reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Flaurka gratuluję :tak::tak:
Kugela taki duży postęp w komunikacji dopiero teraz nastąpił ,ale moje psy zadowolone ,bo kolejnego amatora do tarmoszenia mają .:-D:-D:-D

reklama
suzi i co kupilas juz mleko 2?
ja juz mieszkam 1 z 2
Nie jeszcze nie, ale to przez tą wysypkę musialam się wstrzymać...może dzis kupię
Suzi - myślałam, ze nie będę dawać mm ze względu na skazę/alergie młodego - ale rzeczywistość weryfikuje plany - nie wydolę - leżę wieczorem godzinę, rozwalona jak łania, z cycem na wierzchu - młody po dwoch cyckach zasypia a po polgodzinie sie budzi z rykiem i robi smoczkiem te swoje hymyhymyhymyhymy, co w wolnym tłumaczeniu oznacza - jeeeeść!! Jak mu nie damnatentychmiast, to głosno wyraża swoje niezadowolenie... A okazuje się, że nie za bardzo mam co mu dać - nie wyrabiam na jego potrzeby. W efekcie jest niedojedzony cala noc i budzi sie co godzinę/dwie, a ja chodzę jak wampirzyca, z tym, że wampirzyce nocą sa nieludzko piękne a ja po prostu sie starzeję... Zobaczę jutro u lekarza - wole dawać mu mm niz rozszerzac diete o sloiczki - wyczytalam gdzieś, ze za karmienie piersia uznaje sie tez karmienie mieszane - pierś i mm - ale pod warunkiem, ze piersi jest 60% co najmniej - jak mm pozwoli dojechac do 6 mcy cycolenia to ja jestem za.
Oczywiscie ze dokarmianie mm podchodzi pod cycowanie:tak: Rewelacyjne rozwiązanie i mocno zaciskam &&&&& obyś się wreszcie wyspała;-)

Ja piurkuje! Oszaleje! Sfiksuje! RATUNKU!!!!! Od 7 marudzi, mialczy, wscieka sie, burczy, warzcy, placze, nic mu nie pasuje, choc niczego mu nie brak. Moja glowaaaaaaaaa :szok::szok::szok:
Calym sercem i czym tylko mogę dołączam się do Twojego posta i opisanych sytuacji !!!:wściekła/y: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazy:

ale Laura marudzi boże !!!!!!!! wysiadam !!!!! zabawki ciągle na ziemie rzuca.. kopie nogami... :wściekła/y:
Również podaję rękę!!!! Jak dzis nie osiwieje to mnie wywiozą do pokoju bez klamek!:confused2: Moje dziecie chyba chce pozbyć sie matki:laugh2:
Kompletny brak sił! głowa 6na 9! uszy nie tolerują tych pisków,pierdzenia, marudzenia itd....:wściekła/y:
Z m kolejna kłótnia.... wymiękam!!!!

dla Wszystkich potrzebujących moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Flaurka ale masz zdolnego synka. Jasko narazie chce sobie noge odgryzc:D, lubi jeszcze krecic sie wokol wlasnej osi.

As Jasiek z Fifka jeszcze sie tak nie poznali a szkoda bo juz sie nie moge doczekac jak sie beda bawic razem , zazdroszcze Ci takich atrakcji. Fifka tylko go czasami wacha i tuli sie do Jaska,pare razy Jasiek pociagnol fifke za cyce to biedna tylko oczy wielkie zrobila i jak ja puscil to zwiala.

Zaneta , She duzo zdrowka dla dzieciaczkow

Wiki zazdroszcze Ci wiosny:)

U nas noc do kitu ja sie wykoncze chyba , mlody co 1,5h sie budzil niby na cyca ale cyca nie doil tylko bral w usta i tak sobie spal co go odkladalam to marudzenie, wiec spal z nami i go tulialam ale to i tak nic nie dawalo.
Mam tylko nadzieje ze w koncu wyrosnie z takich akcji nocnych.
Chorubsko juz mnie prawie opuscilo zostal tylko kaszel.

Oj mlody sie obudzil wiec musze juz konczyc
Sorki ze nie odpisuje wszystkim , duzo zdrowka dla dzieciaczkow i mamusi

Flaurka - gratzz dla małego akrobaty! ;-)

Pić trzecią kawę czy nie pić, oto jest pytanie. Mały się bawi w upoluj stopę (podłe mu uciekają), a ja na chwilę usiadłam i zbieram moc, żeby się za obiad zabrać.
Niech małż z pracy wróci, to walnę się do łóżka, zostawię cyc na wierzchu i niech się zajmie dzieckiem na chwilę, bo padam.

Yola - nie pij! bo dziec jeszcze bardziej Ci sie ozywi i Ci wogole nie da odetchnac :eek:

AS - nasza kudlata woli zabawe niz czulosci stety-niestety. A tak z innej beczki: znasz (albo ktoras z dziewczyn) jakies porzadne wydawnictwo z ambitnymi ksiazkami dla dzieci? Mnie wylecialy nazwy z glowy :baffled:

Na przemian sie wscieka i drzemie przy cycku. Dlugi dzien sie zapowiada...

a ja szukam pozytywów:)
zdrzemnęłam się 10minut:D rany, jak nowo narodzona, ciekawe na jak długo;p
Brtiś przytargał Hani krowę, a jak włączył muczenie to Nutelka zrobiła wielkie oczy i wpatrzona. braciszek ją właśnie wozi w wózku po domu:) i oczywiście kazał mi zrobić im zdjęcia:)
100_2948.jpg
gada teraz do niej "masz bębenki w uszkach? nie martw się pania doktor (tak mówi:D) dała ci syropek, taki pyszny jak mi i wypadną ci te bębenki i już cie nie będą uszka bolały"

e: WIKASIK -usłyszałam właśnie w tv, że uratowałaś wieloryba :)

Ostatnia edycja:
zanetaa - a oswiecisz i nas z tym wielorybem? Ja tu siedze uwieziona pod skokowym dzieciem i tylko bb mnie ratuje dzis przed szalenstwem :tak:

reklama
Hehehe Żaneta świetne zdjęcie, a Bartuś kochany dla siostry dziś widzę :-) Super :-)

Mi się obiad robi, mały zasnął, a małża jak nie było tak nie ma... eh znów pewnie po godzinach siedzi w pracy.

Do góry