reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Nie jeszcze nie, ale to przez tą wysypkę musialam się wstrzymać...może dzis kupięsuzi i co kupilas juz mleko 2?
ja juz mieszkam 1 z 2
Oczywiscie ze dokarmianie mm podchodzi pod cycowanieSuzi - myślałam, ze nie będę dawać mm ze względu na skazę/alergie młodego - ale rzeczywistość weryfikuje plany - nie wydolę - leżę wieczorem godzinę, rozwalona jak łania, z cycem na wierzchu - młody po dwoch cyckach zasypia a po polgodzinie sie budzi z rykiem i robi smoczkiem te swoje hymyhymyhymyhymy, co w wolnym tłumaczeniu oznacza - jeeeeść!! Jak mu nie damnatentychmiast, to głosno wyraża swoje niezadowolenie... A okazuje się, że nie za bardzo mam co mu dać - nie wyrabiam na jego potrzeby. W efekcie jest niedojedzony cala noc i budzi sie co godzinę/dwie, a ja chodzę jak wampirzyca, z tym, że wampirzyce nocą sa nieludzko piękne a ja po prostu sie starzeję... Zobaczę jutro u lekarza - wole dawać mu mm niz rozszerzac diete o sloiczki - wyczytalam gdzieś, ze za karmienie piersia uznaje sie tez karmienie mieszane - pierś i mm - ale pod warunkiem, ze piersi jest 60% co najmniej - jak mm pozwoli dojechac do 6 mcy cycolenia to ja jestem za.

Calym sercem i czym tylko mogę dołączam się do Twojego posta i opisanych sytuacji !!!Ja piurkuje! Oszaleje! Sfiksuje! RATUNKU!!!!! Od 7 marudzi, mialczy, wscieka sie, burczy, warzcy, placze, nic mu nie pasuje, choc niczego mu nie brak. Moja glowaaaaaaaaa![]()

Również podaję rękę!!!! Jak dzis nie osiwieje to mnie wywiozą do pokoju bez klamek!ale Laura marudzi boże !!!!!!!! wysiadam !!!!! zabawki ciągle na ziemie rzuca.. kopie nogami...![]()

Kompletny brak sił! głowa 6na 9! uszy nie tolerują tych pisków,pierdzenia, marudzenia itd....

Z m kolejna kłótnia.... wymiękam!!!!
dla Wszystkich potrzebujących moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Flaurka ale masz zdolnego synka. Jasko narazie chce sobie noge odgryzc
, lubi jeszcze krecic sie wokol wlasnej osi.
As Jasiek z Fifka jeszcze sie tak nie poznali a szkoda bo juz sie nie moge doczekac jak sie beda bawic razem , zazdroszcze Ci takich atrakcji. Fifka tylko go czasami wacha i tuli sie do Jaska,pare razy Jasiek pociagnol fifke za cyce to biedna tylko oczy wielkie zrobila i jak ja puscil to zwiala.
Zaneta , She duzo zdrowka dla dzieciaczkow
Wiki zazdroszcze Ci wiosny
U nas noc do kitu ja sie wykoncze chyba , mlody co 1,5h sie budzil niby na cyca ale cyca nie doil tylko bral w usta i tak sobie spal co go odkladalam to marudzenie, wiec spal z nami i go tulialam ale to i tak nic nie dawalo.
Mam tylko nadzieje ze w koncu wyrosnie z takich akcji nocnych.
Chorubsko juz mnie prawie opuscilo zostal tylko kaszel.
Oj mlody sie obudzil wiec musze juz konczyc
Sorki ze nie odpisuje wszystkim , duzo zdrowka dla dzieciaczkow i mamusi
As Jasiek z Fifka jeszcze sie tak nie poznali a szkoda bo juz sie nie moge doczekac jak sie beda bawic razem , zazdroszcze Ci takich atrakcji. Fifka tylko go czasami wacha i tuli sie do Jaska,pare razy Jasiek pociagnol fifke za cyce to biedna tylko oczy wielkie zrobila i jak ja puscil to zwiala.
Zaneta , She duzo zdrowka dla dzieciaczkow
Wiki zazdroszcze Ci wiosny
U nas noc do kitu ja sie wykoncze chyba , mlody co 1,5h sie budzil niby na cyca ale cyca nie doil tylko bral w usta i tak sobie spal co go odkladalam to marudzenie, wiec spal z nami i go tulialam ale to i tak nic nie dawalo.
Mam tylko nadzieje ze w koncu wyrosnie z takich akcji nocnych.
Chorubsko juz mnie prawie opuscilo zostal tylko kaszel.
Oj mlody sie obudzil wiec musze juz konczyc
Sorki ze nie odpisuje wszystkim , duzo zdrowka dla dzieciaczkow i mamusi
she_84
Fanka BB :)
Flaurka, gratulacje dla Hubercika!!! 
Yolanta
Kicia
Flaurka - gratzz dla małego akrobaty! ;-)
Pić trzecią kawę czy nie pić, oto jest pytanie. Mały się bawi w upoluj stopę (podłe mu uciekają), a ja na chwilę usiadłam i zbieram moc, żeby się za obiad zabrać.
Niech małż z pracy wróci, to walnę się do łóżka, zostawię cyc na wierzchu i niech się zajmie dzieckiem na chwilę, bo padam.
Pić trzecią kawę czy nie pić, oto jest pytanie. Mały się bawi w upoluj stopę (podłe mu uciekają), a ja na chwilę usiadłam i zbieram moc, żeby się za obiad zabrać.
Niech małż z pracy wróci, to walnę się do łóżka, zostawię cyc na wierzchu i niech się zajmie dzieckiem na chwilę, bo padam.
Yola - nie pij! bo dziec jeszcze bardziej Ci sie ozywi i Ci wogole nie da odetchnac 
AS - nasza kudlata woli zabawe niz czulosci stety-niestety. A tak z innej beczki: znasz (albo ktoras z dziewczyn) jakies porzadne wydawnictwo z ambitnymi ksiazkami dla dzieci? Mnie wylecialy nazwy z glowy
Na przemian sie wscieka i drzemie przy cycku. Dlugi dzien sie zapowiada...

AS - nasza kudlata woli zabawe niz czulosci stety-niestety. A tak z innej beczki: znasz (albo ktoras z dziewczyn) jakies porzadne wydawnictwo z ambitnymi ksiazkami dla dzieci? Mnie wylecialy nazwy z glowy

Na przemian sie wscieka i drzemie przy cycku. Dlugi dzien sie zapowiada...
a ja szukam pozytywów
zdrzemnęłam się 10minut
rany, jak nowo narodzona, ciekawe na jak długo;p
Brtiś przytargał Hani krowę, a jak włączył muczenie to Nutelka zrobiła wielkie oczy i wpatrzona. braciszek ją właśnie wozi w wózku po domu
i oczywiście kazał mi zrobić im zdjęcia

gada teraz do niej "masz bębenki w uszkach? nie martw się pania doktor (tak mówi
) dała ci syropek, taki pyszny jak mi i wypadną ci te bębenki i już cie nie będą uszka bolały"
e: WIKASIK -usłyszałam właśnie w tv, że uratowałaś wieloryba
zdrzemnęłam się 10minut
Brtiś przytargał Hani krowę, a jak włączył muczenie to Nutelka zrobiła wielkie oczy i wpatrzona. braciszek ją właśnie wozi w wózku po domu

gada teraz do niej "masz bębenki w uszkach? nie martw się pania doktor (tak mówi
e: WIKASIK -usłyszałam właśnie w tv, że uratowałaś wieloryba
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
wymiękłam juz... Seba zajmuje sie małą bo ja juz mam dość
co ze mnie za matka:-(
zaneta super masz dzieciaczki

zaneta super masz dzieciaczki

reklama
Yolanta
Kicia
Hehehe Żaneta świetne zdjęcie, a Bartuś kochany dla siostry dziś widzę :-) Super :-)
Mi się obiad robi, mały zasnął, a małża jak nie było tak nie ma... eh znów pewnie po godzinach siedzi w pracy.
Mi się obiad robi, mały zasnął, a małża jak nie było tak nie ma... eh znów pewnie po godzinach siedzi w pracy.
Podziel się: