reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziewczyny jak ja mam odzwyczaić babola od cycowania w nocy.... jest tragedia jak nie ma seby i muszę podejśc do łóżeczka wieczorem... Normalnie Seba będzie miał szlaban na wyjścia z domu póki mał nie zacznie przesypiać większej części nocy...

reklama
annte a może coś ją boli? brzuszek albo uszko? (jak uszko łatwo się przekonac - jak śpi przyciśnij lekko do środka ten środkowy płatek czy jak to się tam nazywa, jesli ja boli to nawet przez sen sie rozplacze)

Mysio a Seba w nocy karmi czy usypia? Zawsze to jakis pretekst by zatrzymać chłopa w domu ;-)

w u nas dla odmiany nocka super. jedno cycowanie o 2.20! jejku, ja nie pamietam czy kiedykolwiek mialam taka noc odkad sie maly urodzil. obudzil sie o 7.20 i teraz tatus sie nim zajmuje. nocka przedworajsza za to byla tragiczna. wychodzi na to ze ostatnio mamy na zmiane - raz fajnie raz niefajnie. niech juz bedzie tylko fajnie :)

milego dnia dziewczyny! ja zmykam na siadanko

A u nas chyba znowu zęby sądząc po sile z jaką Ula zaciska szczęki na moich (.)(.) W nocy uznała, że albo śpi z cycem w paszczy albo wcale. W związku z tym ja choć wyspana (karmiłam na śpiocha) to jednak połamana bo całą noc spędziłam w niezbyt wygodnych pozycjach. Mam tylko nadzieję, że to jednorazowa akcja.

Dzisiaj idę na kawę z przyjaciółkami. Raz w miesiącu urządzamy sobie takie spotkanko na mieście. I to w zasadzie od czasu studiów. Będzie okazja się na trochę wyrwać z domu, bo Ula zostanie z tatusiem.

Miłego dzionka majóweczki i przypominam o głosowaniu na majowe dzieciaczki. Ja już z rana głosy oddałam :-)

witam w sobotni poranek

U mnie nocki od wyjazdu meza do kitu, wyspac sie nie moge , synus kreci sie ,prezy,gada a ja musze go tulic i robic wszystko zeby spal. Od 6 synus nie spi a matka ledwo na oczy patrzy. Jestem ciekawa czy na zabki taki czy teskni za tata. dobrze ze juz jutro mezus wraca tak sie ciesze.
Milego dnia majoweczki

aga7151 wspolczuje sytuacji, a jak wraca to znaczy, ze juz lepiej??

katasza gratulacje dla Uli, dzielna z niej dziewczynka i widac, ze zlobek jej sluzy:-)

WItajcie
Mnie jak zwykle dlugo nie bylo, ale podczytywalam was, ale jak zwykle nie mialam czasu napisac.

Olka juz siedzi, wiec troche spokoju z nia jest, chociaz nerwy ma ta dziewucha jak nie jedna kobieta przy okresie:-D, przeziebila sie troche, ale naszczescie tylko jej z nosa leci niema goraczki, a, ze nauczyla sie robic "noski" to sobie ten katar wydmu****e:))

suzi biedaczko, znam ten bol z placzem, ja to przezywalam z Amelia przez 4 miesiace codziennie jak miala kolki.

zanetaa & za Bratusia, ty tez biedna niewyspana, oby bylo lepiej.

U nas Olka spi tylko raz w dzien okolo godziny, okolo poludnia, pozniej juz niespi az do wieczora:-(. Dlatego tak mi czasu braknie bo niemoge nic zrobic...

flaurka gratuluje awansu, niewiem czy to ty pisalas o tych kaszkach bez owocow?, ja wczoraj kupilam i mleczno-ryzowa u nas, wiec u was tez musza byc...

Uciekam, musze dzieciaki ubrac i jedziemy do mojej "angielskiej" rodzinki na kawke, chociaz troche ktos mnie odciazy od dzieci:)))

Milego Dnia Dziewczyny

aaaa zapomnialabym... kacyk jest po tym waszej popijawie na FB??:-):-)

Dzien dobry:)
u nas w nocy milion pobudek,znów go wysypało,znów skóra zcerwona,do tego ząbkowanie więc nie wiem kiedy się wyśpię :(
bea flaurce chodziło i kaszki bezmleczne

ja dzis też wybywam na kawę do koleżanki,może też spacer z dzieciakami zaliczymy.
Miłego dnia!

reklama
Do góry