reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Witam i ja!
Tez wyszly dwie krechy na tescie, a wedlug moich obliczen 2 V...czyli dluuuugi majowy weekend ;-)
Pozdrawiam!
GRATULACJE DLA WSZYTSKICH MAJOWYM MAMUŚ:-)
Zuz-Inka ja urodzilam synka 02-05-2011 a na drugi dzień spadł snieg różnie bywa z tym długim weekendem
Wszystkim mamom spokojnych i najpiękniejszych w życiu juz niecałych 9 miesięcy:-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Witam
dido ja robiłam dwa testy w czwartek ;-) dziś ide na usg bo w piątek nie było nic widać
Zuz Inka a może już na długi weekend będziesz już w domu :-)
dido ja robiłam dwa testy w czwartek ;-) dziś ide na usg bo w piątek nie było nic widać
Zuz Inka a może już na długi weekend będziesz już w domu :-)
Bozienka24
Fanka BB :)
juz maj sie pokazal ehh a tak niedawno nasz watek zakladalysmy spokojnych zdrowych i cudownych pozostalych miesiecy marcowka 2012
jolkaa1989
Fanka BB :)
Gratulacje dla Majówek 2012!!
Jak ten czas szybko leci.. tak niedawno ja robiłam test i zobaczyłam dwie kreski, a teraz moja niunia ma już ponad 3 miesiące.. Aż łezka się kręci że czas tak szybko leci.. Nawet się nie obejrzycie jak ciąża szybko minie, więc cieszcie się z każdego dnia z bąbelkami w brzuszku i duużo odpoczywajcie Powodzenia dla majowych Mam 2012. Dużo zdrowia i szczęścia dla Was i Waszych maluszków.
Majowa Mama 2011
Jak ten czas szybko leci.. tak niedawno ja robiłam test i zobaczyłam dwie kreski, a teraz moja niunia ma już ponad 3 miesiące.. Aż łezka się kręci że czas tak szybko leci.. Nawet się nie obejrzycie jak ciąża szybko minie, więc cieszcie się z każdego dnia z bąbelkami w brzuszku i duużo odpoczywajcie Powodzenia dla majowych Mam 2012. Dużo zdrowia i szczęścia dla Was i Waszych maluszków.
Majowa Mama 2011
8
86ania86
Gość
Więc dołaczam sie do gratulacjii:-)
aby te 9 miesiecy bylo szczesliwym oczekiwaniem na najwiekszy cud:-)
mama majowo - czerwcowa 2011
aby te 9 miesiecy bylo szczesliwym oczekiwaniem na najwiekszy cud:-)
mama majowo - czerwcowa 2011
reklama
Podziel się: