reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Yola- front atmosferyczny im nie służy.. chyba! Jak Gabryś drzemie to Ty obowiązkowo dziś w kimę!
menszowi pokazywałam łopatę Gabrynieczka; od razu chciał taką (nie wiem czy dla siebie czy jak:-D).

Wczorajszy pogrom zakończył się długim spaniem przed kąpielą, aż musiałam Młodego nieco wybudzać. Noc przespał dobrze, nawet bez większego kręcenia się, ale to pewnie zasługa pogody. Ja mam małego meteopatę; jak już pochmurno i ble na dworze, to on może cały dzień spać.
Czyli jesien mam z głowy? ;-)

reklama
Cześć dziś w deszcową sobotę.Okna umyte to musi padać:tak:tak ponoć jest zawsze:baffled:.gAs ja tam karmię leżąc ale Amelia szybko spija i śpi dalej tylko teraz po 4 razy chce w nocy :no:.Fiore całuski dla dzieciaczków Trzymaj się:tak:

Dziewczyny :-D

Łopata to ręcznie robiony na zamówienie prezent ślubny od kumpla ;-) Mam jeszcze młotek w wersji "jak będę duży będę Thorem". Ta maskotka topór Katasza byłaby idealna do kolekcji :-D Młot kupiony w sklepie z dzieciowymi akcesoriami.

Gabrys 381.jpg

witam sie i ja z małym na kolanach;-) dzisiaj pospalismy sobie do 9.30:cool2: oczywiscie z pobudkami na mleko ale w koncu sobie dluzej pospałam;-)wiec nie jest zle;-)dzien zapowiada sie leniwie potem spacerek;-)zapewne was troche podczytam w weekend ale za bardzo nie bedzie czasu na pisanie ;-)
fiore caly czas&&&&
Yolanta moj maly ma taki sam młotek:blink:

katasza udanych chrzcin;-)
nie wiem czy ktos jeszcze ma chrzciny bo juz nie pamietam w kazdym razie udanych imprez;-)
buziaki:****************

Witam się i ja:-) w Poznaniu pogoda nie jest zła teraz nawet słoneczko wychodzi więc trzeba to wykorzystać:tak: mały nocke przespał ładnie zasnął o 20 potem o 5.30 poniuplał cycucha i spaliśmy do 9:-)jedziemy do moich rodziców więc dzień szybko zleci i obiadek mam z głowy;-) wczoraj w końcu powiesiliśmy te odlewy mały ogląda z każdej strony jak mu pokazujemy:-D

2012-09-21 17.51.34.jpg

fiore &&&&& za Leo na pewno wszystko będzie dobrze!:*

reklama
Witam,u nas tez ponuro i zimno:baffled:Maly "siedzi" u mnie na kolanach i opserwuje o czym pisze:-D;-)
Katasza udanych chrzcin rzycze:tak:
fiore nie mow ze jestes zla matka:no: Trzymam dale kciuki za Leo:tak:
Ja w nocy karmie na siedzaco bo mamy za male lozko:tak::-D
Ktos jeszcze ma chrzciny? To za niego tez &&&&&&&&&&&&:tak:
Milego dnia

Do góry