reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

No niestety nie zawsze sie pamieta o wszystkich postach i tak jest ze sie czasem zapomina o kims ...kazda z nas byla nie raz tu ominieta ;-) wiec nie ma sie co foszyc Beatko :p :** Bo my o Leo pamiętamy bo wiemy ile przechodzil i przechodzi a to ze nic nie napiszemy to nie oznacza nic złego ;-) takze &&&&&&& bedzie dobrze ;)

reklama
Witajcie,gratuluje zabkow i umiejetnosci a Dzieciaczkom swietujacym duza buzka :o*

Mnie sie wczoraj przykro ciut zrobilo AS bo napisalam o zmartwieniach,a poczulam sie lekko "olana" na forum,wiec skasowalam post.No nie zawsze mozna "blyszczec";-),a ja tez czesto nie dam rady obczytac wszystkch i kazdemu odpisac,wiec mam nauczke :zawstydzona/y:ale jako ze mi bylo wczoraj ogolnie zle,tak wyszlo jak wyszlo(calkowite dziecinne zachowanie ...hormony buzuja:zawstydzona/y:)

Tak Leo ma problemy z serduszkiem,na razie daja mu kolejny rok na samodzielne naprawienie sie organu,jak sie nie przyplacze nic w miedzyczasie(tfu tfu tfu).Sprawa niby nie az tak powazna by zajac sie nia natychmiast,po prostu nie zdolaly mu sie domknac dobrze przedsionki(?),ale jakis procent wczesniakow tak ma i potrzeba czasu.Mialo juz byc dobrze,ale nie mozna miec wszystkiego.Czasem trzeba zasluzyc na "dobre rzeczy".

Koncze i ide sie polozyc,dzis mialam taki sredni dzien,ale to wszystko wina @ i paru problemow.Trzeba zacisnac zeby i przeczekac.Milej,spokojnej i przespanej nocy Wam zycze!
FIore Ali ma to samo, nie jestem pewna czy chodzi o przedsionki, ale tez ma to coś<?> niedomknięte. Kolejną wizytę mamy mieć w styczniu, też ufam że będzie wszystko dobrze :*

Co do posta Kugeli to zauważyłam że to częsta przypadlość na forum:tak: ktos komuś nie odpisze i piłeczka jest odbijana. Ja osobiście też mam kilka takich "Pan" które notorycznie "nie widzą" moich postów:tak:(czy świadomie- nie wiem) ale mimo wszystko staram się odpisać. Bo przecież nie mogę wiecznie przepraszać za moją nieobecność, ten kto chciał zrozumieć to zrozumiał moj powrót do pracy;-)
Kugela gratki!!! i przyznam sie ze zazdroszczę :zawstydzona/y: my dalej świecimy "golizną" aczkolwiek mam nadzieję że lada dzień...:-D<pliiisssss>
Pieszczoszka znalazłaś super emoty, ja swoje mam zapisane na kompie i nawet nie wiem skąd je mam :zawstydzona/y: wczesniej ich nie używałam bo nie chciało mi sie otwierać folderu i wklejać ale że ostatnio było szaleństwo to też zaszalałam :zawstydzona/y:

Ninka filmik jest boski, nawet pokazałam Aluśkowi :tak: ale za nic nie chciał się szkolić:confused2::no:

Sorki za posta pod postem, byłam pewna że któraś się "wstrzeli" ;)

Ostatnia edycja:
suzi kochana siedzi już Twój Aluś ???
Kochana :no: bo to co on robi to nie można nazwać siedzeniem :-D Tzn bardzo mocno sie stara ale wiedze ze jeszcze nie jest gotowy, wiec jakos specjalnie go do tego nie zmuszam. Za to też usiłuje raczkować,ale na chwile oecną udaje mu sie przejsc pół pokoju wspak, rączki odmawiają współpracy :-D
Kopiuje z FB:
wiecie co moj mały spi z moją koszulą nocną o_O
blank.gif
bo jak wróciłam do pracy, a pech chciał ze pierwsze zmiany miałam na popołudnie, to teściowa, maz, no nikt nie umiał go uśpić/ uspokoić. I moj M mowi ze jemu się wydaje ze małemu brakuje mojej obecności, bo jak tylko wchodziłam to tak bardzo rączki do mnie wyciągał :(
blank.gif
i dałam mu do spania moją koszule...skubaniec cały się nią zakrywa i całą noc nie wypuszcza z łapek :)
blank.gif
Teraz np nie zasnął mi na butli wiec odłożyłam do łóżeczka dalam koszule, "pobił " ją strasznie i zasnął :eek:

Ostatnia edycja:
Fiore nie obrazaj sie moje posty ciagle pozostaja bez komentarzy:). Nawet poniedzialkowy.
Nina pokazalam Twoj filmik mezowi a on synka bierz przyklad z kolegi i sie ucz. Gratki dla synka!
Gratuluje zabkow
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantow

Mlodemu juz prawie przebil sie zabek wiec mam wielka nadzieje ze jutro juz wyskoczy i w koncu mlody bedzie pieknie spal w nocy.
Mlody rwie sie do siadania ale jeszcze mu to nie wychodzi bo biedak z glowa podnosi nogi:-D, ale jak wczoraj przytrzymalam mu nozki to lobuziak siadl sobie a cieszyl sie jak szalony.
Wczoraj bylismy u corci na zebraniu jestem z niej mega dumna wszyscy nauczyciele ja wychwalali.

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka ja mam nadzieje ze u nas lada chwila sie pojawi dolna1. Bo w jej miejscu a raczej na dziąśle jest własnie taki kwadracik jak na tym zdjęciu ( nie pamietam kto wstawial:zawstydzona/y:) tylko ze ten kwadracik jest od środka:tak:,no i znów slinotok na potęgę+ newowo szoruje wszystkim po nosie i dziąsłach:confused2:

Hehehehe Aga podstawowe danie dnia: SKARPETKI :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja co wy dziewczyny:eek:Obrażacie się na siebie ja pytałam o piłeczki do suchego basenu ile kupić i jakiej wielkości i też ECHO ale uznałam ,że może też nie wiecie i nie odpowiadacie.Ja nie zawsze nawet mam czas by wszystko dobrze doczytać wię prosze w obrażaniu się na brak odpowiedzi mnie całkowicie wykluczyć z odpowiedzialności.Wszystkie was kocham i dzieciaczki wasze też na Galerię naszych bobo wchodzę regularnie(mój ulubiony dział na BB:-))

Do góry