reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
kugela wiesz że nie pomyślałam jak to będzie ze spaniem jak on będzie siedział, może będzie okazja by przetransportować go do łóżeczka
Teraz to na moim łóżku mam takie poduchy duże ułożone pod ścianą a z drugiej strony ja jestem
Nie wiem co młodemu się dziś porobiło nie spał od 15 do 19 takiej długiej przerwy nie miał jeszcze ...A wasze dzieciaczki jaka najdłuższą przerwę miały ??

jeeee imprezka
n045.gif

szkoda ze grafiki sie nie ruszaja
powiedzcie mi na jakim poziomie teraz macie łóżeczka? i od kiedy obracacie materace na gryke?

Jej jak mi syn w ciągu dnia prześpi 40 min ciągiem to jestem w ciężkim szoku

zaraz coś wynajdę o mnie z tych emotek :p cycki najlepsze :p

o a to ja :D zazwyczaj

i to :D

Ja już mam łóżeczko od początku na najniższy ustawiony :p widziałam po dzieciach jak to najpierw leżały bez oznak jakiejkolwiek inwencji do wstawania a na drugi dzień zaraz wyciągało się siedzące dziecko :p ot taka moja przezorność :p Ja nawet nie wiedziałam że to się jakoś ustawia odpowiedznią częścią materace dla dziecka :p ciekawe na jakiej stronie spi Gabrychu :p

Ostatnia edycja:
mój ma caly czas na najwyższym poziomie i z tego co ja sie orientuje to na gryke sie powinno obrócic jak dziecko skonczy 6 m albo jak zacznie wstawac ...ale to tylko zasłyszane bo ja mam kokos -pianka -kokos

mały spi róznie i ma rózne przerwy zazwyczaj ok 3 h i potem jest padniety ...dzisiaj cos malo spał i padl mi juz przed 19 i chrapie grzecznie
a055.gif

hehe Olisiaa
a to materac sie obraca każdy ??? kurde nie wiedziałam!!! skad ja mam wiedziec z której strony jest ok?

ja dzis miałam obniżyć łózeczko i znowu wypadło mi z głowy ! Jutro to zrobię!

Moja robi drzemki po 10 min ;/

od świeta zdarzy się godzina

Mysio ehehehheeh jaki rambo ! strach sie bac;p

suzi podaj mi stronke skad masz takie duze emotki

ja własnie dzisiaj sie skapnełam ze mogłam jeszcze wyzej łóżeczko podniesc a Ola od poczatku spi na srodkowym poziomie :-D my mamy materac gryka-pianka-kokos i teraz spi na kokosie a wiem ze po 6mies sie na gryke obraca i dlatego pytam czy ktos juz obracał co ma taki materac jak ja
Pieszczoszka aty podaj skad masz ta ikonke co ta baba wcina te ciacha

reklama
Do góry