reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Zuz- Inka hahah dobre- choc ja w niektorych sytuacjach to zachowuje sie jak przy drugim:sorry2:

kugela gratuluje zabka- nareszcie znasz przyczyne bezsennych nocy:tak: Kugela ja wstawilam pare zdjec- ale na zamknietym - nie wiem kto tam przyjmuje- chyba fiore i as- wiec zagadaj o przyjecie. Jakos na glownym nie chce za bardzo. A twojego Olivera to rzeczywiscie moglabys pokazac bo gdzies tam kiedys go widzoala- bodajze w foteliku siedzial ale juz nie wiem gdzie go szukac :)

flaurka widze ze mamy takie samo podejscie do dzieci ;-) choc moj to tak sam dlugo sie nie pobawi.

Wykrakalyscie z tym okresem- nie wiem czy to okres czy co ale boli mnie brzuch i kregoslup- stawiam na jajeczkowanie bo jakies sluzy ze mnie wylaza z ktorymi juz dawno mialam spokoj- az wzielam tabletke bo nie moge normalnie funkcjonowac.
My dzis bylismy na bilansie- szczegoly tam gdzi etrzeba.

Little nina- tez ogladalam pare razy filmi- no super wskakuje na kolanka- jaaaa naszemu to chyba do tego daleko- narazie to jak foczka-

----i wiecie co dziewczyny!!! kladzcie dzieciaki na podloge, tudziez na maty bo ja to ze swoim na lozku przewaznie buszuje i raz kolezanka mowi do mnie- ty a jak on ma sie na lozku nauczyc raczkowac? daj go na podloge! no wiec dalam a ten byl taki szczesliwy ze chec- przefoczkowac mi caly pokoj!!!

Zaneta- super ze dostalas @ i po zmartwieniu :)

Paulina ty juz sie starasz o nastepnego szkraba??? looo matko podziwiam za odwage :) trzymam kciuki za powodzenie!

Olisiiaa a jakiego skladu nie powinno byc w tych matach bo ja tu tesko nie mam a moze cos bym znalazla na ebay i wtedy popatrzylabym bez jakich substancji szukac.

Ostatnia edycja:
Zuz - Inka - popłakałam się! Do tej pory nie mogę się ogarnąć, aż mi łzy lecą, a Krzyś dziwnie na mnie patrzy, hahaha :-D

Witajcie, nocka KOSZMARNA :-):-) Od 3 do 5 przerwa w spaniu, bo tak :-D W końcu dałam małemu kaszkę i zasnął...

Little_nina - zdolnego masz synusia, piękni raczkuje :tak: ja np. jak byłam mała nie raczkowałam - "jeździłam" na tyłku :-D:-D

Katasza - 100 lat :*

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :)
Położyłam dzieciaki i delektuję się ciszą i spokojem-jakie to piękne uczucie:))
kugela sto lat!
little nina zdolniach z Twojego synka. Ja się nie rejestrowałam na tej stronce bo nie lubię takich akcji.
zanetaa fajnie,że @ się pojawiła. U mnie w końcu też :-) i mój Sławek ma inne podejście od twojego męża bo ja usłyszałam,że jak się okaże,że jestem w ciąży to on się na czas jej trwania wyprowadza bo trzeciej wojny z hormonem już nie zniesie ;-)
flaurka mi też po drodze z Tobą jeśli chodzi o czas poświęcany dziecku. Moi oboje byli od początku przyzwyczajani,że mama nie jest 24h do noszenia i zabawiania,że sami też czasem mogą z zabawką polżeaeć i się pobawić :)
zuz-inka dobre :) zgadzam sie w zupełności choć nie ukrywam,że u nas to czasem jak przy trzecim dziecku-mimo,że tylko dwójkę ich mam ;-)

anik - ja tez zamiast raczkowac tak jezdzilam na pupie :-D

andav - w DE masz (wzglednie) proste zycie z certyfikatami bezpieczenstwa toksylogicznego: rzeczy (w tym przypadku mata) powinny miec albo EN-71 albo Öko-Tex100 albo TÜV Schadstoff geprüft :-)

joasiu - dziekuje :-D ale z jakiej okazji? (urodziny mam w czerwcu) :confused:

suse - moje infekcje sa zazwyczaj tylko zewnetrzne. A jakie tabletki masz na mysli?

Flaurka: roznia sie nasze dzieci (to co dla Twojego jest "samodzielnoscia" dla mojego jest "bocznym torem" i ja nie widze problemu w tym, ze 2h w ciagu dnia zdrzemnie sie wtulony we mnie - mam wtedy wymowke posiedziec na bb ;-) ), nasze polozenie w zyciu jak i podejscie do macierzynstwa. Po co chcesz sie porownywac? Ja pisalam tylko o moim zdaniu na temat zeli na zabkowanie. Zeli, ktorych z reszta Ty tez poki co nie uzylas :-pNie robmy z tego dyskusji swiatopgladowej p.t. ktora z nas ma zdrowsze podejscie do wychowania dziecka, ktora jest lepsza matka, ktorej dziecko jesz szczesliwsze, bo to slepa uliczka :sorry2:

reklama
Do góry