reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Yola- front atmosferyczny im nie służy.. chyba! Jak Gabryś drzemie to Ty obowiązkowo dziś w kimę!
menszowi pokazywałam łopatę Gabrynieczka; od razu chciał taką (nie wiem czy dla siebie czy jak:-D).

Wczorajszy pogrom zakończył się długim spaniem przed kąpielą, aż musiałam Młodego nieco wybudzać. Noc przespał dobrze, nawet bez większego kręcenia się, ale to pewnie zasługa pogody. Ja mam małego meteopatę; jak już pochmurno i ble na dworze, to on może cały dzień spać.
Czyli jesien mam z głowy? ;-)

reklama
Cześć dziś w deszcową sobotę.Okna umyte to musi padać:tak:tak ponoć jest zawsze:baffled:.gAs ja tam karmię leżąc ale Amelia szybko spija i śpi dalej tylko teraz po 4 razy chce w nocy :no:.Fiore całuski dla dzieciaczków Trzymaj się:tak:

Dziewczyny :-D

Łopata to ręcznie robiony na zamówienie prezent ślubny od kumpla ;-) Mam jeszcze młotek w wersji "jak będę duży będę Thorem". Ta maskotka topór Katasza byłaby idealna do kolekcji :-D Młot kupiony w sklepie z dzieciowymi akcesoriami.

Gabrys 381.jpg

witam sie i ja z małym na kolanach;-) dzisiaj pospalismy sobie do 9.30:cool2: oczywiscie z pobudkami na mleko ale w koncu sobie dluzej pospałam;-)wiec nie jest zle;-)dzien zapowiada sie leniwie potem spacerek;-)zapewne was troche podczytam w weekend ale za bardzo nie bedzie czasu na pisanie ;-)
fiore caly czas&&&&
Yolanta moj maly ma taki sam młotek:blink:

katasza udanych chrzcin;-)
nie wiem czy ktos jeszcze ma chrzciny bo juz nie pamietam w kazdym razie udanych imprez;-)
buziaki:****************

Witam się i ja:-) w Poznaniu pogoda nie jest zła teraz nawet słoneczko wychodzi więc trzeba to wykorzystać:tak: mały nocke przespał ładnie zasnął o 20 potem o 5.30 poniuplał cycucha i spaliśmy do 9:-)jedziemy do moich rodziców więc dzień szybko zleci i obiadek mam z głowy;-) wczoraj w końcu powiesiliśmy te odlewy mały ogląda z każdej strony jak mu pokazujemy:-D

2012-09-21 17.51.34.jpg

fiore &&&&& za Leo na pewno wszystko będzie dobrze!:*

reklama
Witam,u nas tez ponuro i zimno:baffled:Maly "siedzi" u mnie na kolanach i opserwuje o czym pisze:-D;-)
Katasza udanych chrzcin rzycze:tak:
fiore nie mow ze jestes zla matka:no: Trzymam dale kciuki za Leo:tak:
Ja w nocy karmie na siedzaco bo mamy za male lozko:tak::-D
Ktos jeszcze ma chrzciny? To za niego tez &&&&&&&&&&&&:tak:
Milego dnia

Do góry