reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hej Kwietniowo - Majowe dziewczyny :-)

Jakiś czas sie nie odzywałam, ale starałam sie podczytywać, choć biorąc pod uwagę Wasze tempo to łatwo nie było..Ale to fajnie, że tyle Majówek na Majówkach i wystarczy, ze kazda sie choćby przywita i 3 strony lecą :-D

No wiec Moje Drogie ja dziś wpadam właściwie żeby sie pozegnać na chwilę..Jutro o poranku mam zgłosić się w szpitalu, odstawiamy leki i :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będzie czasu na myslenie i moje córcie zdrowe i kochane będą...

Także prosze o kciuki, a Wam zyczę spokojnego dotrwania do wymarzonego terminu :tak:

Odezwę sie jak tylko będziemy już w domku. pa.

gia, dziekujemy kochana za pamiec :-) ja chyba tez zakupie antydepresanty...ale w sumie przy zyciu trzyma mnie mysl, ze niedlugo wybywam do cieplych krajow jakim jest PL ;-) takze nie przypominac prosze o tym co za oknem i nie rozstrzaszac sie za bardzo nad wlasna pogoda...co najwazniejsze nie narzekac na upal! :-)

Aimee trzymamy kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie!

Hej Kwietniowo - Majowe dziewczyny :-)

Jakiś czas sie nie odzywałam, ale starałam sie podczytywać, choć biorąc pod uwagę Wasze tempo to łatwo nie było..Ale to fajnie, że tyle Majówek na Majówkach i wystarczy, ze kazda sie choćby przywita i 3 strony lecą :-D

No wiec Moje Drogie ja dziś wpadam właściwie żeby sie pozegnać na chwilę..Jutro o poranku mam zgłosić się w szpitalu, odstawiamy leki i :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będzie czasu na myslenie i moje córcie zdrowe i kochane będą...

Także prosze o kciuki, a Wam zyczę spokojnego dotrwania do wymarzonego terminu :tak:

Odezwę sie jak tylko będziemy już w domku. pa.

Trzym się Dziewczyno :***** i &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oby tylko tegoroczne lato w PL nie było jak poprzednie, bo głównie co pamiętam, to deszcz, deszcz, deszcz i upalny ostatni tydzień sierpnia ;)

reklama
Do góry