reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

U nas pierwszy raz od dawna Mikołaj obudził się na nocne jedzonko:) Ale to moja wina, bo spóźniłam sioę z popołudniowym mleczkim i zamiast dać o 16 dałam o 18... Potem kaszki na kolację prawie nie zjadł, więc miał pusty brzuszek...

a poza tym to zamówiłam mebelki do kuchni:)

reklama
Co mi sie uda nieco dOczytac, to kolejne strony powstaja!

Zanetko, Mysiu - &&&& za pomyslne wyniki i dobre leczenie.
Suzi trzymaj sie bidulko
I za wszystkich potrzebujacych &&&&&&
Flaurka gratki :)

U nas dobrze. Teraz minela polnoc i wracamy lada moment do wyrka. Dzis pol dnia u przyjaciol na basenie :) Kupili Robusiowi takie cudo - jak kolo do plewania, ale w tej dziurze w srodku sa wbudowane gatki. Robert maly, wiec z tych "majtek" z nad kola to u tylko glowinka wystawala ;) Ale mial radoche! Przebieral nogami i przemieszczal sie z jednego konca w drugi, no i nie wisial nam na rekach :)

Musze konczyc, bo szkoda nocy...

Jeszcze pytanko, czy wszystkie dzieci wam sie obracaja z plecow na brzuch? Bo naszemu wciaz nie wychodzi... Juz tak prawie prawie, ale musze go dopchnac, zeby calkiem sie przewrocil, ma z tego wielka radohe, ale jeszcze nie umie. Z brzucha na plecy od dawna nez problemu.

Caluski dla wszystkich i zmykam w kimono.

rany bomba - co tu się wczoraj działo?

Nutka dostała nowy antybiotyk, nerki ok, coś wirusowego lub bakteryjnego. w poniedziałek idziemy znowu
i weszłam tu w jednym celu:zawstydzona/y:

Joasia - czytam Greya.. no normalnie muszę o tym z kimś pogadać, bo wybuchnę z frustracji.. zaskoczyła mnie ta książka i to całkiem nieźle. śni mi się po nocach i podobnie jak Ana jestem wstrząśnięta.. ale mam nadzieję, że Grey dla niej pozbędzie się tej perwersji, bo ja to raczej z tych co lubią waniliowy seks:) przeczytałaś całe 2 części?

Wikasik mój cały czas się obraca. Ale taki szał z obracaniem to ma dopiero od jakiś dwóch tygodni. Wcześniej robił to rzadziej i musiałam mu pomagać. Teraz wystarczy, że położę go na łóżku i wstanę np. po pamperka to już leży na brzuchu...

wikasik moja sie obraca.

Ja wlasnie wrociłam.Byłam z S i Lalą w centrum handlowym kupic jej telefon zabawkowy bo cały czas brała mój więc teraz ma swój i może sobie naciskac do woli hehe
Lala jest zachwycona telefon gra i świeci i z radości piszczy na całe mieszkanie:)

Wsadziłam Laure w spacerówke wszystko był ok przez jakiś czas a później wyczaiła pasy i nerw ale dostała butle i usnęła a my mogliśmy spokojnie zrobić zakupy.
Ubranka to już tylko 80 nosi 74 wszystko małe .

bea z tesciowa nie jest dobrze i juz dobrze nie bedzie. A maz nie moze sobie pozwolic na siedzenie w Polsce i czekanie na najgorsze, pojechal sie pozegac.

wiki moj tylko z brzuszka na plecki sie obraca z pleckow na brzuszek to moze raz mu sie udalo

reklama
Dziewczyny mój mały chyba przybiera się powoli do raczkowania :D od kilku dni robi a'la pompki: podnosi cały się na raczkach i stopkach lezac na brzuchu. Dziś patrzę a ten nózki pod brzuszek i przod-tył robi :D nie wiem czy dobrze opisałam i zrozumiecie ale jestem cała hepi :D co do leżenia na brzuszku, to on na plecach nie toleruje i ciągle się obraca na brzuszek :)

Do góry