Witam Popoludniowo!
Zaciagnelam bable do lozka,jedno z lewej,drugie z prawej i przysnelismy,niektorzy mocniej(L i V),niektorzy czuwajac(ja).
Po kilkudniowym powerze,dzis totalnie nie ma na nic ochoty.Wypilam rankiem kawe,potem przed poludniem odpowiednik red-bulla,ale slabszy(uzywam,jak sie zabieram za "sportowanie") i co?Nic.Doslownie,nic mi sie nie chce
A musze sie zajac przejrzeniem ubran itp,bo w niedziele zbieraja przy kosciele dla biednych,a ja mam pelno rzeczy,ktore mi sie nie podobaja,lub ktore wychodzilam,a sa w bardzo dobrym stanie.No i zabawki maluchow tez musze przejrzec,bo maja ich stanowczo za duzo i pewna partia pluszakow jest w piwnicy,a komus sie moga bardziej przydac,prawda?Moglam skorzystac z dnia,kiedy S do 20w pracy,ale ze mnie len i koniec.
Zanetaa,nie wiem czy Ci to moze pomoc,ale wlasnie mi przyszlo na mysl,ze faktycznie komornik nie powinien zabrac wam odliczenia,jezeli jest wspolne.Bo to co przed slubem,to twoje,a po slubie wspolne,wiec lapy z dala od tego.Ja bym walczyla,trzymaj sie i czekam na wiesci jak sie sprawy maja.
Pieszczoszka poinformuj nas pozniej jak z Laura sie sprawy maja po pediatrze.
As oszczedzaj sie troche,i fajnie ze Karolinka taka grzeczna