też zacznę czytać Greya. Koleżanka kazał mi mieć męża pod ręką w czasie czytania ;-)
Suse -wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznic

Do góry