reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Natalka wam to dobrze możecie czekać na bardziej dogodne czasy .Ja z kilku ,a może kilkunastu powodów już raczej dzieci mieć więcej nie będę.Szkoda,że życie takie krótkie ,a jak się ma prawie 45 lat to wszystkie wysiłki i głupstwa życia już zaczynają się odzywać.Zdrówko już słabsze

Pieszczoszka wspolczuje bolu, niech sie szybko zagoja palce

Patina
spokojnego wyjazdu zycze!

Mysio
nie przejmuj sie plama zejdzie:), a wloski napewno super wyszly.
As sliczny ten komplecik Karolci!

Fiore &&& za udany wyjazd !!

Dziewczyny jak ja sie dzis okropnie czuje , kaszel to mnie chyba udusi, do tego sama jestem z malym w domku bo maz w pracy , corcia w szkole. Wczoraj Artur mial wolne to wszystko robil w domku a dzis na mojej glowie a ja nie mam sily na nic.
Dobrze ze Jasko przespal ladnie noc zjadl przed 22 pozniej o 2 , 4 i 6 pospal do 7:30 wiec jestem w miare wyspana. Dzis nawet na spacerek nie pojdziemy.

a co jest z Joasia 79 ???dawno jej nie bylo na bb, ma ktos z nia kontakt??
Milego slonecznego dnia zycze

Ostatnia edycja:
Azula no nie powiem ,ciesze sie ze mam jeszcze czas na te 2 dziecko ale tez jakby mi nie bylo dane go miec to trudno ,dziekuję za mam choc jednego synusia ..... bo przeciez nie wszyscy moga tego doświadczyc:no:wiec my i tak możemy sie nazywac szczęściarami :tak:a fakt zycie jest za krótkie:wściekła/y:

aga asia odezwała sie na facebooka dzisiaj ,wróciła juz do UK a poprostu miala ostatnie dni takie zalatane:) jutro do nas "wraca";-)

Ostatnia edycja:
Natalka czemu miałabyś nie mieć?Na pewno Ci się jeszcze zdarzy mały cud:-D.Ja jestem z stara tak usłyszałam na porodówce ,i że to młode powinny rodzić.Nie poprzestawajcie na jednym.Dzieci potrafią dać w kość ,a im starsze tym bardziej ale ma się kogo kochać już na zawsze:tak:taką miłością zresztą same wiecie jaką:-)

ula padła przy marchewce. Dzisiaj smakowała jej dużo bardziej bo wymieszałam z kaszką manną no i wreszcie miało to lepszą teksturę. Cieszy mnie ogromnie, że przysnęła bo mogę się spokojnie do pracy wyszykować. Ogólnie to trochę rozbita dzisiaj jestem. Jednak 2 godziny wyrwane z nocnego snu dobrze na mnie nie działają. Na szczęście całkiem ładnie się zrobiło.

Paczkę z bobovity i z Hippa dostałam chyba ze 2 tygodnie temu jakoś tuż przed skończeniem 4 miesięcy Uli.

Natalka czemu miałabyś nie mieć?Na pewno Ci się jeszcze zdarzy mały cud:-D.Ja jestem z stara tak usłyszałam na porodówce ,i że to młode powinny rodzić.Nie poprzestawajcie na jednym.Dzieci potrafią dać w kość ,a im starsze tym bardziej ale ma się kogo kochać już na zawsze:tak:taką miłością zresztą same wiecie jaką:-)
a bo to wiesz zycie potrafi nas zaskoczyc ale wiadomi trzeba byc dobrej mysli :-) wiec wierze ze jeszcze w przyszlosci takibmały cudzik mi sie zdarzy :-) no i zgadzam sie z twoimi słowami ;-)

no to ja jestem odszczepieniec forumowy, bo na razie nie teskno mi ani za brzuszkiem (poprzedni jeszcze nie zgubiony) ani za noworodkiem - a to pewnie dlatego, ze mi moj daje popalic rowno od 5 tygodni i na chwile spokojniejszego oddechu sie nie zanosi -. jeden skok najwyrazniej przechodzi w drugi, bez przerwy, umeczony i dziec i my :frown:

Czy ktos ma komorke do andav? Ja mam tylko stacjonarny a jezeli ja jednak wzieli do szpitala to mi to guzik da a mam jakies nie za dobre przeczucie z tym zapaleniem piersi :no:

pieszczoszka
- no Ty to masz przygody! & za wygojenie paluchow i babskich spraw!

Yola - jak znajde chwile czasu to wstawie fotke z akwarium

reklama
Cześć,

padam... choć dzisiaj tylko jedna pobudka o 4:30, męczyliśmy się do po 5, potem Pyza wstała po 8, Maciek go nakarmił a potem już przed 10 piski, krzyki i płacz, że my oczy zamknięte mamy. Ja dostałam liścia, mąż kopa i tak oto zaczęliśmy ten cudowny dzień. Tylko, że poszłam późno spać wczoraj, bo jak skończyliśmy Borgiów, to "Kill Bill" leciał na Polsacie, więc kawałeczek obejrzałam :zawstydzona/y: Oczywiście rano ryk, dopóki Bobodentu na dziąsła nie nałożyłam, potem "grzecznie" się bawił.
Czy Wasze dzieciaki piszczą? Mój piska tak, że mnie głowa całymi dniami boli - piszczy, kaszle, znowu piszczy, masakra jakaś... Niech to się już kończy powoli, bo wysiadam. I powiem szczerze - marzy mi się drugie dzieciątko czasami (tym bardziej, że mój jako noworodek był bardzo grzeczny - tylko jadł i spał, zasypiał sam w łóżeczku i ogólnie cudo), popaliś dał później ;-) To są takie chwile, kiedy jestem pewna, że więcej się na to nie piszę... wiem, to straszne, ale cóż... Zobaczymy, co powiem za jakiś czas - jak już z Krzysia będzie spora pociecha, gadająca i w ogóle :tak:

Fiore - czasami to Ci zazdroszczę, że Leo tak dużo śpi :-D mój podrzemie nieraz pół godziny i mega wyspany wstaje - ale za to pada wieczorem...

Mysio - peelingiem do twarzy spróbuj czoło wyszorować :-D ja jak farbowałam na brąz swego czasu to zmywałam płynem z Clinique (tym z serii 3 kroki). On działa podobnie jak peeling :-p

Pieszczoszka - współczuję

Patina - miłego wyazdu :tak:

Idę wciągnąć jedną kawe i zrobić drugą zaraz...

Do góry