reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka tak jak pisza dziewczyny nie odpinaj Lauruni w czasie jazdy bo moze sie to zle skonczyc. Zabieraj do samochodu zabawki i niech sie nimi bawi.

Fiore ja bym na Twoim miejscu zmienila mieszkanie bo to dziadostwo i tak wyjdzie ,nawet jak to wyczyszcza i pomaluja to grzyb zostanie w scianie , do tego po jakims czasie wyjdzie z powrotem. Szkoda zeby dzieci nabawily Ci sie alergii lub astmy.
Pieszczoszka sa preparaty(drogie) ktore likwiduja na rok ale jest to zabieg nie widoczny na zewnatrz a w srodku dalej siedzi to dziadostwo

Mlody ladnie przespal noc jestem szczesliwa. Tylko ja jakos bez humoru i bez weny na pisanie:/

milego dnia laski

Ostatnia edycja:
reklama
pol dnia mnie nie bylo a czytania nie starczylo nawet na jedna piers :-p

Fiore: hardcore! OLBRZYMI ten Wasz grzyb. Nawet bym sie nie wahala tylko dawala noge :szok:

zanetaa - ale sie obsmialam z Twojej zlosci na cmy :-D Pozwolilam sobie na te bezczelnosc, bo (jak moze pamietasz) tez walczylam z tym dziadostwem i to ponad rok - przypomnialo mi sie to i owo :tak: Moje tez wcinaly orzechy - wloskie z reszta :-pCzekolade tez lubily, skorkowance :wściekła/y: Przypominam o tych papierkach z feromonami i zycze zwyciestwa :-)
Jesli chodzi o okna w skosie to mialam z nimi doczynienia tylko krotko, w akademiku. Swiatlo owszem, dawaly ale widok byl zaden, tzn. na niebo :confused2: Nad lozkiem na pewno bym nie dawala okna, bo zima to zawsze jakich chlod (nawet przy bardzo szczelnym) ciagnie, jakos wogole nie widze okna przy lozku :eek:

Suzi - ciesze sie, ze znow jestescie razem :-) i podobnie jak reszta dziewczyn czekam na Twoja relacje z Waszych przejsc

Suzi dobrze,ze jestescie juz razem,dla Alusia naj z okazji 7 mies :***

Fiore ja bym zmieniła mieszkanie.Kiedys tez wynajmowałam mieszkanie w it i był grzyb w sypialni i kuchni okropnosc!!!!Na jakis czas sie pozbylismy tego ale i tak wrocil grzybek.

U nas cały dzien pada,Emka jakas marudna,mi samej sie nic nie chce,zaraz Konrad wraca z pracy a ja obiadu nie zrobiłam i chyba nie zrobie :|

w zoo zginęło dziecko przez głupote matki:-( cały czas giną dzieci co się dzieje na tym świecie :wściekła/y::-(

Ja pokłóciłam się z moim S.
z JEGO winy!!! Teraz nie pomaga mi przy małej.. taka niby nauczka dla mnie..
ZOBACZYMY kto dłużej wytrzyma !!! Niech sobie sam gotuje,sprząta i tak dalej !!!:wściekła/y::no::crazy:

Pieszczoszka - mi mój też tak robi na złość, ale bardziej na tym cierpią dzieci niż my. zgody życzę:*

Fiore - jest tak jak piszą dziewczyny - pozbędziesz się, ale nie na długo. pewnie trzyma Cię sentyment, pieniądze, bo pisałaś, że tanie mieszkanie, a na myśl o przeprowadzce dostajesz dreszczy, więc rozumiem, że to trudna decyzja. Warto zrobić listę za i przeciw (ryzyko alergii, astmy i innych badziewi, robota z tym przynajmniej raz w roku). ja też mam grzyba w łazience, aż go wrzucę - myjemy i malujemy co pół roku, a i tak wyłazi - nie mam możliwości przeprowadzki, więc jestem i walczę, ale jak tylko nasz dom stanie wyprowadzę się szybciej niż powiem "wyprowadzam się".

kugela - kupiłam właśnie jakieś lepce, poproszę jeszcze raz o nazwę tych papierków i gdzie je można kupić:zawstydzona/y: cieszyłam się, że wybiłam, a tu klops... Ale, ale.. któraś pisała, że okres wylęgu to 7 dni - niemożliwe, bo ja miałam totalny spokój ze 3 tygodnie minimum.. tak myślę, czy nie przywlekłam z biedronki, bo kilka dni temu robiliśmy "mączne zapasy".. już głupieje, a jak do tej pory nie znalazłam gniazda:crazy: za każdym razem jak wchodzę do kuchni to drętwieję..

Pieszczoszka przecież to wasze wspólne dziecko niech robi co innego ,a nie ,żeby na tobie się odegrać nie zajmuje się dzieckiem.To jak w tym przysłowiu Na złość mamie odmrożę sobie uszy.A jakie zoo jakie dziecko ja nic nie wiem:szok::eek:

Hej dziewczyny. Doczytałam po całym dniu.

Ula była dzisiaj w żłobku. Została na 1,5 godziny sama i nie było tak źle. Tzn. trochę płakała ale Pani powiedziała, że po 4 dniowym weekendzie dzieciaczki troszkę odwykły i wszystkie po kolei wyły. Jutro zaprowadzi ją tatuś i ją odbierze bo ja będę w pracy. Jestem dobrej myśli.

Więcej nic się ciekawego nie działo. Wczoraj moi rodzice zaproponowali, że pod koniec tygodnia mogliby się Ulą zająć wieczorem tak żebyśmy z mężem mogli chociaż na kilka godzinek gdzieś wyjść i odpocząć. A przydałoby się bo mamy teraz bardzo dużo na głowie w związku z teściową.

Życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki :)

zanetaa - ja mialam cos takiego z niemieckiego Rossmanna (nie wiem, czy takie same jest w PL, bo troche sie oferta Rossmannow rozni ale popatrz, bo bylo niedrogie i otrzymalo nagrode niemieckiej organizacji konsumenckiej za skutecznosc - ja ja tez moge potwierdzic :-)) - Nexa Lotte, pulapka na cmy spozywcze:

Nexa Lotte Schrankfalle für Lebensmittelmotten - Rossmann Online

U nas w klotniach na odwrot - ja zabieram dziecko (unosze sie honorem) a maz za mna gania, zeby tez z nim pobyc :-p:-D

reklama
Seba długo nie wytrzymał i już zajmuje się Laurą a my dalej nie gadamy:wściekła/y:

azula w zoo likaony rozszarpały 2 letnie dziecko na oczach zwiedzających.

ps. a pro po żłobków mają być podobno montowane w nich kamery .

Ostatnia edycja:
Do góry