reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Hej Kwietniowo - Majowe dziewczyny :-)

Jakiś czas sie nie odzywałam, ale starałam sie podczytywać, choć biorąc pod uwagę Wasze tempo to łatwo nie było..Ale to fajnie, że tyle Majówek na Majówkach i wystarczy, ze kazda sie choćby przywita i 3 strony lecą :-D

No wiec Moje Drogie ja dziś wpadam właściwie żeby sie pozegnać na chwilę..Jutro o poranku mam zgłosić się w szpitalu, odstawiamy leki i :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będzie czasu na myslenie i moje córcie zdrowe i kochane będą...

Także prosze o kciuki, a Wam zyczę spokojnego dotrwania do wymarzonego terminu :tak:

Odezwę sie jak tylko będziemy już w domku. pa.

gia, dziekujemy kochana za pamiec :-) ja chyba tez zakupie antydepresanty...ale w sumie przy zyciu trzyma mnie mysl, ze niedlugo wybywam do cieplych krajow jakim jest PL ;-) takze nie przypominac prosze o tym co za oknem i nie rozstrzaszac sie za bardzo nad wlasna pogoda...co najwazniejsze nie narzekac na upal! :-)

Aimee trzymamy kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie!

Hej Kwietniowo - Majowe dziewczyny :-)

Jakiś czas sie nie odzywałam, ale starałam sie podczytywać, choć biorąc pod uwagę Wasze tempo to łatwo nie było..Ale to fajnie, że tyle Majówek na Majówkach i wystarczy, ze kazda sie choćby przywita i 3 strony lecą :-D

No wiec Moje Drogie ja dziś wpadam właściwie żeby sie pozegnać na chwilę..Jutro o poranku mam zgłosić się w szpitalu, odstawiamy leki i :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będzie czasu na myslenie i moje córcie zdrowe i kochane będą...

Także prosze o kciuki, a Wam zyczę spokojnego dotrwania do wymarzonego terminu :tak:

Odezwę sie jak tylko będziemy już w domku. pa.

Trzym się Dziewczyno :***** i &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oby tylko tegoroczne lato w PL nie było jak poprzednie, bo głównie co pamiętam, to deszcz, deszcz, deszcz i upalny ostatni tydzień sierpnia ;)

reklama
Do góry