reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie:-)
nie jestem w stanie was nadrobić:no: u nas wszystko w porządku mały jest kochaniutki i mamy nadzieję że tak zostanie:tak: cc zniosłam na prawdę dobrze myślałam że będzie o wiele wiele gorzej:tak: na pobyt w szpitalu złego słowa powiedzieć nie mogę wszyscy bardzo mili i na prawdę pomocni pielęgniarki pomagały kiedy tylko była taka potrzeba i nie robiły z tego problemu, służyły radą itd nie trafiłam na ani jedną "zfochowaną";-) S zakochany w małym po uszy:-D
dodałam kilka zdjęć Oliwierka na zamkniętym:-)

reklama
czy bóle miesiaczkowe tak one sie chyba nazywaja to juz jakis objaw porodu? kurde brzuch mnie nawala - zadnych skurczy nie mam. wrr siedziec dzieki temu nawet nie moge

Ja mam taki bol od niedzieli i dalej nic :// kurde a tez mialam nadzieje ze cos sie zacznie ://

Wrocilam.
Jak ucieklam,skonczxylam ze mala sie z murem zderzyla.Ma rozcieta warge i zbita brodke,skakala na lozku i zderzyla sie z murem.No comment,moze ja to otrzezwi(ok,wyszlo jak matka bez serca,ale tak naprawde na widok krwi w buzce sie rozplakalam,ale ze mnie spokojna dusza:-().
A teraz...siedze przed pc,po chwilowym odstresowaniu sie .S zostal z bablami w domu,a ja 3,5h spedzialam na drinkowaniu i opowiesciach o dobrych,starych czasach i lepszych dzisiejszych z najlepsza przyjaciolka.Potrzebowalam,wiec skorzystalam z mozliwosci.Za to noc nalezy do mnie,w sensie do opieki nad dzieciakami.Musze podpatrzec jak po "wypadku" V i niebawem Leo sie bedzie budzil na papu,bo zjadl bardzo malo zanim wrocilam do domu:dry: Ide sie po0lozyc,moze uda mi sie zdrzemnac pare minut.
Buziaki i owocnej nocki!!! :*

Ah...zapomnialam.Chcialam podziekowac mojemu aniolowi strozowi,bo jadac samochodem ,wyprzedzialam jedna gnide jadaca 30km/h w miejscu gdzie mozna 70km/h,ale wyprzedzalam na podwojnej ciaglej na prawie zakrecie i...policja zatrzymala ja,a nie mnie.Inaczej moglabym sie spokojnie pozegnac z niespelna rocznym prawkiem.Troche przesadzilam i strasznie mi glupio,ale wizualnosc mialam dobra,tylko hormony cos mi sie pochrzanily :o/

Ostatnia edycja:
a moze ktoras z Was posiadla tajemna wiedze na nastepujacy temat: co oznaczaja bole jak na @, kiedy brzuch jest miekki i KTG tez "nie widzi" skurczy :confused: Jak cos wiecie, to napiszcie, bo ja tu kota dostane chyba. Naczytalam sie teraz teorii o przenoszeniu i juz zglupialam do reszty :baffled: Dobrej nocki towarzyszki "niedoli" :-D

Witajcie porannie:-) U nas nocka do d....y:-(Pewnie zaraz zrobię dogrywkę ze spania ale coż:-) Nie mam weny na pisanie w tej chwili więc napisze tyle, gratuluje rozpakowanym, za potrzebujące mocne kciuki, oby się ruszyło u przeterminowanych:-) A dla tych co już mają maluszki żeby były grzeczne i bezproblemowe:-) Zajrzę później:-) Miłego dnia

Witam się i ja. Nie śpię już od godziny ale podoczytywałam najpierw całą resztę a dopiero teraz się odzywam. Noc to jakiś koszmar. Jęczę z bólu przy każdej próbie zmiany pozycji. A muszę ją zmieniać dość regularnie bo bez względu na to jaką wybiorę zaczynają mi ręce drętwieć. Masakra jakaś. Z tymi bólami jak na @ to mam nadzieję, że faktycznie coś się zaczyna bo wczoraj pół dnia mnie tak pobolewało. Ale jak się położyłam wieczorem to jak ręką odjął. Widać pozycja wertykalna faktycznie sprzyja :-) Wobec tego na dzisiaj zaplanowałam dużo chodzenia (apteka, zakupy spożywcze), stania (obiadek muszę ugotować, kurze pościerać) i może skuszę się na to schodzenie z 11 piętra :-) Dam znać czy będzie jakiś efekt poza zmęczeniem :-D
Na szczęście upał zelżał więc jakoś łatwiej mi oddychać.
Miłego dzionka dziewczęta.

Witajcie, też juz nie śpię od jakiejś godzinki, a to przez głupi sen jaki miałam. Otóż śniło mi się, że mój syn musi pojechać do Iraku, że już tam był wcześniej na krótki okres i dobrze się sprawdził więc teraz musi pojechać na kilka miesięcy. Chodziło o jakąś integrację z tamtejszymi dziećmi, że ponoć mój ładnie się z nimi bawi, pozytywnie spędzają razem czas i dlatego musi tam pojechać. Chodziło o jakąś akcje pomocy dla tamtych dzieciaków. Oczywiście niewiele mogłam zrobić żeby zatrzymać syna przy sobie.... Nie chcę żeby mi się śniły takie rzeczy :no::no::no:

reklama
u mnie dzisja tez noc do d... wsciekla jestem straszliwie. Meczyly mnie skurcze i juz naprawde konkretne ale chcialam jak najdluzej wytrzymac w domu. Polozylam sie zeby sprawdzic czy nie mjaja, nie mijaly, troche przysypialam zeby miec sile ale co to za panie w bólu. W koncu o 2 stwierdzilam ze czas do szpitala, wstalam, zaczelam sie dopakowywac i ... wszystko przeszlo :szok::wściekła/y: najpierw godzine siedzialam i czekalam jak glupia bo nie wiedzialam ocb a potem tak sie wscieklam ze do 5 zasnac nie moglam :wściekła/y: a o 7 dzieciaki powstawaly. Jestem wykonczona i brakiem snu i wielogodzinnymi bolami i wsciekla ze nic z tego nie wyniklo

Do góry