reklama
Aimee
Fanka BB :)
Hej Kwietniowo - Majowe dziewczyny :-)
Jakiś czas sie nie odzywałam, ale starałam sie podczytywać, choć biorąc pod uwagę Wasze tempo to łatwo nie było..Ale to fajnie, że tyle Majówek na Majówkach i wystarczy, ze kazda sie choćby przywita i 3 strony lecą
No wiec Moje Drogie ja dziś wpadam właściwie żeby sie pozegnać na chwilę..Jutro o poranku mam zgłosić się w szpitalu, odstawiamy leki i Mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będzie czasu na myslenie i moje córcie zdrowe i kochane będą...
Także prosze o kciuki, a Wam zyczę spokojnego dotrwania do wymarzonego terminu
Odezwę sie jak tylko będziemy już w domku. pa.
Jakiś czas sie nie odzywałam, ale starałam sie podczytywać, choć biorąc pod uwagę Wasze tempo to łatwo nie było..Ale to fajnie, że tyle Majówek na Majówkach i wystarczy, ze kazda sie choćby przywita i 3 strony lecą
No wiec Moje Drogie ja dziś wpadam właściwie żeby sie pozegnać na chwilę..Jutro o poranku mam zgłosić się w szpitalu, odstawiamy leki i Mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będzie czasu na myslenie i moje córcie zdrowe i kochane będą...
gia, dziekujemy kochana za pamiec :-) ja chyba tez zakupie antydepresanty...ale w sumie przy zyciu trzyma mnie mysl, ze niedlugo wybywam do cieplych krajow jakim jest PL ;-) takze nie przypominac prosze o tym co za oknem i nie rozstrzaszac sie za bardzo nad wlasna pogoda...co najwazniejsze nie narzekac na upal! :-)
Aimee trzymamy kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie!
Aimee trzymamy kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie!
Mysiochomis
:*
Hej Kwietniowo - Majowe dziewczyny :-)
Trzym się Dziewczyno :***** i &&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Podziel się: