reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

zaneta - super, że chociaż część pieniędzy odzyskałaś, ale brata mi szkoda, skoro to on musiał oto zadbać.

Patina - spokojnie i wprost im powiedz, a obgadywanie olej, jak mają taką naturę to choćbyś na rzęsach stawała to zawsze coś do gadania wynajdą;-) z drugiej strony jak się pogniewają to później przemyślą sprawę i sami do wnuków przyjdą prędzej czy później.

My po bilansie miesięcznym, ale o tym na odpowiednim wątku;-) czasu na net nie mam, bo mama do mnie przyjechała i właśnie z Lenką zasypia, a ja nasłu****ę Maćka bo jakoś niespokojnie śpi i walczę ze stertą prania do prasowania, czyli robię coś czego nie znoszę.
Spokojnej nocki Wam życzę!

reklama
Hej,

ja dopiero teraz się ogarnęłam. Dziś kolka - nasza druga, a pierwsza, kiedy byłam z Krzysiem zupełnie sama. Płakaliśmy oboje... Na szczęście po Espumisanie przeszło, mały zasnął na moim brzuszku, potem walnął kupkę. I znow problem z zaśnięciem, ale za radą Kataszy (dzięki Kochana!!!) wsadziłam go w rożek, unynałam i Marud nawet oka nie otworzył, jak odkładałam go do łóżeczka. Co prawda Katasza nie pisała o rożku, tylko o termoforze, ale, że ja takowego nie posiadam, stwierdziłam, że wygrzany rożek też ujdzie - i racja, nie wiedział, że odkładam go na zimny materacyk :) Może dzięki temu dłużej w nocy pośpi? Ja też powinnam się już położyć... Plecy mnie strasznie bolą :(

Już jutro 7... M wraca dopiero 14 ;( mam dzisiaj lekki kryzys, choć dni płyną szybko... nie mam czasu na nudę. Jako optymista patrzę, że już prawie 7, a jako pesymista, że dopiero... :(

Dobrej nocki Kochane, żeby Maleństwa dały pospać ;):*

Pieszczoszka czekam z niecierpliwością by zobaczyć małą księżniczkę :tak::-).Pewnie cudnie wyszła już nie mogę się doczekać chrztu Amisi no i chętnie obejrzę foty innych książat i księżniczek:cool::tak::-)

Witam,
córcia się właśnie z babcią do ogrodu botanicznego wybrała, synuś lula, a ja się biorę za focenie zalegających rzeczy, by je na allegro wystawić.
Miłego dnia!

Witam,

Młody spacyfikowany rożkiem zasnął :p zabrałam się za porządki i może dzisiaj mgr coś napiszę :D U nas z kupami nie ma na szczęście problemu. Są 2 nieraz 3 dziennie. Tylko wczoraj z prukami był problem, który na szczęście minął po Espumisanie. Zastanawiam się, czy zacząć podawać maleństwu herbatkę koperkową, czy poić go czystą wodą... Może po koperkowej nie zatrzymywałyby mu się gazy? Bo teraz śpi, ale co chwilę widzę jak ciśnie pruki - nie idą zbyt lekko...

Witam się i ja. Dzisiaj jedziemy na obiad do moich rodziców. Mała troszkę przysypia, troszkę marudzi. Grunt, ze w nocy dala pospać. Zasnęła o 21 i pierwsze karmienie było po 2, następne po 5 i obudziła się dopiero koło 8:30. Ja zresztą też- sama nie pamiętam kiedy spałam tak długo.
Miałam nadzieję na trochę lepszą pogodę bo po obiedzie chcieliśmy iść na długi spacer ale coś mi się zdaje, że do tego czasu pogoda się zchrzani. Więc spacer się ograniczy do wizyty wieczorem u teściów. Zresztą wyjdzie w praniu.
Miłego dnia majóweczki

Moja pije herbate koperkową i herbatke na dobranoc z melisą i pierdzi jak stary facet :-D:-D:-):-)
Daje jej tez infacol przed jedzeniem. Po czopku mała fajnie śpi sobie na brzuszku ;) Wreszcie jej przyniosłam ulgę

reklama
Witam sie i ja w ten deszczowy dzionek.
Jasio ostatnie noce budzi sie o 4-5 z kupka w pampresie, po umyciu i przebraniu synusia mija mu ochota na sen, potrzebujemy torszke czasu zeby zasnol.
Na jedzenie budzi sie tak co 2 - 3h , ale wczoraj wyjatkowo po kapieli najadl sie i odrazu usnol jestem dumna z niego.
Ja malego nie dopajam zadnymi herbatkami , tylko dostaje cyca.
Milego dnia majoweczki

Do góry