reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Hej...

Dopiero weszłam do domu, maly kima w wózku więc siadłam i odpoczywam.
Byłam u lekarza z wynikami... prawdopodobnie mam nadczynność tarczycy i od rana robie kupę dodatkowych wyników. Lekarka zleciła wszystko co może zalecić endokrynolog a żeby nie tracić czasu to już mam to wszystko zalatwione. Oczywiście wizyty u endo. dopiero na styczeń. Mam skierowanie PILNE! więc może uda mi się szybciej coś załatwić. Jedne wolne miejsca są 20km od zielonej góry. Będzie zatem cała wyprawa. Może skończyć się tak że będę musiała przestać karmić piersią no ale nic nie jest przesądzone.

Jestem pokuta, świecę się na zielono od napromieniowania a twarz ma wyraża coś w stylu: Czego kierwa jeszcze ode mnie chcecie...

później was poczytam...
Buziam :********

reklama
Suzi - ja bym zostawila te rece - jak zasypia w chwilke to dobrze - masz teraz wieksze problemy niz nauka samodzielnego zasypiania. Moj zasypia niby sam, i to bez cyca bo po kapaniu jest butla, potem do lozeczka i wychodzimy, ale ma tez gorszae dni i wtedy jest zasypianie na rekach, nie mam nerwow godzine stac nad lozeczkiem i smoka wtykać.

I jeszcze jedno - co robisz z malym jak jestes w pracy?
Flauka tez bym je zostawiła z tym że gdyby on zasypiał i koniec tematu. A on śpi na rękach, tj. zasypia w 2 sekundy po czym chce go odłożyć do łóżeczka to zaczyna sie koszmar :wściekła/y: wiec ja znów biore na rece i tak w kółko ze 20/30 razy. Ja wiem że to dobre ćwiczenia, i że super modelką nie jestem ale z ręką na sercu kręgosłup mi nie pozwala na takie wyczyny, a zwłaszacz nie w takiej ilości:no: No może uda się że pośpi z 30/40 min i budzi się, wrzask, bo nawet krzykiem tego nazwać nie można:no: no skubany drze się jak by go ze skóry obdzierali :-( A jak tylko wezmę na ręce to nastaje błoga cisza... Juz podawałam espumisan, viburcol i też taka jazda. Zresztą wczoraj własnie był na viburcolu:dry: No i co ja drogie dziewczęta mam robić :confused::confused::confused:

Nie wiem z tego wszystkiego czy wczoraj wam pisałam, ale zatrzymała mnie policja i policjant do mnie mowi własnie zarobiła pani 700zl i 20 pkt
zdziwko.gif
Matko chyba na chwile umarłam! Ze ponoć jechał obok autobus i on sie niby zatrzymywał przed przejsciem dla pieszych a ja nie. Wiec poprosiłam o nagranie...i ja tam nic złego nie widziałam:no: ale co sie bede kłucić, na samą mysl o siedmiu stówach zrobiło mi się słabo, nie wspomnę o punktach, wiec z tego wszystkiego sie rozryczałam. No chyba po prostu puściły mi nerwy :-( skonczylo sie na 350 i 10 pkt. Reasumujac
0fuck.gif
z pozdrowieniami dla tego pana :angry:

Mysio kciuki zaby wszytsko było jednak ok
h050.gif

Suzi oby dzisiejsza noc była lepsza
a055.gif
...mi sie wydaje ze to przez szpital moze jakas trauma mu pozostała
p075.gif

Pieszczoszka no w sumie pododna do ciebie
a065.gif
a080.gif
zartuje
n020.gif

Ja własnie jem kolacyjke serek wiejski ligth z rzodkiewka i pije
c045.gif
kawke inke z błonnikiem czysci mnie po niej jak nie wiem
c025.gif

swietne te emotikonki :-)

Natalka kochana nie podziękuję za Twój post, co by nie zapeszyć! ;-)
Powiedzmy ze jest juz po kąpieli, kolacji i spi...teraz odliczam:-( Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak mnie brzuch boli, tak nerwowo, wiecie jak :confused:

Pieszczoszka ja też siebie znalazłam
emot28.jpg

No i zaczyna się
k,MzU2MDg3ODksNzUyNTMz,f,abouttocry.gif
1

Ostatnia edycja:
oj widze ze emotki robia furore :-D i dobrze przynajmniej forum troche orzyło od nich tzn znudziły mi sie te standardowe i kanciate do tego. Te przynajmniej bawia i rozweselaja i kazdy znajdzie cos dla siebie jak Sylwia i Justyna zartuje:-D
dobra podażam w poszukiwaniu siebie

reklama
Do góry