reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Co do książek to muszę kupić małemu przygody Mikołajka
Widziałam dzisiaj w tvn i stwietrdzam, że klasyka a ja nie czytałam!!
Takie pierwsze to zawsze najlepsze były z serii :Yola - nie pij! bo dziec jeszcze bardziej Ci sie ozywi i Ci wogole nie da odetchnac
AS - nasza kudlata woli zabawe niz czulosci stety-niestety. A tak z innej beczki: znasz (albo ktoras z dziewczyn) jakies porzadne wydawnictwo z ambitnymi ksiazkami dla dzieci? Mnie wylecialy nazwy z glowy
Na przemian sie wscieka i drzemie przy cycku. Dlugi dzien sie zapowiada...
Poczytaj mi mamo ,poczytaj mi tato.Jak kuba była mały to było wznowienie ,a teraz to pojęcia nie mam ....
Mogę poszczególne tytułu książeczek przytoczyć ,które warto kupić gdyby któraś z Was chciała.Mam na myśli te książeczki tekturowe dla maluchów .Na tę chwilę kupiłam małej tylko FP książeczkę interaktywną i u nas strzał w 10

OOO tak bardzo polecam !!!:-):-)Co do książek to muszę kupić małemu przygody MikołajkaWidziałam dzisiaj w tvn i stwietrdzam, że klasyka a ja nie czytałam!!
Flaurka
Fanka BB :)
Ja mlodemu czytam Chmielewską - niech od malego takim humorem nasiąka, bo nie wytrzyma z matką jak będzie normalny
Flaurka
Kugela - cos mi świta jakis Potter...
anik.
Mama Krzysia :)
Hej,
Ja na szybko, bo uczę mojego brata do jutrzejszego sprawdzianu z oświecenia, trochę tego jest przed nami...
As - podałam mięsko z jarzynkami, nie samo
ale - dzięki Twoim radom Krzyś zjadł dzisiaj zupkę ugotowaną przeze mnie
Ugotowałam jarzyny na parze i dołożyłam troszkę soku jabłkowego. Zjadł ze smakiem
Dziękuję :*
Zanetaa - kochana, trzymaj się :* Hania już za niedługo będzie zdrowa. &&& za Bartusia :*
Zajrzę potem
)
Ja na szybko, bo uczę mojego brata do jutrzejszego sprawdzianu z oświecenia, trochę tego jest przed nami...
As - podałam mięsko z jarzynkami, nie samo
Zanetaa - kochana, trzymaj się :* Hania już za niedługo będzie zdrowa. &&& za Bartusia :*
Zajrzę potem
reklama
Flaurka
Podziel się: